jeg havde købt en Elcykel fra…
jeg havde købt en Elcykel fra ELGARAGE.DK som ikke var efterset som jeg ville gøre hvis jeg havde firma så derfor er det vigtigt er i ikke køber noget fra det firma ELGARAGEN.DK
Jeg har handlet med Temu 1 gang pakken kom hurtig. Men nu vælter der mail ind fra Temu med at nu er der sendt gave til mig men der er aldrig kommet nogen pakke
Jeg købte et lifestyle abb. ved profiloptik. For det første blev det hele nærmest krænget ned over mig. Jeg kom ind for at købe et linse abb. men det endte med at det var det eneste jeg ikke fik.
Så fik jeg et par YSL solbriller som stod til 3000 kr, som jeg syntes var ret dyrt. Jeg har først set min fakturer et år efter købet og ser at de har taget 4100 kr for solbrillen.
Jeg er mildest talt så utilfreds og snydt ved højlys dag. I andre butikker kan de købes fra 1865-1995 kr. fuldstændig magen til.
Flexii.:
Jeg forstår ikke at det kun gælder nye kunder , de kan få jeres abonnement i 3 år til 33 kr. pr. mdr.
Jeg er så ked af at det ikke gælder os der har jer i forvejen:( Jeg prøvede at skifte til jeres nye tilbud, Øv Øv det kunne jeg ikke.
Det er da trist I er ligeglade med os der har jer i forvejen.
Ser frem til at I flytter mit mobilnummer og mig over på jeres tilbud på 3 år til 33 kr. pr. mdr.
Håber at høre fra jer, da jeg bliver pensionist i februar 2026
Firmaet Møller Odense
Stof, farve, pasform. Alt var noget billigt bras og helt uden for hør og lærred, men derimod syntetisk og så tungt og slasket. 3 kjoler og 1 par bukser.
Det er ikke engang muligt at få det returneret for der findes ikke en adresse til retur. Det har jeg betalt 1200 kr for. Der var såkaldte 70 % og de skal selvfølgelig ophøre snarest.
Af mig får I minus 5 kæmpestjerner.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.