Al meerdere keren samen gewerkt met jemar in verband met verhuur en verkoop is altijd goed verlopen en een heel fijne samen werking met Laura. Deze is een top in de verhuur en geen enkele vraag is haa... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Iris heeft ons supergoed geholpen tijdens onze 1ste aankoop. Heel veel informatie en altijd duidelijk naar ons toe.Heel behulpzaam en vriendelijk. Altijd bereikbaar en stond altijd klaar voor ons. E... Ver más
La empresa ha respondido
Al mijn opties voor een hypothecaire lening heeft Pascale bekeken en in duidelijke taal uitgelegd. Ze is enorm betrokken en was zelfs in haar verlof bereikbaar. Ze is de spilfiguur geweest om, na een... Ver más
Men heeft vanaf de eerste dag actie ondernomen. We konden op de voet de reacties en vragen van potentiële kopers volgen. Nadat er een akkoord met de koper overeen gekomen is heeft men alles in het wer... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Met een team van meer dan 20 enthousiaste medewerkers bieden wij een compleet dienstenpakket aan. Van immobiliën en verzekeringen tot leningen en juridische ondersteuning. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en streven naar eerlijk advies en realistische waardebepalingen. Alleen zo kunnen we úw tevredenheid garanderen. Bij ons staat de klant écht centraal!
Wie zijn we
Escrito por la empresa
- Al meer dan 30 jaar bemiddelen wij bij het verkopen en verhuren van vastgoed.
- Met bijna 20 medewerkers en een uitgebreid netwerk van zoekende kopers, zorgen wij voor een vliegende start van jouw verkoop- of verhuurtraject. Maar bij Jemar helpen we je ook met een woonlening. We vergelijken hiervoor meer dan 10 verschillende kredietverleners. Zo vinden we niet alleen de laagste rente, maar ook de meest geschikte voorwaarden voor jouw situatie. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor een correcte verzekeringspakket zonder te veel te betalen. Bij Jemar krijg je geen standaardinformatie, maar onafhankelijk advies op maat. Voor particulieren én ondernemers in Limburg.
Información de contacto
Joseph Smeetslaan 36, 3630, Maasmechelen, Bélgica
- 089772320
- info@jemar.be
- jemar.be
Interesse in onze diensten?
Heel goed geholpen ben zeer tevreden…
Heel goed geholpen ben zeer tevreden carolien nogmaals bedankt voor alles zal zeker iedereen jemar aanraden 👍🏻
Zeer goede service en alles was naar…
Zeer goede service en alles was naar wens.
Groeten van Jos Vandecaetsbeek en Alice Vandooren
Heel mooie ervaring!
Wow, wat een ervaring! Ik ben zeer tevreden! Deze mensen hebben hemel en aarde bewogen om mij te helpen in de zoektocht naar een pand. Ik ben super goed ontvangen geweest elke afspraak opnieuw, de uitleg was correct en er werd tijd gemaakt. Ik wil het hele team van harte bedanken voor het hele traject en in het bijzonder omdat ze ondanks de vakantieperiode toch alles gedaan hebben om me verder te helpen. Dikke merci! Jullie zijn een top team!
Top service
Bij Sandra altijd goed geholpen, nu ook weer ondanks ze in verlof was heeft ze toch voor mij een autoverzekering afgesloten en kenteken aangevraagd. Niets is bij hun te veel, ze staan altijd voor je klaar. Ook voor de belastingaangifte staat ze voor je klaar. Top service.
Op mijn zoektocht naar een appartement…
Op mijn zoektocht naar een appartement (die niet zo simpel was omdat ik een hond heb) kwam ik gelukkig bij Ewin terecht...
Hij heeft me zo correct en vriendelijk geholpen en geadviseerd.
Ik ben dankzij hem sneller dan gedacht in mijn zoektocht geslaagd!
Dus dikke merci!
Steeds correct geïnformeerd en op de…
Steeds correct geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Complex dossier. Perfecte opvolging. Snelle verkoop / aankoop.
Top Makelaar !! Dank je wel Robin.
Uitstekende service
Robin, de makelaar die mij heeft geholpen, was heel vriendelijk. Hij nam ruim de tijd voor de bezichtiging en legde alles helder uit. Ook op vragen kwam hij snel terug. Bij het tekenen van het voorlopig koopcontract begeleidde hij me zorgvuldig door alle documenten.
De aankoop van een eerste woning is…
De aankoop van een eerste woning is altijd zeer spannend en niet zonder emoties. Met de goede hulp van Robin verliep het proces echter van een leien dakje. Robin was op elk moment beschikbaar en geen vraag was hem teveel. Zeer tevreden van deze makelaar.
