JE Vastgoed Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Heeft er iemand ervaring mee met verkoop van je grond die je tzt van JE vastgoed heb aangekocht als investering?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze hebben de krant gehaald met de dubieuze grondverkoop. Rtlnieuws van 11-4-2023 “” Met zijn familiebedrijf C.P. Veerman Holding verkocht de oud-minister de afgelopen maanden meerdere door henzelf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het perceel Nieuw-Beijerland is echt een perceel waar over na is gedacht. Beter perceel ben ik nog nooit tegen gekomen. Op het kantoor krijg je een goed en duidelijk onderbouwd verhaal te horen en t... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia inmobiliaria
  2. Sociedad de inversión

Escrito por la empresa

JE Vastgoed is een makelaars kantoor die de focus legt op het aan- en verkoop van grond verspreid over heel Nederland. Waarom nu investeren in grond? In Nederland zijn er vandaag de dag nog 900.000 woningen nodig tot het jaar 2030. Daar is grond voor nodig! Wilt ook u meer weten wat voor u de mogelijkheden kunnen zijn? Wij vertellen u graag meer! U kunt ons bereiken op 0299 - 250 640

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

hoe zit het met vastgoed

Er is gebeld door vastgoed en kreeg ook een mail ,
Lees niet zulke goed reviews maar ook reviews die zeggen het is ok .
Ik kan niet zo goed wijsworden uit de reviews hoe het nou zit met deze club , kan iemand iemand een duidelijk antwoord geven.

13 de febrero de 2024

Duidelijk verhaal

Het perceel Nieuw-Beijerland is echt een perceel waar over na is gedacht. Beter perceel ben ik nog nooit tegen gekomen. Op het kantoor krijg je een goed en duidelijk onderbouwd verhaal te horen en te zien.

Ook gevraagd om een review te plaatsen bij deze !

19 de mayo de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij zijn in kontakt gekomen met JE…

Wij zijn in kontakt gekomen met JE vastgoed en onze ervaring is dat er duidelijk uitleg gegeven is over de aangeboden percelen welke opzich strategisch gelegen zijn en de gesprekken zijn vriendelijk en vertrouwelijk verlopen.
Tevens heeft de notaris waar JE vastgoed mee samen werkt meermaals aangegeven dat de aankoop van een perceel puur speculatief is.
Wij hebben alle vertrouwen in JE vastgoed en hopen op een spoedige verkoop van de agrarische grond.

3 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze hebben de krant gehaald met de…

Ze hebben de krant gehaald met de dubieuze grondverkoop.
Rtlnieuws van 11-4-2023
“” Met zijn familiebedrijf C.P. Veerman Holding verkocht de oud-minister de afgelopen maanden meerdere door henzelf opgeknipte stukjes landbouwgrond bij Nieuw-Beijerland aan grondhandelaar JE Vastgoed. Die verkocht het weer door aan particulieren met de boodschap dat er een zeer grote kans was dat de grond snel bouwgrond zou worden en dus in waarde zou stijgen. Maar navraag bij de gemeente leert dat daar geen enkele sprake van is. Nu niet en ook niet in de nabije toekomst.””

11 de abril de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Positief met enkele kantekeningen

Ik ben blij om in het laatste project te hebben deelgenomen, ik verwacht wel en dat is niet alleen voor dit project dat ik regelmatig (Door JE-Vastgoed) op de hoogte gehouden word over ontwikkeling(en). Tevens hoop ik dat Nederland op korte termijn van het (bouw)slot gaat, want wat de politiek hier in Nederland en ook in Brussel allemaal eisen, met alle Natura 2000 gebieden , slaat helemaal nergens op!!

20 de marzo de 2023

JE-vastgoed ervaring …

Ik heb JE-vastgoed zelf benaderd ze hebben mij netjes geholpen. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Leggen netjes de aangeboden percelen uit ook de risico's worden besproken. Investeren in grond blijft altijd een risico niemand kan zeggen of en evt in welk tijdsbestek er gebouwd kan worden.

28 de febrero de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.