Możliwość wyboru części z dużego asortymentu pasującego do mojego samochodu - są opcje tańsze i droższe producentów renomowanych do wyboru. W opisach duża ilość parametrów (głównie wymiarów) oferowany... Ver más
La empresa ha respondido
Ceny, szybkość dostawy, wybór to 10/10. Natomiast reklamacje to 0/10 - zakupiona część we wrześniu 2025 okazała się wadliwa i od tego czasu czeka się na opinie producenta SKF, potem na jakieś uwagi dt... Ver más
La empresa ha respondido
Bardzo polecam ten sklep motoryzacyjny! Zamawiałem olej silnikowy, filtry oraz kilka innych części eksploatacyjnych. Cały proces przebiegł sprawnie, produkty były zgodne z opisem, w atrakcyjnych cenac... Ver más
La empresa ha respondido
Obsługa - 10/10 Dostępność części 8/10 Czas oczekiwania na wysłanie przesyłki 9/10 Bardzo dużym plusem dla kobiet jest to, że można złożyć zamówienie przez telefon bez żadnego problemu. Panowie... Ver más
La empresa ha respondido
Dlaczego warto kupować części samochodowe na iParts.pl? Największy polski sklep motoryzacyjny Ponad 4 mln części samochodowych w jednym miejscu Darmowa dostawa w 24h Konkurencyjne ceny Możliwość zwrotu do 100 dni Sklep internetowy iParts.pl to wieloletni lider sprzedaży nowych części samochodowych w Polsce. W jego ofercie znajdują się wyłącznie części oryginalne, pochodzące od znanych polskich oraz światowych producentów. W stałej sprzedaży posiada ponad 4 000 000 części, podzielonych na szereg intuicyjnych kategorii odpowiadających układom znajdującym się w aucie. Sklep prowadzi sprzedaż drogą internetową, z możliwością odbioru części w siedzibie firmy - w Warszawie. Każdy z Klientów w razie napotkania problemów z zakupem lub dobraniem części do swojego modelu samochodu, ma możliwość skontaktowania się z doświadczonymi konsultantami. Służą oni pomocą i radą w godzinach 8.00-21.00 w dni powszednie oraz 9.00 do 17.00 w soboty i niedziele. Na rynku, sklep wyróżnia się przede wszystkim bogatą ofertą, szybką dostawą zamówionych części, profesjonalnym doradztwem, łatwością dokonywania zakupów oraz konkurencyjnymi cenami, które są często o wiele niższe niż w sklepach stacjonarnyc
ul. Szeligowska 48B, 05-850, Szeligi, Polonia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ostrzegam kupujących przed nieuczciwą praktyką tego sklepu. Zamawiając część po uwczesnej telefonicznej weryfikacji Vin wysłano mi nie od tego modelu samochodu. Ponieważ dopiero po kilku tygodniach udało mi się znaleźć mechanika, nie mogłem ustlić, że zapłaciłem za złą część. Sklep nie przyznaje się do błędu i nie chce zwrócić pieniądz. Zapłaciłem mechanikowi, żeby założył starą część, żebym mógł wyjechać. Porażka!

Respuesta de iParts.pl
Witam kupiłem w iparts klocki hamulcowe do BMW x5 , nr zamówienia 56785/S/26/ZO , okazało się że klocki są w nieodpowiednim rozmiarze (są nie odfoliowane ,oryginalnie zapakowane) , chciałbym je zwrócić i zamówić w odpowiednim rozmiarze .Pan z infolinii powiedział że nie mogę ich zwrócić bo mam na to 14 dni , a na stronie internetowej jest napisane że do 100 dni . Chciałbym je zwrócić i zamówić następne zgodne z wymiarami , spóźniłem się tylko parę dni , nie chciałem zwrotyu pieniędzy tylko wymiany na właściwe usunołem konto i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego , jak coś to oddam klocki za darmo więcej na priv

Respuesta de iParts.pl
Szybkość realizacji zamówienia, łatwość wyszukiwania części, jakość zamówionego towaru, przystępna cena.

Miła
I konkretna obsługa dostępność części do toyoty rav4 szeroka i dobrej jakości .Dziekuje Lech z Mazur

Respuesta de iParts.pl
Pełen profesjonalizm, konkretna rozmowa, znajomość tematu.

Respuesta de iParts.pl
Któryś raz już kupuje w sklepie iParts, zawsze służą pomocą w doborze części

Respuesta de iParts.pl
Bezproblemowy kontakt, profesjonalne doradztwo, konkurencyjne ceny, szybka dostawa.

Respuesta de iParts.pl
Szeroka oferta , atrakcyjne ceny , szybka dostawa .
Wielokrotne zakupy do różnych marek samochodów.

Respuesta de iParts.pl
Przedewszystkim korzystam od wielu lat i zawsze było na tip top. Przez te kilka lat było zawsze ok.

Respuesta de iParts.pl
Szybka wysyłka, dobre ceny, dobrze zapakowany produkt.

Respuesta de iParts.pl
Po konsultacji telefonicznej zamówiona część samochodowa (Mitsubishi Lancer 2009) dotarła zgodnie z moimi oczekiwaniami

Respuesta de iParts.pl
запчастини прийшли швидко, якість теж на висоті.

Respuesta de iParts.pl
Szybki dobór zamówionych części. Wiedza fachowa pracowników. Szybka realizacja zamówienia.

Respuesta de iParts.pl
Polecam, masa dostępnych części, ceny dobre. Szybka wysyłka.

Respuesta de iParts.pl
Jestem zadowolony z szybkości dostawy. Cenię i wierzą i liczę na to że dostarczane produkty są oryginalne. Daje to poczucie bezpieczeństwa i bezpośrednio buduje opinie o wiarygodnym dostawcy! Możliwość zwrotu omyłkowych lub niepasujących części zamiennych stanowi dodatkowy pozytywny argument do kontynuacji zakupów.

Respuesta de iParts.pl
Dobre ceny i szybka realizacja zamówienia, szeroki wybór czesci wraz z opiniami innych użytkowników, co pomaga w wyborze.

Respuesta de iParts.pl
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.