Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow belde me over een mogelijke interim opdracht. Het contact was prettig en zorgvuldig, bij vragen kwam er altijd snel een antwoord. Alles verliep soepel. En bovendien heeft Jellow met Younited ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden als organisatie met spoed een nieuwe interimmer nodig, bij Jellow staat binnen no time jouw opdracht uit en stromen de eerste cv's binnen. Na 9 dagen was de nieuwe interimmer gevonden! Da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan freelancers waar makkelijk mee valt te communiceren. Wij werden geholpen door Daan, een Business Developer van Jellow, en hij heeft binnen ander... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow is een fijn platform voor freelancers. Gebruiksvriendelijk, bij vragen krijg je snel reactie en ze delen regelmatig tips om jou als freelancer verder te helpen. Leuk! Het enige wat mij op d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de soluciones para eCommerce

Escrito por la empresa

Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werd benaderd voor een opdracht

Ik werd benaderd voor een opdracht. Het contact is vanaf het begin heel fijn verlopen. Er is met mij meegedacht en oplossingen geboden.

7 de octubre de 2025

Respuesta de Jellow

Goed om te horen Najima, dank voor jouw feedback!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit is geen platform voor serieuze…

Dit is geen platform voor serieuze ondernemers die zich zzp'er of freelancer noemen.

Er staan 'opdrachten' tussen met uurtarieven van €30, maar er wordt wel gevraagd om medior/senior niveau. Als je zegt dat je een platform voor ondernemers bent, zorg er dan voor dat je enkel opdrachten doorlaat die dit ook middels het budget reflecteren.

Bij sommige 'opdrachten' wordt ook beweerd dat je ze enkel via een constructie van Jellow kan uitvoeren door de wet DBA. Ofwel, geen echte opdracht voor een ondernemer dus, maar 'm wel zo verkopen. Slechte zaak.

Als je reageert op een opdracht krijg je 9 van de 10 keer geen antwoord terug. Een simpele 'Bedankt, we zijn al voorzien.' zou netjes zijn, maar ook dat kan er niet van af.

Ondernemers zijn beter af als ze gewoon lekker zelf pitchen en klanten werven.

1 de octubre de 2025

Respuesta de Jellow

Dank voor uw uitgebreide feedback. We waarderen het dat u de tijd neemt om uw ervaringen te delen.

Het klopt inderdaad dat wij op Jellow naast reguliere opdrachten ook opdrachten aanbieden via een alternatief verloningsmodel: het ‘all-in verlonen’ model. Steeds meer organisaties, met name overheden en corporates, zijn terughoudend in het rechtstreeks inhuren van zelfstandigen vanwege de risico’s rondom de Wet DBA. Met dit model bieden wij een oplossing die qua vrijheid en flexibiliteit zo dicht mogelijk bij volledig zelfstandig ondernemerschap blijft, zodat freelancers toch toegang houden tot interessante opdrachten. Uiteraard is dit altijd een optie, nooit een verplichting.

Wij herkennen ons totaal niet in het feit dat u stelt dat er opdrachten voor €30 uurtarief op ons platform staan. Sterker nog: wij weten zeker dat dit niet het geval is. Wij doen er alles aan om kwalitatief goede opdrachten op ons platform te plaatsen die voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Onze beoordeling is erg belangrijk voor ons. Daarom zouden wij graag contactgegevens van u ontvangen waarop wij u kunnen bereiken, zodat wij uw ervaringen uitgebreid kunnen doornemen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerlijk, behulpzaam en fijne adviezen!

Eerlijk, behulpzaam en fijne adviezen.
Kandidaten die wij inzetten via Jellow zijn altijd professioneel en inhoudelijk sterk. Kortom; en hele prettige partner om mee samen te werken!

3 de octubre de 2025

Respuesta de Jellow

Hartelijk dank Lisanne! We hopen nog veel samen te werken in de toekomst :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Op Jellow WEL recruiters en…

Op Jellow zijn ook recruiters en intermediairs opzoek naar goedkope werkers.
covebo.nl is een recruiter die ook nog eens op leeftijd uitzoek.
Opdracht ervaren DTP'er/Vormgever met 3-5 jaar ervaring in zowel print als digitale media.
Als Dtp'er/Vormgever met meer dan 5 jaar ervaring ben ik afgewezen
vanwege "de opdrachtgever is op zoek naar iemand die qua werkstijl en energie goed aansluit bij de huidige teamdynamiek."
Geen idee wat dat nu precies zegt ook geen antwoord op mijn vraag om dit uit te leggen
Archana Bakker van Jellow stond hier achter.

Verder zit ik al meer dan 4 jaar op jellow en heb ik nog nooit werk ontvangen van deze site.
Dit ligt duidelijk aan mij en mijn slechte manier van communiceren en mijn hoge prijs van €45,- per uur.
ondertussen 59 jaar oud.

