La empresa ha respondido
Lige købt et fantastisk Isabella Cirrus AIR telt hos min foretrukne camping forhandler Hinshøj, med altid god service indlagt. Desværre var teltet utæt og faldt sammen, men da jeg kendte Isabella selv... Ver más
Isabella = Danish Quality Since 1957 Isabella was founded back in 1957 in Vejle, Denmark and have more than 65 years of experience of producing high-quality products for camping. We take pride in constantly developing materials and designs for the camping market. Back in 1957 camping was a new way of holidaying, but now it is a lifestyle – it is 100% Danish hygge. Camping Equipment for Everyone: Awnings for Caravaning | Awnings for Motorhomes | Awnings for Campervans | Camp-let | Camping accessories.
Isabellahøj 3, 7100, Vejle, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fuldstændig fantastisk service.

Respuesta de Isabella Camping
Just replying back about are zip problem .thsnkyou for your quick response .don't no if I'm being thick .if I take a panel out for zip to be repaired what about the other part of zip which is on the awning side. Also the zip on the annex door has give up the ghost .are feelings for the price we paid over 4000pounds for the awning it's been a massive disappointment .we keep saying to ourselves we which we went for the isabella all season air .can't fault awning material .it's a lovely awning but just fed up now of the zips.we got the awning may 2025 it's 10months old it's still new we wish we never got this one now .like I say customer service brilliant thankyou mr Terry cleaver

Respuesta de Isabella Camping
Vi har købt et standbytelt hos Isabella med montering. Og så starter balladen... JEG har Ikke fået købt nok fliser så jeg må afsted 3 gange til bygge-markedet. Men jeg får da med møje og besvær lagt dem ud som der står i de papirer jeg har fået på forhånd. Og klodset campingvognen op. Det tog så bare lige en hel dag sammenlagt. Så kom dagen da Jesper og co. (undskyld jeg husker ikke hans navn) kommer om morgenen og starter med at pakke ud og stille op. For pokker hvor er det længe siden jeg har set SÅ EFFEKTIVE montører. Jeg kan kun rose d'herre TIL skyerne og det er kun fordi jeg ikke kan nå højere. Hold fast på dem, de er GULD værd. Og så.kan de godt lide kage. Erik Enold

Respuesta de Isabella Camping
En tagsyning var gået helt op på vores fastligger Penta telt og det regnede ind på møbler m.m. Ringede til Isabella service, som tilbød at sy teltet med 1 dags varsel. Havde fået pris på dette og kørte til Vejle, og afleverede det. Jeg kunne så hente indenfor 3 timer. Da jeg kom tilbage, havde syet alle sømme i taget, plus sat ny vulst på plus ny kant på udhænget. Endelig havde de også eftersyet lynlåsene. Dette blev gjort indenfor de 3 timer til den aftalte pris. Hold da op, en super service!
Tak, Isabella service. I er bare fantastiske!!

Kære Isabella og Isabella villa montører
Hvis man kunne give 100 plus stjerner så ville jeg give jer den.
10000 gange tak for en professionel opsætning af vores nye 370X750 isabella villa i dag. service og vejledning/ rådgivning og ovenikøbet en ny telt stang til vores nye Isabella mega space opbevaring telt helt uden beregning 8-). Da den forhandler åbenbart ikke kunne tage sig sammen at sende os en selvom vi har købt for kr. 196.000
For 5 dage siden.
En’ gang isabella ALTID isabella 8-)
En fantastisk service 8-)

Respuesta de Isabella Camping
Ich kann nur positives über diese Firma berichten. Nicht nur dass die Camping-Stühle qualitativ hochwertig sind, nein selbst wenn nach 10 Jahren mal etwas kaputt geht, bekommt man innerhalb von zwei Tagen ein Ersatzteil geschickt. Bei welchen Firmen gibt es sowas noch?

Respuesta de Isabella Camping
Har købt vila 370 dejligt telt 😀rigtig god oplevelse ,montørerne kom 8.05 og tog afsted igen kl 19 de arbejde i 28 graders varme , de knoklede bare på , rigtig flinke folk og meget behagelige sådan nogen som bare kan tale med alle mennesker, Jesper og Christian tak for god service

Respuesta de Isabella Camping
Havde købt ny Isabella Standby telt, inkl opsætning. Jesper og hans makker var ganske enkelt super. Lige fra begyndelsen hvide jeg blev ringet op og aftalte dato og tid, til super service under opsætning inkl vejledning. Teltet står bare knivskarpt og fik deres mobil nr i tilfælde af jeg havde spørgsmål efterfølgende. Kan klart anbefales, både før under og efter salget.