Di Nezza-Caltabellotta
Eerlijkheid
Eerlijkheid, zoeken naar de beste oplossing en heel behulpzaam , altijd bereikbaar goede service ons huis was verkocht op 1 maand, goed gewerkt Diana dankjewel.
Sabine
Carolien en het hele team waren erg…
Carolien en het hele team waren erg professioneel, efficiënt, hebben een excellente communicatie zowel naar kopers als verkopers, en het verkoop process was stress vrij en super snel.
Rollercoaster
Het eerste informatief contact met Jemar was met Antonia. Het gesprek liep vlot, in een ontspannen sfeer, met veel uitleg, formulieren werden ingevuld, met voldoende bedenktijd. Het was een mooie waarde bepaling voor onze woning, naar onze mening. Toen de verkoop gestart werd, kwamen we in contact met Carolien. Deze laatste was een vlotte, correcte dame met veel kennis van zaken. Ze was hulpvaardig bij iedere contactname of vraagstelling. Het verloop van de verkoop werd ons telkens medegedeeld. Buiten onze verwachting ging de verkoop van de woning razend snel. De nodige contacten met de kopers werden door haar volledig geregeld. Het opvragen en in orde maken van de nodige documenten voor de officiële verkoop werd tevens door hun volledig afgehandeld. Een dikke pluim voor de medewerkers van Jemar.
Vijf sterren voor Jemar Vastgoed ⭐⭐⭐⭐⭐
Voor de verkoop van het huis van onze ouders konden we rekenen op het Jemar-team. We hebben onze situatie kunnen toelichten, inclusief onze bezorgdheden en onbekende facetten. Alles werd meegenomen en de woning werd snel verkocht!
Great service
We rent a flat through Jemar and they also help us with our car insurance. We got an excellent service and a lot of support from Fabian, Sandra and Romina. They are always really helpful and most of the time they provided support really quickly. We are absolutely happy that we can rent a flat through Jemar, since we do not speak Dutch and they can manage everything in English. It is a great help when you arrive to a country from abroad. Thank you.
Vriendelijke hulpverlening
Carolien en Antonia zijn zeer behulpzaam. Daarnaast waren ze altijd bereikbaar en erg vriendelijk. Als ik in de toekomst mijn appartement verhuur, zal ik nogmaals beroep doen op jullie expertise. Bedankt!
Carolien heeft ons super geholpen met…
Carolien heeft ons super geholpen met de aankoop van ons huis. We zijn zeer tevreden en bevelen dan ook Jemar, zeker aan!!!
Bedrogen
Ik was geïnteresseerd in een appartement dat verhuurd werd. Jammer genoeg was ik te laat. De makelaar heeft mij via mail laten weten dat er een ander appartement beschikbaar was. Ik was erg enthousiast. We hebben afgesproken en ik ben het appartement gaan bezichtigen. Makelaar was zeer behulpzaam en vriendelijk. Dag erna krijg ik mail dat het appartement aan iemand gegeven is. Ik vond het heel jammer. Hij liet mij weten dat ik verder op de website kon volgen of ergens anders zoeken. Hier kon ik mee leven en afsluiten. Echter heeft hij een dag erna het appartement online gezet en tevens ook op 2dehans. Waarom? Ik was met alles inorde. Liegen hoefde niet. Ik ben niet achterlijk. Ik zag het online te huur staan! Ik voel mij bedrogen.

Respuesta de Jemar.be
Droomhuis gevonden!
De zoektocht naar ons droomhuis is heel vlot verlopen. Wij hebben telefonisch informatie gekregen over een huis dat nog niet online stond, maar alles had wat wij belangrijk vonden. Carolien heeft ons doorheen het traject heel goed ondersteund en advies gegeven. Bedankt voor alle hulp!
Super goed werk geleverd bij de verkoop…
Super goed werk geleverd bij de verkoop van mijn huis, echt top werk geleverd door Robbin !!! 👌👌
Fijn kantoor met vriendelijke makelaar
We zijn geholpen door een hele vriendelijke makelaar genaamd dhr Raeven.
Alle tijd voor de bezichtiging genomen en alles top uitgelegd.
Nu de woning gekocht en bij het tekenen van het voorlopig koopcontract ook weer netjes door alle papieren gelopen met heldere duidelijke uitleg.
In één woord top!
Fijne en vriendelijke makelaar
We kregen meteen respons, hebben vlug een afspraak kunnen maken en ook nog een ander huis kunnen gaan bekijken waar we geen afspraak bij hadden gemaakt en daar een voorlopige verkoopovereenkomst voor getekend 😁 hele goede communicatie met makelaar Robin
Más información sobre otros tipos de reseñas.