De charms vallen er gemakkelijk af of ze zijn niet goed geproduceerd waardoor je ze niet aan elkaar kan krijgen, maar na een mailtje zorgen ze wel dat het goed komt!
Consulta las opiniones de los clientes
Snelle en vriendelijke communicatie. In mijn geval heeft postNL fouten gemaakt maar is door Italian bracelet snel en naar tevredenheid opgelost. Heel tevreden.
Erg tevreden over de communicatie, zijn goed te bereiken. Ik was bijvoorbeeld zelf vergeten een bedeltje toe te voegen aan de bestelling en deze hebben ze ondanks de bestelling al verstuurd was direct... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Italian Bracelet biedt meer dan 500 verschillende charms en bedels waarmee je zelf je armband kunt samenstellen. Je kunt beginnen met een goedkope basisarmband en een paar charms of direct een hele Italian Bracelet samenstellen van charms. Leuk als betaalbaar cadeau. Ook cadeaubonnen verkrijgbaar.
Información de contacto
Heilige stoel 6807, 6601 sv, Wijchen, Holanda
- 0243446254
- Info@italianbracelet.nl
- italianbracelet.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Snelle levering en tevreden van het…
Snelle levering en tevreden van het product
Super mooie armband!
Super mooie armband, goede kwaliteit! Snel binnen echt het geld waard! En goede site👍🏻😍
lovely products
Love love love the products!! high quality and my order was shipped very fast❤️ highly recommend
Superblij met mijn aankoop
Superblij met mijn aankoop! Alles verliep vlot en de klantendienst is top. De armband is precies wat ik zocht.
Fast delivery and great customer…
Fast delivery and great customer service, the product doesnt tarnish in water and is high quality. Will order again.🫶
leuke bedeltjes , slechte kwalitiet
Hele leuke bedeltjes en ook veel keus, helaas worden de goude bedeltjes heel snel zilver. Ik douch, sport en slaap er niet mee en als nog gebeurde het. Dit is wel heel jammer want ik kan mijne nu niet meer aan omdat die zilver is en al mijn sieraden goud...
Bestellen ging makkelijk
Bestellen ging makkelijk. De spullen kwamen ook snel binnen, zoals afgesproken. Niets mis mee. Een aanrader.
Ging erg goed en was al binnen 2 dagen…
Ging erg goed en was al binnen 2 dagen bezorgd
Goede kwaliteit en net
Goede kwaliteit en net. Ik heb een zilveren sterretjes started set voor mijn vriendje gekocht en hij vond het geweldig!
Grote keuze en vlotte levering!
Betrouwbare site
Prachtige producten, snelle bezorgtijd, makkelijk te bestellen, wordt netjes geleverd, betrouwbaar!💖😍
Goede kwaliteit
Het was binnen een week binnen, super mooie armband en van goede kwaliteit!
De verzending zou iets sneller mogen
De verzending zou iets sneller mogen, en meer bedeltjes
Zit nog te wachten op cadeaubon…
Ik had extra betaald om de cadeaubon in de bus te krijgen, nog steeds niet gezien.
Ook zal deze binnen een aantal dagen bezorgd worden, na 2 weken ongeveer nog niets binnen. Wel mail gehad met code etc. Maar had liever op de verjaardag de bon overhandigd.

Respuesta de Italianbracelet
Er is een leuk aanbod aan bedels etc
Er is een leuk aanbod aan bedels etc. met veel keuze. Het pakketje was leuk ingepakt met een extra bedeltje erbij. het duurde wel redelijk lang om aan te komen en met gratis verzending heb je geen tracking wat vervelend was.
Echt super leuk!!
Echt super blij met mijn bestelling
Echt super blij met mijn bestelling! Precies zo als ik in gedachten had en zit heel lekker! Door wat problemen bij PostNL duurde de levertijd iets langer, maar ze waren super vriendelijk toen ik ze informeerde en zeiden dat ze er meteen achteraan zouden gaan. 2 dagen daarna kwam mijn bestelling binnen en van hun nog een vriendelijke mail terug gekregen!