Greit å bestille å betale. Fort i posten i Dk. Tak lang tid å få det fortollet og videre med posten. Fortollingen skulle vært med i betalingen til Norge. Har kjøp tidligere også, og da gikk det bare n... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk produkt som virker med det samme og en hurtigt leverance. Forsendelsen kan følges hele vejen. Fik SMS med info om leveringen. Har aldrig sovet bedre end nu med deres Nano energi ion kort so... Ver más
Kunne følge min ordre under hele leveringen, både på sms og mail. Har modtaget ordren 2 dage efter bestilling, det kan vist ikke gøres hurtigere:-) Købte to forskellige magnet/ion armbånd og et par... Ver más
Har ledt længe efter nye “mineralkugler” der sidder i mit “brusehoved” men ikke kunnet finde dem i løs vægt nogen steder, men endelig fandt jeg dem hos jer 🤩 På jeres side fandt jeg også div c... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Online forhandler af kvalitets magnetsmykker og Magnet terapi produkter til fornuftige priser. med god jysk service.
Información de contacto
Danmarksgade 17, 7490, Aulum, Dinamarca
- 71991016
- admin@ion-balance.dk
- ion-balance.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Magnet smykker
Rigtig flotte magnet smykker , købte to magnet ringe de er bare så flotte og jeg synes de hjælper på mit tanke mylder

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Smukke produkter. Super god forretningsmoral. Jeg er meget tilfreds.

God og lynhurtig service
God og lynhurtig service
Bestilte magnet armbånd med gravering, og det ser vildt godt ud.
Fik armbåndet dagen efter bestilling

Respuesta de Ion Balance
Havde fået 5 stjerner hvis de havde…
Havde fået 5 stjerner hvis de havde valgt anden leverandør, leverer til pakkeshop i stedet for hjemmelevering

😁jamen
😁jamen, hvis flere gjorde, som jer 😁😁enkelt , hurtigt og præcist; ville alting være meget nemmere😁😁😁

God service.
Hurtig levering.
Og info. om levering fra bestilling til levering.
Og god service da jeg ringede og spurgte om råd.

Respuesta de Ion Balance
Jeg vil SÅ GERNE kunne give stjerner…
Jeg vil SÅ GERNE kunne give stjerner uden at skulle skrive en masse

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.