Leuke middag gehad! Uitgebreid,leerzaam en gezellig! Ideaal om kennis te maken met Epoxy. En na een week kregen we ons resultaat netjes thuisgestuurd. Aanrader!
Consulta las opiniones de los clientes
De opzet van een workshop die start met een quiz over epoxy in de woonkamer was niet wat we in eerste instantie verwachten, maar daardoor was het erg relaxed. Jop sprak met veel kennis en enthousiasme... Ver más
Ik ben JA Epoxy Art tegengekomen op Instagram. Ik wilde hier graag een borrelplank bestellen alleen las ik op Trustpilot dat ze failliet zouden zijn. Toch heb ik via instagram contact gezocht en bleek... Ver más
Had paar maanden geleden artikelen besteld en betaald. Geen reactie. Ge appt en gemaild geen reactie, en via zijn buurman kwam ik erachter dat ze failliet waren. Weg order, weg geld. Intussen besteld... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
JA! Kunst | rondom Epoxy • Eyecatchers. • Bestaande/nieuwe/eigen producten. • Creatieve metamorfose. • Epoxy. • Ook op aanvraag!
Información de contacto
Nijmegen, Holanda
- info@jaepoxyart.com
- jaepoxyart.com
No consta que solicite reseñas
Vorig jaar heb ik Jop en Auke benaderd…
Vorig jaar heb ik Jop en Auke benaderd met een idee voor een bar eettafel.
Na een gezellig gesprek en een bakkie koffie waren we er al snel over uit .
2 mooie boomstam (planken) in de tafel verwerkt met een dikke laag epoxy erover.
Het werkelijk een plaatje geworden , zit er iedere dag graag aan .
Ik ben super trots op de mannen hoe mooi het eindresultaat is geworden .
Dikke pluim verdiend!!!
Boven mijn verwachting!
Een tijdje terug heb ik door Jop en Auke een salontafel laten maken. Ik had een aantal wensen doorgegeven en voor de rest vertrouwd op de expertise van de heren. Een goede keuze want het eindresultaat is ver boven mijn verwachting! Erg leuk om zelf ook een aandeel te hebben gehad in het eindresultaat. Zeker een aanrader!
Snelle service…
Heb niet lang op mijn borrelplank hoeven wachten. En hij is erg mooi!!
'Zeetafeltje'
Heb een super leuk 'zeetafeltje' gekocht, in het echt precies zo mooi als op de foto! Prijs-kwaliteitverhouding is goed. Aanrader!
Vriendelijk, kwalitatief
Vriendelijke heren, prettig en snel contact, mooie kunstzinnige spullen voor een eerlijke prijs. Al verschillende tafels en onderzetters gekocht, ook als er iets achteraf aan de hand bleek hebben ze dit altijd welwillend en constructief opgelost! Bedankt en tot de volgende keer!
Klok Rangin Studio
Voor ons bedrijf, Rangin Studio, hebben wij een mooie klok laten maken met onze logo erin verwerkt.
Top resultaat en we zijn er heel blij mee!
Betrokken, origineel en goedkoop
Afgelopen maand in overleg met Jop en Auke onderzetters op maat laten maken. Ze luisteren naar je wensen, geven advies en gaan vervolgens aan de slag. Ze zorgen dat je eerst samples te zien krijgt zodat je weet wat je krijgt. Eindresultaat was nog beter! Topservice, top product en ook nog eens goed geprijsd. Ga zo door mannen!
Groeiende onderneming met professioneel…
Groeiende onderneming met professioneel product. Zullen je niet teleurstellen.
Super blij met onze nachtkastjes
Super blij met onze nachtkastjes. Super snel en mooi!!
Thanks man!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.