Jeans Centre Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Weer naar mijn favorieten kleding Winkel geweest in Hoofddorp je voelt je daar zo op je gemak tussen het leuke spontane personeel waar je altijd goed word geholpen. Ze hebben twee keer per jaar een a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online besteld, maar ik kwam er achter dat ik mijn klantgegevens niet up-to-date had gehouden. Klantenservice heeft mij oprecht positief verrast om alles weer te corrigeren. Snel, accuraat en vri... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Verzending duurt absoluut te lang in vergelijking met andere online winkels. Terwijl het als "op voorraad" gelabeld staat. Soms is de koerier traag, maar de verzending "vanuit" Jeanscentre is absoluu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag een klein noodgeval. Naar Gelderland gekomen vanuit Limburg en dan het hemd vergeten voor een bruiloft waar we morgen heen moeten. Dus wij naar Jeans Centre, en ja, daar heel goed geslaagd met... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa infantil

Escrito por la empresa

Jeans Centre is 45 jaar geleden opgericht, opereert voornamelijk in het denim fashion middensegment en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de winkelstraten van heel Nederland. De ca. 100 fysieke winkels van het bedrijf en de snelgroeiende online webshop richten zich op een casual, trendvolgende maar ook loyale consument met focus op denim, aangevuld met een tijdloos, relevant en betaalbaar seizoen-modeaanbod voor dames, heren en kinderen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

197 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Snelle afhandeling.

8 de enero de 2026

Respuesta de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering ondanks de sneeuw

7 de enero de 2026

Respuesta de Jeans Centre

Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Goede website

Goede website, duidelijke communicatie en snelle levering. Kortom zeer tevreden

6 de enero de 2026

Respuesta de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De medewerkers waren zo vriendelijk en…

De medewerkers waren zo vriendelijk en hebt 2 broeken besteld en het past precies perfect!!

27 de diciembre de 2025

Super!

Super geholpen en zeer snelle levering.

2 de enero de 2026

Respuesta de Jeans Centre

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review.

Vriendelijke medewerker

Vriendelijke medewerker, snelle levering.

1 de enero de 2026

Respuesta de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fijne webshop met leuke kleren

Fijne webshop met leuke kleren. Helaas nu een jeans die snel niet meer mooi wordt. Strass steentjes allen eraf. Broek wordt binnenstebuiten gewassen en komt niet in de droger. Erg jammer want de plekjes waar de steentjes hebben gezeten blijf je zien.

4 de enero de 2026

Respuesta de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jouw review. Mocht je feedback voor ons hebben omtrent jouw bestelling dan willen wij je vragen een e-mail te sturen naar: klantenservice@jeanscentre.nl. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Verkeerde product geleverd

Verkeerde product geleverd, maar met een pro-actieve klantenservice-medewerker na een dag opgelost!

2 de enero de 2026

Respuesta de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Onze excuses voor de gemaakte fout, maar we zijn blij te lezen dat het is opgelost. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alle broeken zijn binnen 5 tot 8…

Alle broeken zijn binnen 5 tot 8 maanden versleten.(11x deze ervaring gehad)
Eerst gaven ze 12 mnd garantie dat is natuurlijk na veel klachten teruggeschroefd na 6 mnd..
4x teruggegaan wat een tijd elke keer kwijt en dan telkens een medewerker die niet bevoegd is om "garantie" te geven.. en zo verloopt de garantie.. ik hoop op een oplossing
5 jaar kochten wij al onze kleren daar.. en anders 3 klanten op zoek
naar een andere winkel..
De service was altijd goed maar sinds 1,5 jaar steeds nieuwe medewerkers.. is het er zeker Niet beter op geworden!

@Jeanscentre rare reactie hieronder ik heb altijd garantie gehad van 12 maanden nu hebben jullie er 6 maanden van gemaakt..
WAT is hier NIET kloppend aan?
Kastje naar de muur verhaal (ALWEER)
En niet komen tot een oplossing??

