Ik heb een oplader besteld hier was ik niet tevreden over deze heb ik netjes weer opgestuurd. Ik heb aangegeven dat ik mijn geld terugwilde in plaats hiervan kreeg ik een nieuwe opgestuurd. De... Ver más
In tegenstelling tot de hieronder, op zijn minst verontustende, te lezen reviews ben ik uitermate correct geholpen. Dezelfde dag keurig teruggemaild; ook ik heb mijn deel-moeite moeten doen het de... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de accesorios para teléfonos celulares
- también en la categoría
- Tienda de celulares
- Tienda de electrónica
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Altijd Gratis verzending, Originele iPhone oplader kabels, Earpods oordopjes, Apple MFI Lightning kabels.
No consta que solicite reseñas
La gente también ha visto
Retour oplader
Deze nieuwe heb ik weer opgestuurd en tot de dag van vandaag krijg ik mijn geld niet terug. Ik heb meerdere malen met medewerker Richard hierover gesproken en telkens krijg ik geen antwoord. Het is zo triest dat je niet eens fatsoenlijk je geld kan krijgen! Mensen ze beantwoorden mijn mailtjes niet eens.
Mensen echt waar het gaat mij niet om het geld maar meer dat ik zo onterecht word behandeld. Ik raad jullie af om hier een oplader te gaan Helen naast het feit dat zei totaal geen service verlenen zijn de producten daarnaast ook van hele slechte kwaliteit.
Ps medewerker Richard moet zich echt schamen niet eens fatsoenlijk op mijn mailtjes willen reageren!
NIKS BESTELLEN HIER
Ik heb mijn bestelling geplaatst op donderdag, de bestelling is nog steeds niet bij PostNL aangekomen. Ze reageren niet en nemen ook nooit op.
Het is nu dinsdag de volgende week.
Super slecht
Super slecht te bereiken, slecht producten! Totaal niet origineel zonde van je geld! Sluiten maar!!
Geen echte Iphone laders
Geen echte Iphone laders. Vallen uit elkaar. Stekker blijft in stopcontact hangen terwijl je de behuizing er zo uit trekt. Bij klachten per mail geven ze creatieve ideeen als oplossing in de zin van het stekker wat buigen zodat die beter blijft zitten. Dit geeft natuurlijk aan dat het waardeloze kwaliteit betreft en dat ze dit zelf beseffen.
Absoluut geen echte laders
Absoluut geen echte laders, gewoon oplichting deze firma. Heb 4 besteld binnen enkele weken alles kapot of gewoon niet meer werkend.
Oplichters!
Oplichters!! Wees gewaarschuwd!
Dit zijn NEP kabels die binnen een maand stuk zijn. Er is zelfs 1 kabel in brand gevlogen bij ons! Er is geen contact te krijgen met de eigenaren.
Zeer zeer zeer slecht bedrijf!!
Wat een oplichting!!
Wat een oplichting. Speciaal hier gekocht omdat ze beweren dat de kabels uit de originele fabriek van echte iPhone kabels van Apple komen. Had geen zin in troep. Dus 4 lange kabels gekocht voor iets van 30 euro. Na normaal gebruik binnen 3 weken alle kabels gebroken/gescheurd bij de overgang van de kabel naar de stekker. Bizar. Na heel veel keren contact te zoeken, 0 reacties. Pure oplichting, geld weg, geen kabels en enorme frustratie in alle energie die je erin steekt op het opgelost te krijgen, wat niet lukt. Kortom KOOP HIER NIETS!
Kabeltjes werken niet goed.
Kabeltjes werken niet goed.
Het stekkertje is te klein voor de iPhone waardoor je hem op en neer moet bewegen om contact te maken en daarna vooral niet meer aan te raken. Ik heb 2 keer gevraagd hoe ik kan retourneren maar krijg geen reactie.