Ik hoop dat andere meer aan deze site hebben.
Patricia
patriciagovaart.nl

Ondertussen een positive reactie gekregen. Een standart antwoord op de fit in een team is voor mij al heel lang een op leeftijd gebaseerd antwoord. Wat men ook zegt
Geen antwoord op de recruitment.
Nogmaals Yellow is niet voor iedereen zoals het bij mij gaat, zeker de moeite waard om te proberen.

16 de septiembre de 2025

Beste Patricia,

We vinden het oprecht jammer om te horen dat uw tijd op Jellow niet heeft geleid tot de resultaten waarop u hoopte.

Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een opdrachtgever een andere keuze maakt, zeker wanneer er geen duidelijke toelichting wordt gegeven. De opmerking die u aanhaalt (“qua werkstijl en energie goed aansluit bij de huidige teamdynamiek”) is een standaardmotivatie die sommige opdrachtgevers gebruiken wanneer de keuze gebaseerd is op een subjectieve inschatting van teamfit.

We willen graag benadrukken dat leeftijd nooit een criterium mag zijn om iemand uit te sluiten. Wij hechten juist veel waarde aan ervaring en vakmanschap, ongeacht leeftijd. Wij zullen dit signaal dan ook terugkoppelen aan de opdrachtgever.

Wij hopen dat u in de toekomst alsnog een mooie opdracht weet te vinden via Jellow.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De opdrachten voor freelance grafisch…

De opdrachten voor freelance grafisch vormgevers via Jellow blijken schaars. In een periode van een half jaar kwamen er slechts twee interessante klussen voorbij. Voor beide opdrachten heb ik een uitgebreide portfolio en een gemotiveerde reactie ingestuurd.

Bij de eerste opdracht ontving ik helemaal geen reactie. Later bleek deze opdracht zonder verdere communicatie offline te zijn gehaald. Bij de tweede opdracht bleef een reactie opnieuw uit. Pas na meerdere berichten en e-mails richting Jellow kreeg ik contact met een medewerker. Toen werd mij verteld dat de opdrachtgever inmiddels al met twee andere freelancers in gesprek was. Dit had wat mij betreft netjes gecommuniceerd kunnen worden, zodat ik niet onnodig in onzekerheid bleef.

Tot nu toe ben ik teleurgesteld in de werking van het platform. De communicatie richting freelancers kan veel beter. Transparantie over de status van een opdracht en tijdige terugkoppeling zijn essentieel, zeker voor zelfstandigen die afhankelijk zijn van dergelijke platformen voor hun opdrachten.

9 de julio de 2025

Beste Frerik,

Dank voor je bericht en je openhartige feedback. Het spijt ons dat je de communicatie via Jellow in dit geval als teleurstellend hebt ervaren.

We willen daar wel graag wat nuance aan toevoegen. Onze collega Fiona – met wie je uiteindelijk contact had – is bovengemiddeld vaak beschikbaar en actief geweest om vragen van freelancers, waaronder die van jou, te beantwoorden. Zodra jouw berichten bij haar terechtkwamen, heeft ze snel en uitgebreid gereageerd.

Bovendien willen we benadrukken dat je in deze periode je portfolio hebt bijgewerkt. Naar aanleiding van ons contact hebben wij je profiel daarna nog expliciet onder de aandacht gebracht bij de opdrachtgever, om je kansen op de opdracht te vergroten. Daarmee hebben we geprobeerd zo servicegericht mogelijk te handelen.

We begrijpen natuurlijk dat het vervelend blijft als een opdracht plots verdwijnt of als terugkoppeling uitblijft. Daar willen we opdrachtgevers nog actiever op aanspreken en zelf beter over communiceren.

We hopen dat deze toelichting meer context geeft. Dank voor je feedback. We nemen het serieus en blijven ons inzetten voor verbetering.

Team Jellow

Razendsnel en accuraat

Via Jellow heb ik een content creator gevonden die voor mij video's van mijn workshops gaat maken. Razendsnel werd de opdracht uitgezet en ik werd ook pro-actief hierbij geholpen en ook bij de opvolging van de reacties van aanbieders. Ik raad Jellow zeker aan.

8 de enero de 2025

Respuesta de Jellow

Goedemiddag, Wij houden van snel schakelen en een goed contact, volgens mij is dat goed gelukt! Hartelijke groet, team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oprecht enthousiaste mensen bij Jellow…

Oprecht enthousiaste mensen bij Jellow die echt willen dat de samenwerking goed verloopt.

Met name Fiona en haar positiviteit!

5 de diciembre de 2024

Respuesta de Jellow

Dag Quinten, Wat ontzettend leuk om je enthousiaste bericht te lezen! Wij hechten veel waarde aan een goed contact en fijne samenwerking. Groeten team Jellow

Fijne ervaring

Alles netjes geregeld en voldoen aan alle voorwaarden. Zeer fijn om een opdracht uit te voeren via Jellow.

