Al meerdere keren samen gewerkt met jemar in verband met verhuur en verkoop is altijd goed verlopen en een heel fijne samen werking met Laura. Deze is een top in de verhuur en geen enkele vraag is haa... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Iris heeft ons supergoed geholpen tijdens onze 1ste aankoop. Heel veel informatie en altijd duidelijk naar ons toe.Heel behulpzaam en vriendelijk. Altijd bereikbaar en stond altijd klaar voor ons. E... Ver más
La empresa ha respondido
Al mijn opties voor een hypothecaire lening heeft Pascale bekeken en in duidelijke taal uitgelegd. Ze is enorm betrokken en was zelfs in haar verlof bereikbaar. Ze is de spilfiguur geweest om, na een... Ver más
Men heeft vanaf de eerste dag actie ondernomen. We konden op de voet de reacties en vragen van potentiële kopers volgen. Nadat er een akkoord met de koper overeen gekomen is heeft men alles in het wer... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Met een team van meer dan 20 enthousiaste medewerkers bieden wij een compleet dienstenpakket aan. Van immobiliën en verzekeringen tot leningen en juridische ondersteuning. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en streven naar eerlijk advies en realistische waardebepalingen. Alleen zo kunnen we úw tevredenheid garanderen. Bij ons staat de klant écht centraal!
Wie zijn we
Escrito por la empresa
- Al meer dan 30 jaar bemiddelen wij bij het verkopen en verhuren van vastgoed.
- Met bijna 20 medewerkers en een uitgebreid netwerk van zoekende kopers, zorgen wij voor een vliegende start van jouw verkoop- of verhuurtraject. Maar bij Jemar helpen we je ook met een woonlening. We vergelijken hiervoor meer dan 10 verschillende kredietverleners. Zo vinden we niet alleen de laagste rente, maar ook de meest geschikte voorwaarden voor jouw situatie. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor een correcte verzekeringspakket zonder te veel te betalen. Bij Jemar krijg je geen standaardinformatie, maar onafhankelijk advies op maat. Voor particulieren én ondernemers in Limburg.
Información de contacto
Joseph Smeetslaan 36, 3630, Maasmechelen, Bélgica
- 089772320
- info@jemar.be
- jemar.be
Interesse in onze diensten?
Invita a los clientes a opinar
Fijne en vriendelijke makelaar
We kregen meteen respons, hebben vlug een afspraak kunnen maken en ook nog een ander huis kunnen gaan bekijken waar we geen afspraak bij hadden gemaakt en daar een voorlopige verkoopovereenkomst voor getekend 😁 hele goede communicatie met makelaar Robin
Super goed ontvangen en begeleid door…
Super goed ontvangen en begeleid door makelaar robin
Super makelaar!
Duidelijke afspraken zorgden voor een…
Duidelijke afspraken zorgden voor een aangename samenwerking
Robin was een fijne, deskundige gesprekspartner in de aankoop van ons nieuw kantoor.
Agile waar nodig en telkens goed geïnformeerd en gedocumenteerd.
We zullen zeker Jemar overwegen bij de verkoop van grond of panden.
Volledig ontzorgd door Jemar bij de…
Volledig ontzorgd door Jemar bij de verkoop van onze panden.
Coroline was zeer lief en nam de tijd
Coroline was zeer lief en nam de tijd!
Alles ging heel vlot
Alles was top!
Bedankt
Huur hier nooit
Huur hier nooit, echte geldwolven. Wij hadden een nieuwe huurder gevonden voor ons appartement zodat we geen boete moesten betalen, maar ze vonden hun niet goed genoeg. Dus nu 3 maanden boete betaald, en raad eens een keertje wie nu het appartement huurt! Inderdaad de mensen die wij gevonden hadden! Applaus voor Jemar!!

Respuesta de Jemar.be
Top verkoopster
Verkoopster (Robin) heeft ons geholpen. Hij was heel vriendelijk, behulpzaam en correct. Wij zijn zeer tevreden met de hulp en info die wij hebben gekregen tijdens ons proces met het verkoop van ons huisje.
Openheid en transparantie staan hier…
Openheid en transparantie staan hier centraal! Meelevend en helpen waar het kan als er iets niet goed verloopt. Vlot bereikbaar via telefoon of e- mail! Vriendelijke mensen en leggen alles goed uit. Super!!
Vriendelijk en deskundig
Bij de aankoop van mijn grond, ben ik zeer vriendelijk, deskundig en direct geholpen door Robin. Dit resulteerde in een ontspannen ervaring, bij deze levenskeuze.
Jemar team!
Robin heeft ons fantastisch geholpen. Duidelijke uitleg, recht door zee en no nonsens! Hij voelt de sfeer heel goed aan. Je voelt je snel op je gemak. Afspraken zijn snel gemaakt.
Van Pascale straalt de ervaring en enthousiasme af. Zeer duidelijke uitleg en ze gaat alle opties na. De stap extra is geen probleem.
Vakvrouw!
Een fijn Jemar team
Super geholpen door Martha.
Super geholpen door Martha.
Veel uitleg gekregen en ze is heel goed op de hoogte van het hele dossier.
Goede service word goed begeleid.komen…
Goede service word goed begeleid.komen altijd afspraken na.
Meneer robin raeven is toffe vent doet zijn werk perfect. Ik ben zeer tevreden over hem. Ik wil hem altijd als contact persoon hebben!!!
Fijn personeel
Fijn personeel, correcte opvolging en een goede verkoop
Vlotte en vriendelijke makelaar
Vlotte en vriendelijke makelaar die weet waarover hij spreekt en altijd klaarstaat om de klant te helpen.
We hebben ons eerste huis via dit bedrijf gekocht en door hun kennis, hun engagement en hun vriendelijke service wilden wij graag ons huis via hun verkopen en hebben wij zelfs ons 2e huis via dit kantoor gekocht.
Super vriendelijk en super service
Super vriendelijk en super service. Staan ook altijd klaar als er vragen zijn. Zeker een aanrader. Dank je wel Robin voor de vlotte verkoop
Zeer goede ervaring bij aankoop
Zeer goede ervaring bij aankoop; deskundige medewerkers en de gemaakte afspraken worden nagekomen.
Vriendelijk en Behulpzaam personeel
Behulpzaam personeel , vriendelijk en betrokken .
Wij hebben een goede en positieve ervaring gehad met Jemar&Co .
Wij hadden een moeilijk dossier , onze woning moest verkocht worden om nadien een nieuwe aankoop te doen in een hele korte periode .
De makelaar deed zijn uiterste best om alles goed te laten verlopen .
Martha Mariotti en team Jemar
Martha Mariotti en natuurlijk ook de andere medewerkers van team Jemar staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.
Je hebt nooit het gevoel dat je een nummer bent maar wordt persoonlijk begeleid naar de aankoop wat voor jou en jouw budget het meest passende is.
Martha doet altijd net dat tikkeltje meer voor de klanten en niets is haar teveel , altijd is ze even geduldig , professioneel en weet je altijd zeer goede raad te geven zodat je weet wat je koopt.
Kortom niets dan woorden vol lof en ook van dankbaarheid voor Martha Mariotti en team Jemar voor al de extra tijd en moeite die ze voor hun clienteel overhebben.
Mocht ik meer dan 5 sterren geven deed ik dit met plezier.
Keep on the good work
Más información sobre otros tipos de reseñas.