Product niet geleverd en geen reactie
Dit bedrijf is pure oplichting. Producten niet geleverd en geen reactie op iedere vorm van contact. Bestel hier niet!!
Ik heb iPhone kabels gekocht bij deze…
Ik heb iPhone kabels gekocht bij deze site. 4 stuks van 29,95 ongeveer. Ik heb ze thuis getest en een werkte niet. Dus terug gestuurd. Tot op heden geen geld terug gekregen en ze zijn niet te bereiken. Heel onbetrouwbaar. Ik bestel hier nooit meer iets.
Zeer slecht
Zeer slecht, de prijzen zijn van Apple en de kwaliteit is van Aliexpress. Oordopjes waren binnen een paar weken stuk. 3 weken geleden een mail gestuurd, geen reactie. meerdere keren gebeld, altijd zijn ze druk, achterlaten van bericht heeft ook geen zin, er wordt niet teruggebeld. HEEL JAMMER dit.
Zeer slechte kwaliteit kabels
Zeer slechte kwaliteit kabels. Absoluut geen origineel Apple product. Kabels waren binnen zeer korte tijd afgebroken bij de iPhone stekker zijde. Meermaals contact gelegd met Iphonekabel.nl maar nooit iets gehoord. KOOP HIER GEEN PTODUCTEN!!
Neppe IPhone kabels.
Neppe IPhone kabels.
Bij retour nooit geld terug ontvangen
Ik ben geholpen door richard
Ik ben geholpen door richard. De stekker van mijn oplader werkte niet, ik heb ze gemaild en heb direct antwoord ontvangen. Deze meneer heeft mij heel goed geholpen en heeft direct een nieuwe stekker opgestuurd.
Heel erg dankbaar voor zijn hulp!
Trap er niet in!
Trap er niet in!! Leveren niets en reageren niet op mails!!!
Alles geleverd…
Ondanks de slechte reviews moet ik toch zeggen dat ikzelf 2 keer een bestelling heb geplaatst bij hun, en gewoon heb ontvangen zonder problemen. Alhoewel ik toch twijfelde om het te bestellen.
Gelukkig alles netjes en op tijd ontvangen.
In juli 4 oplaadkabels besteld en de…
In de maand juli hebben wij 4 oplaadkabels besteld en de eerste was in augustus al kapot. Helaas na meerdere mails gestuurd te hebben is er nog steeds geen reactie. Kabel nummer 2 en 3 zijn deze week helaas ook kapot gegaan. Wij als 2 volwassen personen gaan altijd zuinig met onze spullen om maar dit is waardeloos spul!
Schandalig
2 kabels besteld. Na 1 maand meteen kapot. Verkoper Richard blijft beweren dat het orginele kabels zijn terwijl je duidelijk ziet in vergelijking met een originele dat dit fake is. Wanneer je dit meldt krijg je de standaard reactie dat je de kabels eens moet unpluggen of uitblazen en dat de recentste update moet geïnstalleerd zijn op je iphone. Anders moet je hem maar terugsturen ( op eigen kosten???).
Nu al 2 dagen aan het wachten hoe ik een nieuwe krijg of geld terugkrijg… nog steeds geen reactie. Schandalig dat zo een firma’s blijven bestaan! Bende oplichters
In tegenstelling tot de hieronder
Dezelfde dag keurig teruggemaild; ook ik heb mijn deel-moeite moeten doen het defecte (kan gebeuren) item, een adapter lightning-male naar en laden- en EarPods-female, terug te sturen naar Den Haag. Kreeg binnen 2 dagen -per kerende post- een nieuw nu wel werkend exemplaar.
Ik ben uiterst tevreden over de serviceverlening van dit bedrijf, chapeau!
Groet, Carla
Kabel binnen 2 dagen kapot
Kabel binnen 2 dagen kapot. Gewoon normaal mee omgegaan. Verder bagger contact. Halve reacties. Helemaal niks aan. 1 keer en nooit weer.