Dat bedoel ik met de service die is helemaal weg bij jullie.. ooit was het goed.. maar sinds 1,5 jaar puinhoop!

Respuesta de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Helaas is opgegeven garantietermijn, wat in jouw review staat, niet kloppend. Mocht je hier inhoudelijk nog vragen over hebben dan kan je altijd een mail sturen naar: klantenservice@jeanscentre.nl
Met vriendelijke groet, Customer Happiness

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig personeel in Heerlen.

Geweldig personeel in Heerlens filiaal.

23 de diciembre de 2025

Respuesta de Jeans Centre

Goedmiddag, hartelijk dank voor jouw review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben 45 jaar en Jeans Centre is 45 jaar en we zijn beide top.

De keuze,
De kwalitiet,
Het bestellen,
De betaling,
De levering,
De indien nodig klantenservice,

Dit allemaal was tot zover ik me herinner(indien Jeans Centre en ik evenoud zijn levenslang) altijd top, is nog steeds altijd top en zal volgens mij (waar ik wel vertrouwen in heb) altijd top blijven.

Ik heb maar 1 echt en goed bedrijf en winkel nodig voor echte goede jeans en dat is en blijft mijn levenlang Jeans Centre.

25 de diciembre de 2025

Respuesta de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en dat je er met zo veel plezier komt. Wij hopen je nog minimaal 45 jaar te kunnen verwelkomen in onze winkels/webshop. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Surprise

Surprise!
Had meerdere dingen besteld en tot m’n verbazing was het laatste ding wat ik besteld had en belangrijkste kledingstuk er als eerste. Kon mooi met oud en nieuw de kleding aan die ik graag aan wilde doen. Had het gisteren besteld en met oudjaarsdag opgehaald.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte voorraadbeheer en service

Twee van de drie bestelde jeans zijn geannuleerd, nadat ik al een verzendbevestiging had ontvangen voor het overgebleven item. In die mail leek het bovendien nog alsof de rest van de bestelling ook verzonden zou worden.
Ik werd niet gevraagd of ik de bestelling in deze aangepaste vorm nog wilde ontvangen, terwijl deze situatie volledig is ontstaan door fouten in voorraad en communicatie.
Hierdoor bleef ik met één item zitten. Ik had de bestelling anders geannuleerd of verwachtte op z’n minst die keuze te krijgen, zeker omdat meer dan 50% van de oorspronkelijke bestelling niet geleverd werd.
Als compensatie werd een kortingscode van 10% voor een volgende bestelling aangeboden, wat dit probleem niet oplost en weinig vertrouwen geeft om opnieuw te bestellen.

Respuesta de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Wat jammer om te vernemen dat niet alles geleverd kon worden. Wij geven jouw feedback door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Goede jeans

Mooie jeans, zitten goed en blijven mooi. Ook vaak goede acties.

30 de diciembre de 2025

Respuesta de Jeans Centre

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review.

Correcte info en levering

26 de diciembre de 2025

Respuesta de Jeans Centre

Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat zo tevreden bent met de levering van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Vriendelijk en behulpzame mensen

De medewerkerster die mij hielp nam uitgebreid de tijd voor me en heeft me goed geholpen bij het ruilen van een online verkeerd bestelde jeans.

24 de diciembre de 2025

Respuesta de Jeans Centre

Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

kwaliteitsspul en snel geleverd

23 de diciembre de 2025

Product en prijs goed.

Product en prijs goed.
Levering slecht, duurt te lang

Respuesta de Jeans Centre

Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kan er goed slagen en de broeken…

Ik kan er goed slagen en de broeken passen perfect.

Respuesta de Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

goede prijs/kwaliteitverhouding.

goede prijs/kwaliteitverhouding.
goede service

Respuesta de Jeans Centre

8 consejos para escribir buenas reseñas.