Fik opsat Isabella villa på Dokkedal camping
25 Juni 2025
Er meget tilfreds meget kompetente montører
vi giver de bedste anbefalinger

Respuesta de Isabella Camping
Haben vor ca. 3 Jahren teure Isabella Campingstühle gekauft. Seit längerem hängen die Sitze durch, so dass man auf der Verbingungsstande sitz (wir sind 70 und 80 kg also nicht übergewichtig!). Lausig für so teure Stühle.

Respuesta de Isabella Camping
Vi fik sat et Villa telt op onsdag den 30 april 2025 på Ebeltoft Strand Camping. Vi havde besøg af Jesper og Christian som er mega dygtige, kompetente og rare. Vi kan varmt anbefale at handle ved Isabella.
Mvh Gitte og René Thonsgaard

Respuesta de Isabella Camping
Over the moon with the products and services offered by Isabella. Beautiful, functional, top-quality designs.
So much knowledge to be gained from the staff who are endlessly helpful.
Highly reccomend Isabella, their lovely team and fantastic awnings

Respuesta de Isabella Camping
Spontaner Kauf eines Isabella Buddy + Seitenwände in den Ferien in NL. Super Beratung bei „Fritz Berger“ in Almere. Alles ist qualitativ hochwertig und passt perfekt! Beim Abholen der Ware bei Isabella NL, Hoevelaken, gab es sogar noch eine private Führung und ergänzende Infos, obwohl dort eigentlich nur B2B Kunden bedient werden. Sehr kundenfreundlich. Lediglich die beigefügte Aufbauanleitung könnte etwas ausführlicher bei den Details (wo & wie genau) sein.

Respuesta de Isabella Camping
Super kvalitet og service. Vi har i vores familie altid haft Isabella fortelte, så da det gamle fortelt skulle udskiftes, valgte vi selvfølgelig at skulle have et nyt Isabella fortelt. Havde et par spørgsmål, da valget stod mellem 2 modeller og blev mødt af en yderst god og behagelig service i telefonen. Kan kun anbefale Isabella.

Respuesta de Isabella Camping
We experienced an issue with our Isabella Air Cirrus 400,which led to disappointment, but the service offered by Isabella in a very short timeframe was second to none. We cannot thank Isabella enough for all their assistance, and do highly recommend their products, especially when considering they do not forget their customers after purchase.

Respuesta de Isabella Camping
We have been caravanning for 17 years and in that time used several makes of caravan awning but none as good or robust as our new Isabella Minor Dawn. The quality, ease of assembly and overall appearance surpasses all others.
However, what really sets it apart is the customer service we subsequently received over some technical support we requested. There is only one way to describe it, ‘Exemplary customer service!’ Highly professional, responsive and helpful - can’t recommend the Company highly enough!

Respuesta de Isabella Camping
Advarsel: Hvis du som jeg, køber et Isabella Carpet til dit fortelt skal du vide at det er foldet 22 gange for at det kan være i den papkasse det bliver leveret i.
Det betyder at det er umuligt at rette ud, selv på et plant gulv, det ligner en pløjemark. Tanken om at indrette teltet med møblement kan du godt droppe. Tæppet skal nemlig først strækkes ud og have varme i et stykke tid, lyder rådet fra Isabella. Hvordan gør man lige det, tænker jeg. Tunge ting, skruetvinger, pløkker eller hvad. Min konklusion er at det i den grad er skadet/ødelagt på grund af 22 foldninger. Der er ikke pløkhuller i tæppet så det evt. kunne ligge udspændt udenfor i solen et par dage og rette sig ud. Isabella selv og deres underleverandør BOLAN i Sverige burde efter mange års erfaring, vide at gulvtæpper kun kan leveres i ruller for at garantere kvaliteten. Det er beklageligt at et ellers pænt tæppe maltrakteres med 22 sammenfoldninger. Desværre bliver tæppet returneret med krav om refundering. Lidt uheldigt for campingcenteret der anbefalede tæppet..

Respuesta de Isabella Camping
My Isabella tarpaulin wall became brittle like paper after 5 years use (20 months outdoor). It has obviously been a production error for this lot, but Isabella and the Norwegian dealer Ferda refuses to offer me some kind of compensation. Very bad customer service. Label says: Slde: Coated polyester Prod.No.: 135845. It's grey. Where can I send pictures? In e-mail? I understand you're not interested in offer any compensation for the obvious production error. I would never buy the wall if I knew it only lasted 20 months outdoor, and I will not in the future, and not recommend anyone else to do so . Regards, Bo

Respuesta de Isabella Camping
Más información sobre otros tipos de reseñas.