22 de noviembre de 2024

Hoi Annika,
Hartstikke fijn dat je zo tevreden bent over Jellow! Groet, Team Jellow

Prima geholpen

Problemen met inloggen op verschillende portals. Noel heeft dit snel opgepakt en prima opgelost. Complimenten en nogmaals bedankt Noel.

Groet, Tom

25 de septiembre de 2024

Respuesta de Jellow

Hoi Tom, Wat een mooi compliment. Wat fijn dat je onze inzet met vijf sterren beloont! Groet, Team Jellow

Persoonlijke touch

Mariska heeft precies in de gaten wat onze behoeften als opdrachtgever zijn en de dienstverlening daar op afgestemd. Ook hadden we heel snel een passende professional!

Hoi Geert,
Fijn dat je zo snel én de juiste professional hebt gevonden bij Jellow, én zo tevreden bent over de service die Mariska heeft geleverd. Veel succes met jouw inhuur en hopelijk werken we nog eens samen. Groet, Team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede match, korte lijnen en fijn contact

De voorselectie was een goede match evenals het gesprek en de uiteindelijke klik met de opdrachtgever. De lijnen met Jellow waren kort en het contact met de mensen fijn. Binnen no time had een (weer) een mooie opdracht gevonden.

29 de julio de 2024

Hi Babs,
We doen ons best om het proces smooth te laten lopen. Super om dan te horen dat het proces als prettig wordt ervaren door gebruikers van ons platform. Daar doen we het voor! Groet, Team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel, waardevolle tips en een soepel verlopend proces

Er wordt snel gereageerd op berichten en ik word vlot te woord gestaan met waardevolle tips. Ook het proces na gunning van een opdracht verloopt soepel.

Hi Ester,

Fijn dat onze service jou bevalt. Hier zetten we ons elke dag weer voor in! Groet, Team Jellow

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een professionele organisatie die zijn zaakjes op orde heeft!

Jellow is een professionele organisatie, die zijn zaakjes op orde heeft. Ze hebben ervaring en dat is te merken op alle vlakken: contractueel, administratief, communicatie, etc. Het werken met een dashboard waar je alles terug kunt vinden en waar je altijd online bij kunt is een enorme toegevoegde waarde. Bij Jellow is het afspraak is afspraak, voor mij een enorme plus. Dat er een consultant is waar je contact mee kunt opnemen indien nodig, geeft het een persoonlijke touch.

Hoi Nora,
Hartstikke fijn dat je zo tevreden bent over Jellow, onze werkwijze en natuurlijk de geboden service. Groet, Team Jellow

Fijne partner voor ZZP'ers

Yellow heeft mij geholpen aan een te gekke ZZP-opdracht. Mariska is daarnaast heel betrokken en fijn om mee te werken. Het platform zelf werkt supereenvoudig. Helemaal goed dus!

14 de junio de 2024

Hi Helen,
Bedankt voor je complimenten! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen.
Groet, Team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en goede begeleiding vanuit Jellow!

Ik heb me een poos geleden ingeschreven bij Jellow en ben onlangs benaderd voor een nieuwe leuke opdracht via Jellow. Het contact met Daan liep snel en soepel waardoor ik al snel op gesprek kon en op korte termijn kan starten bij de nieuwe opdrachtgever! Dank Jellow, en met name Daan, voor al je hulp!
groet Maaike

15 de julio de 2024

Respuesta de Jellow

Hoi Maaike, Wat goed te horen dat je zo tevreden bent met de service van Jellow! Hartelijke groet team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow heeft mij supersnel aan een…

Jellow heeft mij supersnel aan een nieuwe opdracht geholpen. Er was snel en goed contact met mijn contactpersoon Daan. Ook het administratieve deel met het contract ging erg gemakkelijk en soepel. Een aanrader!

5 de agosto de 2024

Hi Brigitte,
Wat fijn om te horen dat we jou zo snel hebben kunnen voorzien van een mooie opdracht, daar doen we het natuurlijk voor. Bedankt voor jou positieve feedback! Groeten Team Jellow!

Efficiënt en Persoonlijk

Ik ben erg blij met Yellow, hun platform is duidelijk en efficiënt. Het duurt niet lang om hier een profiel aan te maken. Ze delen relevante opdrachten die passen binnen mijn profiel.

Bovenal, het contact is prettig en persoonlijk. Ik heb echt het gevoel gekregen dat ze mij hielpen om een nieuwe baan of opdracht te vinden (en niet alleen maar in dienst van de klant te zijn).

Op basis van mijn eigen persoonlijke ervaringen wil ik Jellow graag aanbevelen.

2 de agosto de 2024

Respuesta de Jellow

Hoi Corine, Wow enorm bedankt voor je mooie woorden! Dit is nou precies waar wij zo hard voor werken! Hartelijke groet, Team Jellow

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.