Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een oplader besteld hier was ik niet tevreden over deze heb ik netjes weer opgestuurd. Ik heb aangegeven dat ik mijn geld terugwilde in plaats hiervan kreeg ik een nieuwe opgestuurd. De... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In tegenstelling tot de hieronder, op zijn minst verontustende, te lezen reviews ben ik uitermate correct geholpen. Dezelfde dag keurig teruggemaild; ook ik heb mijn deel-moeite moeten doen het de... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen echte Iphone laders. Vallen uit elkaar. Stekker blijft in stopcontact hangen terwijl je de behuizing er zo uit trekt. Bij klachten per mail geven ze creatieve ideeen als oplossing in de zin van h... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte kwaliteit kabels. Absoluut geen origineel Apple product. Kabels waren binnen zeer korte tijd afgebroken bij de iPhone stekker zijde. Meermaals contact gelegd met Iphonekabel.nl maar nooit... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares
  2. también en la categoría
  3. Tienda de celulares
  4. Tienda de electrónica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Altijd Gratis verzending, Originele iPhone oplader kabels, Earpods oordopjes, Apple MFI Lightning kabels.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,7

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Heb bij iphonekabel.Nl besteld

Heb bij iphonekabel.Nl besteld, gaven aan dat voor 18:00 besteld volgende dag thuis zou zijn. Ze zijn niet bereikbaar. Heb het product geleverd gekregen maar is niet origineel. Heb ook via de website van Apple besteld, was slechts 6 euro duurder. Kreeg tenminste een origineel oplaadblok 20W toegestuurd in doos. Bij iPhone kabel werd die geleverd in witte envelop met bubbeltjes plastic.
Jammer dat ik geen foto kan sturen anders had ik ze beide langs elkaar gelegd.

7 de enero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kabel besteld maar niks ontvangen

Kabel besteld maar niks ontvangen.
Pure OPLICHTERS deze lui.
Ze reageerden bij mij later nog wel dat ze het wel hadden verstuurd in een noppen enveloppe, die is bij mij nooit aangekomen.
Ik heb uiteindelijk toch maar gewoon bij Apple besteld, die kabel was een dag later binnen.

23 de diciembre de 2020

Bestel aub niks hier

Bestel aub niks hier, op site aangegeven levertijd binnen 1 werkdag, na 9 dagen nog niks ontvangen!!!!!!!! ook geen updates of iets dergelijks, wil graag een refund.

16 de diciembre de 2020

Niet bestellen!

Na een week nog steeds m’n bestelling niet ontvangen en ze zijn met geen mogelijkheid te bereiken en reageren nergens op. Niet bestellen op deze site!

15 de diciembre de 2020

Nooit meer bestellen

Nooit meer bestellen als een klantenservice niet te bereiken is, niks bestellen ik wacht 10 dagen op een bestelling en ze reageren niet

8 de diciembre de 2020

Na 1 maand al kapot!

Op 19-10-2020 een kabel besteld. Kwam snel binnen maar is nu al na 1 maand kapot. Hij pakt hem soms niet meer en moet hem in n speciale houding leggen wil die opladen. Geen aanrader dus koop gewoon een ECHTE iphone kabel voor wat meer geld dan dat je 2x zo’n prul ding koopt en alleen maar problemen ermee hebt!

16 de noviembre de 2020

Bestelling niet geleverd

Ik heb hier twee weken geleden Iphone lader besteld, die de volgende dat verzonden zou worden. Telefoonnummer op de site wordt niet beantwoord, uiteindelijk een 06 nummer gevonden waar wel wordt geantwoord en beloofd wordt dat het product wordt verzonden. Inmiddels een week verder en nog niets ontvangen, contact is belabberd. Er bekruipt mij een sterk gevoel dat ik voor het lapje ben gehouden en nooit meer iets ga ontvangen

6 de noviembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte kwaliteit en service

Ik had 4 kabels besteld voor 30 euro en op de site stond duidelijk origineel. Binnen 4 maanden zijn ze allemaal defect. Nou origineel zijn ze dus niet, ze zijn hartstikke nep. Ik heb de klantenservice daarop gemaild, kreeg een e-mail terug met dat het waarschijnlijk aan mijn apparaten liggen, terwijl ik andere kabels heb gebruikt en heb nog nooit gehad dat een originele kabel binnen een maandje defect gaat. Verder gaven ze me een kans om de kabels op te sturen ter controle. Dus ik heb zelfs betaald voor de verzending van de kabels voor controle daarvan en heb al paar weken niets te horen. Ik heb zelfs daarna mails gestuurd of de kabels binnen zijn bij hen, helaas krijg ik geen reactie meer van hen. Hele slechte service en kwaliteit, nooit meer bestellen bij hen.

8 de octubre de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.