Janssen Schoenen Opiniones

TrustScore: 1 sobre 5

1,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte verzendgegevens, contact en kwaliteit, die het geld niet waard is. Waardeloos "leer", wat geen leer is. Schoenen komen uit Oost-Europa of verder weg. Nooit iets bestellen.....

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Prachtige gekleurde sandalen in de advertentie. Oogden van goede ergonomische kwaliteit. Na weken wachten uiteindelijk plastic rotzooi ontvangen. 🙈 Aan elkaar geplakte stukjes plasti . Zool ook gla... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eigenlijk verdienen ze geen 1 ster. Plastic rotzooi, totaal anders dan wat ik dacht besteld te hebben. Ze doen zich voor als Nederlands bedrijf maar is gewoon ordinaire dropshipping. Niets bestell... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na lang wachten, verkeerde maat geleverd en zeer slechte kwaliteit schoenen. Bij berichten van klantenservice alleen hele lange mails terug dat de schoenen geruild konden worden voor andere tegen e... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

JANSSEN SCHOENEN BLOEMENDAAL ✔ Al twee decennia lang leveren we de beste service voor de klant. ✔ Meer dan 25 jaar ervaring in de schoenenbranche. ✔ Gratis verzending met PostNL binnen Nederland en België.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Beste mensen

Beste mensen, jullie hebben het allemaal al kunnen lezen in de vorige rewiews! Het is waar wat mensen zeggen. Ik zeg “ echt niet doen !”

2 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een oplichters zijn dit

Wat een oplichters zijn dit. Na 3 weken schoenen nog steeds niet ontvangen.
Wil bestelling annuleren kan niet geven niet thuis.
Ik wil mijn geld terug en die goedkope Chinese rotzooi mogen ze zelf aan hun voeten doen.
Geld weg. Niet intrappen!!!!!!

8 de mayo de 2024

Goedkope Chinese rotzooi

Goedkope Chinese rotzooi. Verkocht via dropshipping. Retour zenden kan niet. Als je met creditcard betaald hebt is er een kans om je aankoop te betwisten via de creditcardmaatschappij en je geld terug te krijgen.
Ze hebben trouwens ook een site met kleding. Zie er precies het zelfde uit.

7 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas ben ik er ingetrapt

Helaas ben ik er ingetrapt. Leek zo betrouwbaar en er stond binnen 1 dag verzonden…. Ja vanuit China. Zou goed zijn als Facebook en Instagram deze misleidende advertenties niet meer zouden plaatsen. Ik heb mijn lesje weer geleerd 😞

1 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na een maand schoen binnen

Na een maand schoen binnen. Te krappe maten. De z. g. Rode zooldeeltjes zijn verfstreepjes. Plastic rommel. Terugsturen lijkt niet te kunnen. Pure oplichterij.

3 de mayo de 2024

Dropshipping - Niet bestellen!❌

Voor €49,95 schoenen besteld, na 3 weken bezorgd. Nu erachter gekomen dat het hier gaat om een dropship-formule. Als je hier bestelt krijg je AliExpress/Temu zooi waarvan de marge naar de oprichter van deze shopify-template-website gaat.

NIET BESTELLEN!

1 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Is geen Nederlands bedrijf, maar ze doen wel alsof

Ik dacht met een echt Nederlands bedrijf te maken te hebben, maar toen ik de bevestiging kreeg bleek het dat de schoenen uit China komen, dropshippers bende dus. Ze doen alsof ze een Nederlandse klantenservice hebben maar je krijgt antwoorden van een Bot/AI. Je krijgt je geld absoluut niet terug, annuleren doen ze niet aan en retour sturen kost je geld dus je betaald dubbel voor niets.
HET IS GEEN NEDERLANDS BEDRIJF! Bankrekening is in Duitsland, er is geen KvK nummer, bedrijf bestaat niet in Nederland.

Eigenlijk verdienen ze geen 1 ster

Eigenlijk verdienen ze geen 1 ster. Plastic rotzooi, totaal anders dan wat ik dacht besteld te hebben. Retourzending is niet mogelijk. Geen reactie op mail. Ze doen zich voor als Nederlands bedrijf maar is gewoon ordinaire dropshipping. Niets bestellen dus !

Dropshippende oplichters

Doet zich voor als schoenenwinkel in Bloemendaal. Blijkt gedropshipte AliExpress troep dat na een maand aankomt (zonder schoenendoos zelfs).
Retourbeleid is fake. Ordinaire oplichters.

WAARDELOOS!

WAARDELOOS!

leuke foto's, maar blijkt plastic te zijn zonder enige kwaliteit.
Binnen 3 uur gescheurd!
Wel standaard antwoorden in de mailing, maar de beste optie is 30% van de aankoop prijs retour.
Andere optie is op eigen kosten naar China sturen! Dat is onhaalbaar.

Begin er niet aan! Kost veel geld voor een hoop frustratie!!!

12 de abril de 2024

Oplichters!

Oplichters!
Gewoon import uit China, niks geen 'jarenlange ervaring' met mooie schoenen. Het lijkt betrouwbaar, is het niet. Die ene ster is er één teveel.

22 de abril de 2024

Dropshipping..

Dropshipping..
Dezelfde schoenen te krijgen op de welbekende chinese websites alu, shein, temu... maar dan 3x zo duur.
Trap dr niet in!

19 de abril de 2024

minder dan 1 ster

Eigenlijk verdienen ze geen 1 ster. Plastic rotzooi, totaal anders dan wat ik dacht besteld te hebben. Ze doen zich voor als Nederlands bedrijf maar is gewoon ordinaire dropshipping. Niets bestellen dus !

Update: ik zou 30% (jaja) restitutie krijgen maar inmiddels 3 weken later blijkt er een probleem met het restitutiesysteem. Wordt vervolgd

12 de abril de 2024

Trap hier niet in

Trap hier niet in. Bedrijf reageert nergens op. Retouradres niet terug te vinden. Waardeloze Chineze kwaliteit voor veel geld. Heeft me veel geld gekost. Wees gewaarschuwd. Toen ik n review zocht was er totaal niets terug te vinden dus verwacht ik dat deze review ook zal verdwijnen.

11 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een oplichtersbende is dit

Wat een oplichtersbende is dit, ze adverteren via social media, doen zicht voor als een gerenomeerd bedrijf maar het is gewoon ordinaire Chinese drop shipping. Ze beloven van alles, maar liegen er op los. Mijn pakket zou 30/3 gestuurd zijn, maar uit de tracking bleek al een Chinees bedrijf en bijna 3 weken later is het nog niet eens onderweg. En als reactie krijg je een standaard brief met slappe onzin! Blijf verre van dit bedrijf en doe er geen zaken mee!

16 de abril de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.