Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow belde me over een mogelijke interim opdracht. Het contact was prettig en zorgvuldig, bij vragen kwam er altijd snel een antwoord. Alles verliep soepel. En bovendien heeft Jellow met Younited ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden als organisatie met spoed een nieuwe interimmer nodig, bij Jellow staat binnen no time jouw opdracht uit en stromen de eerste cv's binnen. Na 9 dagen was de nieuwe interimmer gevonden! Da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow is een fijn platform voor freelancers. Gebruiksvriendelijk, bij vragen krijg je snel reactie en ze delen regelmatig tips om jou als freelancer verder te helpen. Leuk! Het enige wat mij op d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de soluciones para eCommerce

Escrito por la empresa

Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede ervaring met Jellow

Goede ervaring met Jellow. We hebben een tijdelijke office manager ingehuurd via hen, prima kracht. Administratief was het goed te overzien, niet teveel werk aan gehad. Goedkeuren van uren en dergelijke ging gemakkelijk, een kleine hickup daargelaten. Het enige schimmige was dat we ook opeens met Younited te maken kregen wat blijkbaar min of meer hetzelfde bedrijf is. Daarom geen 5 sterren, vanwege die onduidelijkheid.

9 de octubre de 2023

Respuesta de Jellow

Thanks voor de mooie review en goed punt over Younited want daar willen we juist helemaal niet schimmig over zijn. Dus die nemen we mee in onze journey. We zien jullie graag weer terug in de toekomst! Groet Team Jellow!

Top samenwerking!

Fijne samenwerking en goede communicatie.

28 de septiembre de 2023

Hi Larissa,
Geweldig om te horen dat jouw ervaring met Jellow zo positief is! Groet team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow beschikt over een groot en…

Jellow beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan freelancers waar makkelijk mee valt te communiceren. Wij werden geholpen door Daan, een Business Developer van Jellow, en hij heeft binnen anderhalve dag de perfecte match voor ons gevonden. A pleasure to work with, aanrader! 🙏🏼

25 de septiembre de 2023

Respuesta de Jellow

Hi Niels, Bedankt voor de complimenten! We zijn blij te horen dat het proces zo snel en succesvol is geweest en wat leuk te lezen dat Daan je zo goed heeft geholpen! Groet team Jellow

Vlotte samenwerking

Vlotte samenwerking bij onze zoektocht naar een marketinganalist. Korte lijnen en niet te veel/te weinig contact. Prima!

14 de septiembre de 2023

Hoi Aico,
Fijn dat Jellow jouw vlot heeft kunnen helpen in de zoektocht naar de juiste freelancer en dat je een goede ervaring hebt met onze ondersteuning. We staan ook bij een volgende opdracht voor je klaar. Groet, Team Jellow

erg tevreden

Ik maak al enkele jaar gebruik van Yellow en heb het altijd een erg fijne platform gevonden. De reactie en communicatie verlopen makkelijk, je bent direct in contact met de opdrachtgever en hebt meteen als het ware eigen regie in het proces. Ook de facturatie is erg goed geregeld. Ik hoef zelf niets te doen, slechts mijn uren door te geven. Ben erg tevreden.

4 de septiembre de 2023

Respuesta de Jellow

Hallo Lina, Wat top om te horen dat zowel ons platform als onze service zo goed bevallen! Daar werken we hard voor. Groet Team Jellow

Snel en goed.

Jellow kwam heel snel met een goede selectie kandidaten. Het contact met de uiteindelijke freelancer was direct gemaakt en hij kon meteen aan de slag zonder rompslomp.

21 de agosto de 2023

Respuesta de Jellow

Hoi Lisette, Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je zo tevreden bent, dit is natuurlijk waar wij het voor doen :-) Groeten team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn om voor Jellow te werken!

Een leuke opdracht bij een mooie organisatie. Verder alles correct administratief afgewerkt door Jellow en korte communicatie lijnen. Fijn om voor Jellow te werken!

24 de mayo de 2023

Respuesta de Jellow

Top dat onze manier van werken jou zo goed bevalt. Daar doen we hard ons best voor! Groet, Team Jellow

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kleine starter hick-ups met youngunited

in het begin complex aangezien je ineens kennis maakt met Youngunited en daar ook moet inloggen. Dit gaf wat onduidelijkheden voor opdrachtnemen als opdrachtgever. Wanneer alles rond is gaat alles goed en automatisch zonder enkele problemen.

