Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen er helt i top. Bestillingen let og ubesværet, hurtig levering. Cremen gør det den lover, tager gigtsmerterne i en grad som ingen anden creme har kunnet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået anbefalet Danolan for deres magnetårmbånd, og undersøgte på deres hjemmeside hvad de havde. Bestilte to armbånd torsdag aften, og fik dem leveret med posten lørdag formiddag... det ka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter og super kundeservice,- så søde og hjælpsomme. Min mand har fået en magnetrullemadras, og allerede efter et par nætter siger han, at han sover meget bedre. Og har ikke uro i benene om... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza
  2. Comercio
  3. Tienda de lana

Escrito por la empresa

Danolan sælger uldprodukter, magnetsengetøj og har et stort udvalg af magnetsmykker.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Smitter af

Desværre smitter deres armbånd af og svare fra dem er Det kan godt smitte af, hvis din syre/basebalance ikke er i balance på grund af medicin.
Jeg tager ingen form for medicin

9 de abril de 2026

Respuesta de www.danolan.dk

Tak for din anmeldelse – og vi er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med armbåndet.

Vi vil gerne beklage, hvis vores tidligere svar gav indtryk af, at det skyldes medicin – det er ikke nødvendigvis tilfældet. Kobber kan i nogle tilfælde reagere med huden og give en blå/grøn misfarvning, og det varierer meget fra person til person.

Det er helt ufarligt, men selvfølgelig ikke en god oplevelse.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning, og har derfor rakt ud til dig direkte via mail. Du må meget gerne svare os der, så vi kan finde en løsning, du kan blive glad for.

Varen er helt i top

30 de marzo de 2026

Respuesta de www.danolan.dk

Mange tak for den gode anmeldelse.

Fin service

Fin service. Overskuelig og informativ hjemmeside. Hurtig levering.

29 de diciembre de 2025

Respuesta de www.danolan.dk

Mange tak for den gode anmeldelse

Perfekt

Jeg havde tabt mit magnetarmbånd, og har været inde og bestille et nyt armbånd, jeg bestilte inden kl 14 og de sendte det samme dag, og armbåndet var der allerede dagen efter med posten. Super nem hjemmeside at finde rundt i, og lyn hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg køber noget fra denne side igen.

19 de noviembre de 2025

Respuesta de www.danolan.dk

Tak for den gode anmeldelse. Dejligt at høre at du havde en god oplevelse og at du modtog dit armbånd hurtigt.

Venlig og hjælpsom

Venlig og hjælpsom. Jeg er meget tilfreds med varen, betjeningen og så gik det rigtig hurtigt.

28 de octubre de 2025

Respuesta de www.danolan.dk

Tak for din fine anmeldelse og de pæne ord! 😊
Vi er glade for, at du oplevede os som venlige og hjælpsomme.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Der er intet i vejen med butikken

Der er intet i vejen med butikken. Hurtig levering og varerne er også smukke. Desværre bliver det yderste lag af f eks "sølv" ringene meget hurtigt slidt af, så ringen ser grim ud. Det tager ca 1 måned. Jeg har også købt et hæmatokrit armbånd, der er knækket, så alle perlerne røg på gulvet efter nogle måneders brug. Øv hvor er det ærgeligt. Jeg elskede det armbånd.

26 de octubre de 2025

Respuesta de www.danolan.dk

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores butik og hurtige levering. 😊
Vi er kede af at høre om dine oplevelser med armbåndet – sådan skal det naturligvis ikke være.
Vi vil meget gerne hjælpe dig med en løsning, så kontakt os endelig direkte, så vi kan finde ud af det sammen.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.