Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De eerste bestelling gedaan bij de jachtloods en ze zijn in alles heel goed bevallen, prijs en kwaliteit erg goed en snel geleverd in keurig stevige verpakking. De website is erg overzichtelijk en m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs een mooie luchtbuks besteld met bijbehorende reinigingsmiddelen, tas en etc. Snel geleverd! Zat alleen één ding niet bij, even gemaild werd direct opgepakt en alsnog toegestuurd zonder bijko... Ver más

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een Hatsan Velox gekocht en die…

Ik had een Hatsan Velox gekocht en die beviel totaal niet. Ik heb met de jachtloods gebeld en AJ bood een tegoedbon aan of de Velox te ruilen met een Reximex RP wat ik een hele nette oplossing vind. De RP is inmiddels binnen en ben er blij mee. De mensen bij jachtloods zijn vriendelijk en denken met je mee

17 de abril de 2026

Prima winkel en website

De website is erg overzichtelijk en makkelijk te bedienen, ook de you tube filmpjes van het bedrijf zijn zeer zeker aan te raden om te bekijken want ze geven goed informatie en laten veel handelingen zien die van pas komen.
Echt een aanrader om hier je inkopen te doen.

3 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer slecht terugbetalingsbeleid

Product terug gestuurd bericht gehad dat het goed was ontvangen maar na 9 dagen nog geen terugbetaling ontvangen. Betaald via Paypal dus dat is voor hun 1 druk op de knop. Ik koop hier nooit meer iets.
7-4: Terug betaling ontvangen

3 de abril de 2026

Perfect totaalplaatje…

Goed wekende webshop.
Gemakkelijk te bestellen en af te rekenen. Daarbij ook nog eens perfecte en snelle levering.
Meer hoeft dat niet te zijn.

31 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs een mooie luchtbuks besteld met…

Snel geleverd! Zat alleen één ding niet bij, even gemaild werd direct opgepakt en alsnog toegestuurd zonder bijkomende kosten. Goede service! Netjes verzonden 👍

24 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ruime keuze uit een mooi assortiment

Ruime keuze uit een mooi assortiment. Bestelproces verliep eenvoudig via een aantal stappen. Alles werd duidelijk weergegeven. Producten goed verpakt en snel verzonden. Ben hierdoor van plan vaker een bestelling te plaatsen. (Zojuist ook weer gedaan). 👍🏾

27 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via de telefoon contact gehad over een…

Via de telefoon contact gehad over een richtkijker eerlijk en duidelijk uitleg na bestelling via de web schop de richtkijker binnen 24 uur in huis heel erg bedankt voor de goede service ga zekker weer bij jacht lood bestellen

25 de marzo de 2026

Toppers

Topservice! Ik heb vorige week een fx impact m4 besteld, ik wist echter niet goed wat de beste scope zou zijn voor het gebruik op lange afstand. Na het te vragen aan de chat functie kreeg ik spontaan telefoon met de nodige professionele uitleg! Direct bestelling geplaats dag erna thuis ontvangen!! Toppers! Het enig minpunt dat ik kan bedenken is dat ze teveel moois hebben liggen in de shop 🤣🤣

11 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben goed geholpen met het uitzoeken van…

Ben goed geholpen met het uitzoeken van mijn jachtkleding, goed advies betreffende een zelfverdedigings attribuut, ook is de communicatie per e-mail en telefonisch uitstekend. Betreffende mijn Hastan luchtbuks ook goed voorgelicht, geweldige producten heeft De Jachtloods, deskundig en behulpzaam personeel, beveel deze onderneming dan ook van harte aan met een 10. Voor alles voor de schietsport moet je bij de Jachtloods zijn, groeten Mart uit Goedereede

22 de enero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.