Italianbracelet Opiniones 55

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Na een tijdje de armband te hebben geven de charms groen af op mijn huid. Enkel de charms, niet de starter bracelet, ik vind het raar dat deze niet beide dezelfde qualiteit hebben.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt super blij met mijn bestelling! Precies zo als ik in gedachten had en zit heel lekker! Door wat problemen bij PostNL duurde de levertijd iets langer, maar ze waren super vriendelijk toen ik ze in... Ver más

Información sobre la empresa

1. Joyería

Escrito por la empresa

Italian Bracelet biedt meer dan 500 verschillende charms en bedels waarmee je zelf je armband kunt samenstellen. Je kunt beginnen met een goedkope basisarmband en een paar charms of direct een hele Italian Bracelet samenstellen van charms. Leuk als betaalbaar cadeau. Ook cadeaubonnen verkrijgbaar.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Na een tijdje de armband te hebben…

6 de febrero de 2026
Logotipo de Italianbracelet

Respuesta de Italianbracelet

Beste Katja, de charms en bracelet zijn allemaal van RVS gemaakt en kunnen niet groen afgeven door het materiaal zelf. Wat er waarschijnlijk aan de hand is want dat hebben we al eens eerder gehoord, is dat er vuil tussen de schakels opgehoopt zit. Als je het schoonmaakt met een mild sopje en een doekje/ragertje dan is het "probleem" verholpen. Kun je ook je ordernummer nog even doorgeven? We zien dat je de review niet hebt ingevuld naar aanleiding van een geplaatste order....

HEEL TEVREDEN!!

Een super overzichtelijke website, met heel erg veel keuze. Heel goede prijs en suuuper snelle levering. Mail met bevestiging, mail met trackingsinfo,... Super tevreden met mijn bestelling en ik ga zeker vaker bestellen!!! Echt een aanrader!!

13 de enero de 2026

Tevreden over communicatie

Erg tevreden over de communicatie, zijn goed te bereiken. Ik was bijvoorbeeld zelf vergeten een bedeltje toe te voegen aan de bestelling en deze hebben ze ondanks de bestelling al verstuurd was direct nog nagestuurd toen ik een e-mail stuurde. Bedeltjes zijn ook erg leuk en voor een goede prijs vind ik.

15 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verzending was vertraagd door nationale stakingsdagen. Ik maakte me daar nog geen zorgen om maar Italianbracelet nam op eigen initiatief contact op met de pakjesdienst en hield me op de hoogte. Wat een service. Even later bestelling netjes ontvangen! Top!

24 de noviembre de 2025

Topservice!

Mijn dochter had een bestelling geplaatst die niet is bezorgd door PostNL. In tegenstelling tot PostNL, nam Italianbracelet de melding serieus en stuurde zonder probleem en kostenloos de armband nogmaals op!

1 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.