1 de agosto de 2023

Respuesta de Jellow

We werken eraan om het proces van A tot Z zo soepel mogelijk te laten verlopen, sommige hobbels moeten we er nog uitwerken. Fijn te horen dat het op een later moment dan weer als vanzelf gaat. Groet, Team Jellow

Prettige ervaring!

Makkelijk platform om snel ZZP'ers te kunnen benaderen. Super vriendelijk en meedenkend team!

19 de julio de 2023

Hallo Anouk,
Wat fijn dat je zowel ons platform als onze inzet met vijf sterren beloont! Met veel plezier staan we ook bij toekomstige opdrachten voor je klaar. Groet, Team Jellow

Uitstekend freelancers matching platform

Uitstekend platform voor het matchen van vraag en aanbod van freelancers. Voor de freelancers, niet geheel onbelangrijk, een strak en goed proces voor het betalen van je factuur.

30 de junio de 2023

Hi Edwin,
We doen ons best om het proces smooth te laten lopen. Super om dan te horen dat het proces als prettig wordt ervaren door gebruikers van ons platform. Daar doen we het voor! Groet, Team Jellow

De communicatie verliep goed

De communicatie verliep goed, zowel met Jellow als met de opdrachtgever. Fijn ook dat er nog even persoonlijk telefonisch contact door Jellow werd opgenomen om te vragen hoe alles gaat in de samenwerking met de opdrachtgever.

14 de junio de 2023

Hi Gabrielle,
Communicatie is key, en door contact leren we de persoon achter een profiel kennen. Fijn te horen dat het contact goed is bevallen. Groet, Team Jellow

Niet op aan te merken

Niet op aan te merken.. Duidelijk, snel en prettig contact:)

26 de junio de 2023

Hoi Thomas,
Top dat onze werkwijze en service jou bevalt. Hier zetten we ons elke dag weer voor in. Groet, Team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige match met de voorgedragen…

Prachtige match met de voorgedragen kandidaat

12 de junio de 2023

Hi Roel,
Fijn dat we jou aan de juiste freelancer hebben kunnen helpen. Zo te horen verloopt de samenwerking helemaal naar wens. Groet, Team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jellow werkt fantastisch als platform…

Jellow werkt fantastisch als platform om snel een opdracht te plaatsen en gekwalificeerde professionals te ontmoeten. Snelheid en klantvriendelijkheid vanuit het Jellow team sprak mij aan tijdens de "onboarding".
Een aanrader!

12 de junio de 2023

Hoi Peter,
Wat tof dat jij zo tevreden bent. We staan graag bekend om een goed werkend platform én onze service. Groet, Team Jellow

Communicatie is vlekkeloos

Communicatie is vlekkeloos. Facturen gaan op tijd de deur uit en worden ruim binnen de tijd betaald. Ik ben geen enkel minpunt tegengekomen.

1 de junio de 2023

Hoi Wim,
Jouw feedback tovert een glimlach op ons gezicht! :-) Groeten team Jellow

Snelle bemiddeling, hoge kwaliteit ZZP'er

Wij hadden een complexe hulpvraag en Jellow heeft snel de perfecte freelancer voor ons gevonden.

25 de mayo de 2023

Respuesta de Jellow

Hoi Deborah, Goed te lezen dat je tevreden bent over Jellow en de manier waarop wij jou hebben ondersteund in jouw zoektocht. Graag doen we dat nog eens. Groet, Team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk, maar ook professioneel bedrijf.

Leuk en professioneel bedrijf.
Erg fijn contact gehad gedurende het hele proces en goed geholpen. Er worden leuke opdrachten aangeboden voor mooie bedrijven. Echt een aanrader, vandaar mijn hoge score.

26 de mayo de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Jellow

Hoi Luuk, Hartstikke bedankt voor jouw review, hier zijn we blij mee! Groet, Team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is een goed bedrijf leuk contact…

Het is een goed bedrijf leuk contact professioneel. Verder regelen zij mooie opdrachten voor je. Zeker een aanrader als je het mij zou vragen. Vandaar mijn hoge beoordeling.

21 de mayo de 2023

Hoi Clayde,
Hartstikke bedankt voor jouw 5 sterren review! Fijn te horen dat je tevreden bent, daar doen we het natuurlijk voor! Groet, Team Jellow

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke stappen van reageren op…

Duidelijke stappen van reageren op opdracht tot start. Ook registratie en uitbetaling van uren wordt duidelijk uitgelegd en verzorgd. Geen verbeterpunten.

7 de mayo de 2023

Respuesta de Jellow

Hoi Michiel, Goed te horen dat je onze manier van werken als positief hebt ervaren. Dat is de service die we graag blijven leveren. Groet, Team Jellow

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.