Super fine ting man får adgang til og jeg kan godt anbefale flip formula til jer derude som godt kunne tænke sig at finde nogle fede nye måder at få nyt og billigt tøj på.
Consulta las opiniones de los clientes
Mega godt, FlipFormula kan 100% andbefales om du har resellet før eller om det er nyt for dig er det mega godt der er en stor community som selv viser resultater og hjælper hindanden og giver gode... Ver más
Flipformula er uden tvivl det bedste reselling forløb jeg nogensinde har været med i jeg har generelt brugt mange penge på forskellige kursuser i håbet om at tjene gode penge, i starten mistet jeg pen... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Flip Formula er Skandinaviens største reselling community med over 1200 betalende medlemmer og 1500+ medlemmer på Discord. Vi hjælper unge, kommende og nuværende resellere med at starte og skalere deres egen reselling business gennem adgang til eksklusive leverandører, gennemarbejdede guides, effektive værktøjer og et stærkt community. Inde på vores Discord lærer medlemmer, hvordan man tjener penge på sneakers, streetwear og designer items, samtidig med at de får direkte hjælp fra Flip Formula teamet. Med en 4,6-stjernet rating og hundredvis af success stories er Flip Formula bygget til at hjælpe dig med at lære, udvikle dig og få succes indenfor reselling.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super fine ting man får adgang til og…
Flip Formula er sindsygt genialt
Flip Formula er sindsygt genialt! Mega god service, begge ejere Emil og Frederik er meget hjælpsom, samt folk inde i communityet er super søde. 10/10 oplevelse, penge tjent hjem på under 2 dage. Kan 100% anbefales
varm anbefaling
sindsygt. Har været medlem i 2 uger og har alleredde 30 vare på vej hjem. Kan klart anbefale
Virkelig dårligt - kan ikke anbefales
Virkelig dårligt - kan ikke anbefales.
Dårligt community, dårlig hjælp, al for mange mennesker og mange useriøse.
Hver gang man kommer med sin mening som ejerne er uenige i giver de en mute i flere dage.
Kan også se på anmeldelserne herinde, at deres eneste undskyldning er “du findes ikke i vores database” hvilket jeg også synes er meget dårlig stil.
fantastisk virksomhed
fantastisk virksomhed. God customer support. har allerede tjent 5x hvad jeg betalte for forløbet.:)
Flip Formula har givet mig et super…
Flip Formula har givet mig et super godt community, en solid leverandørliste og konkret hjælp til at komme i gang med reselling. Prisen er lav, værdien er høj kan varmt anbefales!
Flipformula er fantastisk
Flipformula er fantastisk ejerne er super hjælpsomme og gode til at hjælpe en i gang med at sælge tøj. Kan klart anbefale til alle der overvejer at købe adgang
Det er alle pengene værd man skal lige…
Det er alle pengene værd man skal lige sætte sig ind i det til og starte med men efter det køre det der ud af og ejerne står altid klar til og guide en
Flipformula and the people
Flipformula is the best think il have bougth acses to. It have helped me much and not only that the people inside Flipformula are so nice and helpfull. Flipformula is 5/5 stars becous how easy the metodes/suppliers are. And how easy it is to get help
Det bedste sted med god svar fra ejeren…
Det bedste sted med god svar fra ejeren hvis man har spørgsmål
Vil altid anbefale dem
Joinede FlipFormula for kun et måned siden…
Joinede FlipFormula for præcis et måned siden, og har allerede lagt en stor ordre med en cirka forventet profit på lige omkring 4.000 kroner. FlipFormula's community er fantatisk, folk hjælper hinanden om det er et flip eller ej, hvad de skal gøre bedre og deler deres egne personlige erfaringer. Folk er altid aktive og klar til at hjælpe hinanden, og det samme med ejeren, altid klar med tips og tricks selv til dem der starter fra nul med ingen erfaring inden for reselling.
Kan helt klart anbefales 9 ud af 10, helt klart vær den lille investering af de 400 kroner.
Kan 110% anbefale
Kan 110% anbefale. De penge jeg havde beugt på forløbet var tjent hjem på 0,5
Kan anbefales
Kan anbefales. En masse i fælleskabet der svarer på ens spørgsmål hvis man har et
Godt fælleskab hvor det er nemt at få…
Godt fælleskab hvor det er nemt at få hjælp
perfekt til dig som ville starte…
perfekt til dig som ville starte reselling
Hjælpsomt hold!
Som ny reseller er flip formula en god mulighed for at få din forståelse på lige med hvordan det hele fungerer!
Klart anbefaling
Mvh Mathias.
Kæmpe anbefaling
som ny med reselling, kan man komme nemt i gang med Flip formulars guides, Vinted bots osv. alle inde på flip formular er hjælpsomme og det er en klar anbefaling herfra at hvis man vil begynde med at resell.
Jeg var inde i Discord-gruppen og havde…
Jeg var inde i Discord-gruppen og havde betalt penge og så blev min Discord hacket jeg bliver smidt ud og så har jeg ændret alle mine koder og e-mails og skal alligevel betale et gebyr for at komme ind igen på 150

Respuesta de Flip Formula
Mega godt,
Mega godt,
FlipFormula kan 100% andbefales om du har resellet før eller om det er nyt for dig er det mega godt der er en stor community som selv viser resultater og hjælper hindanden og giver gode råd, ejerne er også meget søde og hjælpsomme!!
La experiencia Trustpilot