Jeg får lavet negle derinde og har gjort længe. Jeg er meget tilfreds og de er super grundige. De er søde og snaksalige, men man kan også godt få en time med ro og afslapning. Har en fornemmelse a... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har fået lavet negle hos IVY Nails længe og fik dem anbefalet af en veninde, der også altid bruger dem. Har været 100% tilfreds alle gange! Neglene holder overraskende godt og bliver hverken mi... Ver más
Ivynails er utroligt dygtige til deres håndværk, har altid meget konkurrencedygtige priser og som en ekstra bonus er de utroligt rare mennesker der husker dig og er interesseret i om du er tilfreds... Ver más
Jeg er fast kunde i denne skønne butik. Jeg har x mange fået lavet negle, som hver gang har været lavet med stor tilfredsstillelse og meget professionelt. Jeg vil på det varmeste anbefale Ivy, da du h... Ver más
Kan helt klart anbefale ivynails!!
Kan helt klart anbefale ivynails!!
Jeg har været fast kunde ved dem i over 1 år, og jeg er altid tilfreds med deres flotte arbejde og gode kundeservice 🌸
Jeg har kun gode ting at sige om ilt…
Jeg har kun gode ting at sige om ivy nails. Der er god kundeservice og både deres negle og vipper er god kvalitet og holder længe. En bonus så er det billigt men godt. En klar anbefaling herfra.
Anbefaling herfra ⭐️
Super flotte negle til en rimelig pris. Venligt personale og god atmosfære i klinikken.
Har fået lavet de smukkeste negle, kan varmt anbefales.
Rigtig godt sted - kan anbefales
Jeg kan klart anbefale Ivy Nails.
De er dygtige begge to,
Jeg har altid en behagelig oplevelse derinde - og både mine negle og vipper er altid fine og godt lavet.
Priserne er også til at være med på :)
Flotte vipper
super flotte vipper, meget professionelt arbejde og lang holdbarhed.
Venlige og imødekommende personale og til rimelige penge.
Super søde og de smukkeste vipper!💒
Super søde og de smukkeste vipper!💒
Kan varmt anbefalde dem! har været der i tre år. Og har prøvet alle steder, men ivynails hybridvippe holder længere og er flotte i lang tid. Og mega Søde mennekser og altid glade når man kommer🌤️💞
Dejligt sted
Dejligt sted, skønt personale og de fineste negle. Kæmpe stor anbefaling herfra.
Ivy Nails er kvalitet
Jeg har brugt Ivy Nails i flere år og kunne ikke drømme om at bruge andre. Det er høj kvalitet og flot arbejde. De er mega søde og fair priser.
Ivy nails - Stor anbefaling
Ivy nails er helt klart et sted jeg vil anbefale andre. Der er god behandling og altid flinke. Deres designs og evner er meget gode og man kan altid vise dem noget man ønsker og så får man sit ønske opfyldt. Samt gode og fair priser på deres behandlinger. Så helt klart en stor anbefaling til andre at få lave negle og andre behandlinger hos dem!
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Får altid lavet rigtig flotte negle. Begge er rigtig dygtige og altid søde og smilende. Har lige brugt min julegave fra dem som var er gavekort på 100 kr
Super dygtige og venlige
Super dygtige og venlige! Kan virkelig anbefales!!
Flotteste negle nogensinde
Simpelthen så venlige og har aldrig haft så flotte negle før, de blev bedre end jeg havde turde håbe på og de holder sindsygt godt. Kommer bestemt igen og skal ikke have lavet negle andre steder
Min datter og jeg er i chok over en…
Min datter og jeg er i chok over en uforskammet og nedladende behandling vi idag har fået hos Ivynails. Den mandlige negletekniker blev sur da jeg spurgte ind til prisen. Jeg havde set en pris på 400kr og så efterfølgende at det var 500kr og jeg spurgte bare nysgerrigt ind til forskellen. Under hele neglebehandlingen skældte han ud og fortalte hvor profesionelle de var. Jeg forstod ikke forskellen på akryl og gelénegle og spurgte ind til det!
Han kom med nedladende og spydige kommentarer til min datter og jeg og vores ringe viden. Jeg havde mest af alt lyst til at rejse mig og gå, men det var svært når mine hænder var igang med en behandling. Flere gange sagde han “at jeg skulle slappe af”og hev i mine fingre så det knækkede…Det var lidt svært at slappe med den behandling. Han gik midt i behandlingen, for at rykke sin parkering. Den kvindlige medarbejder tog over…Det sidste lag der blev lagt på, lod hun ikke tørre ordentlig (hvilket resulterede i at lakken blev mat og nusset)jeg måtte tilbage og bede hende om at lave det om. Øv en dårlig og ubehagelig oplevelse. Vi nævnte det iøvrigt for den kvindelige medarbejder, det prællede fuldstændig af på hende og hun sagde vi bare skulle lade være med at komme igen og var i det hele taget meget flabet i sine svar🙈
Jeg kan på alle måder anbefale Ivy…
Jeg kan på alle måder anbefale Ivy nails. Jeg er kommet der gennem flere år, også da de holdt til i Bilka. Jeg har både fået ordnet negle på hænder og fødder. De er så dygtige og gir sig god tid. Jeg kommer kun hos dem og er tilfreds hver gang.
Mega god service
Mega god service. Rigtig gode negle der holder længe. Et meget hjælpsomt personale der laver det lige som man gerne vil have det.
Kan klart anbefales
Super flotte negle der holder længe
Super flotte negle der holder længe. Venligt personale kan varmt anbefales.
God service, flotte negle
God service, dejligt personale, hyggelig atmosfære og negle, der holder sig pæne længe! De bedste anbefalinger herfra!!
Kan klart anbefales
Virkelig dejligt sted, god kvalitet på neglene, kan virkelig godt anbefale. Rigtig god service. God pris
1. Gang - 14 dages garanti
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.