Superbra service och bemötande. Uppstod ett problem och det löste dem åt mig suveränt. Tacksamt då det inte alltid är fallet när man handlar online. Rekommenderas!
Jag beställde 5 likadana artiklar för att ge bort. Det var de sista som fanns i lager. Tyvärr visade sig 2 av dem vara defekta, varför jag önskade häva hela köpet. Utan problem skickades retursedel pe... Ver más
Har handlat hos dem och allt gick som det skall med en kontakt med dem via email. Har känslan att, om det skulle uppstå nån problem, att det skulle lösa sig på ett eller annat sätt.
Köpte en original-laddare till Nintendo DSi, den var tydligt annonserad som UK-kontakt och kom med en adapter för Svenska uttag. Laddaren fungerar fint men adaptern gick sönder efter ett par dagar och... Ver más
- Tienda de electrónica
- Tienda de accesorios para teléfonos celulares
- Televisión por circuito cerrado
- Tienda de accesorios para computadoras
- Tienda de artículos relacionados con Internet
Escrito por la empresa
ITsajten är ett tryggt och stabilt aktiebolag som sålt elektronik på nätet i över 15 år. Hos oss hittar du ett brett och ständigt växande sortiment av elektronik, datorprodukter och mobiltillbehör. Allt från laptopladdare och övervakning till bluetooth headset och väggfästen för din TV. Vårt måtto är att ge dig som kund marknadens lägsta priser, snabb leverans och blixtsnabb support.
Box 103, 39121, KALMAR, Suecia
- -
- info@itsajten.se
- itsajten.se
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Superbra service och bemötande
Toppenbra allting! Rekommenderas!
Jättebra webbshop med bra produkter till bra priser och supersnabb leverans! Tusen tack för snabb leverans! ❤️
Product isn’t as described
Product isn’t as described, but at least it works.
Skojarföretag
Hade jag kunnat sätta minus hade jag gjort det.
Köpte en lampa som skulle finnas i lager med beräknad leverans på 1-2 dagar.
Fick bekräftelse på levererad vara från företaget med försändelse-id med schenker.
Fick aldrig min vara och företaget la all skuld på att schenker skulle ha fel i sitt system.
Efter många samtal med schenker som svarade att de inte har något fel så hänvisade de tillbaka till er på It sajten som fortfarande hävdade att det var schenker som hade fel.
Fick tillslut återbetalning av varan jag köpte när jag hotade med att stämma företaget.
Så akta er för detta skojarföretag!!

Respuesta de ITsajten.se
Har ej fått mitt paket efter två…
Har ej fått mitt paket efter två veckor. Snabb leverans?

Bra produkter/reklamation
Bra produkter, otroligt bra hantering av reklamation då en vara var defekt
Enkelt att beställa och snabb leverans.
Bra grejer snabb leverans
Snabb service och kundtjänst
En produkt var trasig. Fick en ersättningsvara på direkten. Superbra kundtjänst!
Snabba!
Snabba! Löste en retur (där jag gjorde fel) utan problem. Trevligt folk.
Köpte ett rengöringskit för elektronik
Köpte ett rengöringskit för elektronik. mycket nöjd med produkt. går att använda på såväl mobil som hörlurar och surfplatta samt laptop. Snabb leverans. kan rekommenderas.
Smidig att handla och produkter var bra…
Smidig att handla och produkter var bra kvalitet.
100% 👍 Great service
Dålig support
Köpte en batteridriven mixer som inte orkar mixa ordentligt då den stannar konstant även fulladdad. Var i kontakt med supporten och fick bara väldigt konstiga frågor såsom "Har du kollat så den har tillräckligt med ström?". Helt orelevant fråga i detta problemet och ingenting är löst. Dem skrev även att dem vill undvika ta den i retur och jag menar att den uppenbarligen inte fungerar. Kommer inte handla något här igen då dem inte känns trovärdiga ifall något blir fel

Respuesta de ITsajten.se
Más información sobre otros tipos de reseñas.