Perfekt måttanpassad lådinredning som har funkat jättebra. Glöm dock inte att ta bort den osynliga skyddsfilmen som jag gjorde. Efter ett par år trodde jag att de höll på att haverera, men det var... Ver más
La empresa ha respondido
Købte udtræk skuffer. 5 stk og gav 1200 kr.. det er noget ustabilt og ikke særlig holdbart, når man trækker dem ud.. Virkelig dårlig kvalitet.
La empresa ha respondido
Fantastiskt snabb leverans. Beställde på kvällen, och 19 timmar senare fanns paketet att hämta hos ombudet. Trots att vi dröjde med att svara på en fråga om vår bestickslåda ett par timmar. Vilka fin... Ver más
Att förnya sitt hem behöver inte betyda en tidskrävande renovering eller dyra kostnader. Nu kan du med små enkla medel göra att ditt hem känns uppdaterat och mycket mer personligt! Upptäck exempelvis vad nya kökshandtag och köksknoppar kan göra för ditt kök eller hur en modern läderkrok lyfter hela hallen! Hos It’s Design hittar du prisvärda inredningsdetaljer som enkelt och smidigt förnyar möbler, garderober, kök, badrummet eller hallen. Här får du inspiration och tips på hur nya möbelbeslag kan förnya en hel möbel eller hur små gulliga knoppar gör ditt barnrum mycket mer personligt. Hos oss hittar du helt enkelt detaljerna!
Fågelögatan 2, 582 78, Linköping, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Virkelig dårlig kvalitet.

Respuesta de It's Design
Perfekt måttanpassad lådinredning som har funkat jättebra.
Glöm dock inte att ta bort den osynliga skyddsfilmen som jag gjorde. Efter ett par år trodde jag att de höll på att haverera, men det var bara skyddsfilmen som började släppa. Så nu är de som nya igen :-)

Respuesta de It's Design
Ibland får man kontakt med ett bolag där allt funkar felfritt. IT'S DESIGN är ett sådant bolag. Lyhörd service prompta svar, snabb leverans, föremålet passar perfekt. Tack!
I ordered a beautiful custom cutlery tray from It's Design. Their customer service is great!
Grymt imponerad! Ska precis flytta och tänkte beställa kryddförvaring o besticklådor i god tid så det var på plats när det var dax. Allt passade perfekt och kom precis som det var sagt! Kommer definitivt handla mer hos er! Härligt!
Så jäkla bra service! Fick fel mått på besticklåda som jag beställt. Löstes snabbt och kontakten har varit helt perfekt med snabba och tydliga svar. Precis som det ska vara!
Köpte en måttbeställd bestickslåda, leveransen var väldigt snabb (2 dagar tror jag) och den passade perfekt. Rimliga priser med det i åtanke.
Har beställt 3 i tre olika omgångar och har alltid vart lika nöjd. Passar perfekt i mina lådor , super snabb frakt. Snabba svar på mailen. Verkligen ett jätte bra företag och kundservice ⭐️⭐️⭐️
Besticklådor med alldeles för få och små fack, dyra som racksingen de går dessutom inte att returnera, vi kastade dem och köpte bättre/smartare på Jula.
Niklas

Respuesta de It's Design
Super snabb leverans! Fina prisvärda handtag. Rekommenderas starkt!
Fina kökshandtag till förmånligt pris. Supersnabb leverans. Stämde perfekt med bilderna på hemsidan. Svarade snabbt vid mailkontakt. Rekommenderas varmt
Köpte 6 måttbeställda låda i låda. Passade perfekt. Stabil konstruktion. Ett plus var att Janne ringde efter order gjorts för att dubbelkolla mått och funktion.
Mycket bra bemötande från både Theresia och Janne.
Snabb leverans till dörr med Schenker. Kanske lite dyrare än IKEA men det säljer inte måttanpassat.
One of the best services I have ever experienced.
Köpte nya handtag till köket. Snabb leverans och snygga handtag.Skruvarna hade blivit missat i sändningen,men efter ett samtal(snabbt svar av en trevlig person) hade jag skruvarna i brevlådan dagen efter.
Hade lite problem med beställning då lagersaldot inte stämde. Mailade och de löste det på en gång, skickades samma dag och blev perfekta nya handtag i köket dagen efter beställning! Superservice!!
Professionellt och snabbt bemötande. Till och med när jag som kund beställt fel erbjuder de sig att kapa om istället för att jag ska behöva lägga en ny beställning.
Kan varmt rekommendera!
Velade mellan att sätta en 3:a och 4:a.
4-5 är absolut mitt betyg för kontakten med företaget. Snabba leveranser, otroligt hjälpsamma och trevliga. Kundservice svarar både via mail och telefon väldigt snabbt, och då har vi haft många frågor både innan beställning och under montering av vår nya kökslåda. Det märks att de är måna om sina kunder och vill att det ska bli bra i slutändan. Vi fick många bra tips och råd under vägen.
Det var lite klurigt att få kökslådan på plats, gäller att vara noga med måtten. Beskrivningarna tyckte vi (väldiga amatörer) var lite svåra att förstå emellanåt, men då man som sagt får toppenbra hjälp via telefon så gjorde det inget.
I slutändan blev vi dock inte helt nöjda med slutresultatet, vilket såklart alltid känns lite trist när man lagt ner mycket tid och pengar på nåt. Vår nya låda rullar något trögt/segt, känns lite tung liksom (vilket den också är eftersom det är en stor låda som innehåller sopor, men i nya kök med nya lådor så rullar ju allt ofta väldigt lätt ändå). Den känns lite ranglig med vår stora och ganska tunga front (lite orolig för hur länge det kommer att hålla) och den mjukstängande funktionen drar inte in lådan helt de sista millimetrarna, vilket gör att vi behöver trycka in lådan själva för att den inte ska sticka ut litegrann. Det är fullt möjligt att det inte är produkten i sig som är fel, utan att det kanske är svårt att få det helt bra med våra mått och stora fronter, eller att vi har gjort nåt fel i monteringen av skenorna och lådan - så det känns inte riktigt rättvist att dra ner betyget för mycket pga slutresultatet. Det blev i alla fall något bättre än den gamla kärviga lådan, och vi hoppas att det håller okej över tid också men vi är tveksamma kring det. Vi kommer förmodligen behöva hitta en ny lösning om ett år eller två.
Snabb leverans och så fantastiskt att kunna beställa det man vilka ha genom att bara skicka mått, hittade ingen besticklåda någonstans, men sökte på nätet o hittade denna sidan. Kan rekommendera dem till 100%
Supersnygga kökshandtag till riktigt bra pris som levererades otroligt snabbt! 5/5 helt klart!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.