JIP SNEL Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Redelijke prijs. Binnen één werkdag geleverd. Goede kwaliteit. Bij mijn eerste bestelling ben ik persoonlijk gebeld. Achteraf op factuur betalen. Zo juist mijn tweede order ontvangen. Al bi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn ontzettend blij met onze bestelling bij jipsnel.nl! Alles werd supersnel en netjes geleverd. De kwaliteit is uitstekend – stevig, duurzaam en precies wat we nodig hadden. Ook de klantenservice... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

JIP SNEL is een goed bedrijf om mee samen te werken. Goede service en normaal gesproken een betrouwbare leverancier. Wij werken al jaren met JIP. Een nadeel is de keuze voor Transmission als vervoerd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn al jarenlang naar grote tevredenheid klant bij JIP. Het personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam, denken graag met je mee om je de meest voordelige aanbieding te kunnen doen. Daarn... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista
  2. Empresa de empaquetado
  3. Mayorista de artículos de oficina
  4. Tienda de embalaje
  5. Tienda de ropa de seguridad y de trabajo
  6. Tienda de suministros para empaquetado

Escrito por la empresa

JIP SNEL levert verpakkingsmateriaal voor webshops, groothandels en industrie. Met meer dan 35 jaar ervaring, een breed assortiment en een razendsnelle webshop zorgt JIP dat jouw product veilig aankomt. Efficiënt, betrouwbaar en zonder verspilling. Ben jij klaar om slim te verpakken? Tot snel!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede prijzen

Je stuurt een mail met een aanvraag, binnen enkele minuten antwoord en altijd een gezellig telefoontje eroverheen. Snelle levering en goede prijzen.

17 de noviembre de 2022

Respuesta de JIP SNEL

Dat zijn mooie woorden, bedankt!

Altijd behulpzaam en vriendelijk

Altijd behulpzaam en vriendelijk. Een zeer betrouwbare leverancier voor onze verpakkingsmiddelen.

14 de noviembre de 2022

Respuesta de JIP SNEL

Mooi dat je ons betrouwbaar vindt, bedankt voor de review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijk en rechtstreeks contact met…

Persoonlijk en rechtstreeks contact met Tjabel die zorgt dat ik telkens dezelfde producten krijg met een constante kwaliteit.

We krijgen ook een lekker emmertje snoep bij onze bestellingen. Hmmm.

Ben al jaren vaste klant

7 de noviembre de 2022

Respuesta de JIP SNEL

Bedankt dat je al jaren klant bent en geniet van je snoep!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als klant van JIP B.V zijn wij bijzonder tevreden !

Als klant van JIP B.V. zijn wij bijzonder tevreden !
Bestellen géén probleem, snelle levering, en bij calamiteiten snelle reactie.
Aldus : zeer aan te bevelen !

7 de noviembre de 2022

Respuesta de JIP SNEL

Zo horen we het heel graag! Dankjewel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede en vriendelijke…

Zeer goede en vriendelijke communicatie. Er kwam een kleine verandering in de maatvoering van de bestelling, daar werd ik eerst over gebeld of ik daarmee akkoord ging. Voor aflevering werd dit nogmaals telefonisch gecontroleerd door een medewerker.

17 de octubre de 2022

Respuesta de JIP SNEL

Fijn dat je tevreden bent over onze communicatie!

Goed bedrijf

Goed bedrijf. Kan goedkoper. Service is top

4 de octubre de 2022

Respuesta de JIP SNEL

Bedankt voor de feedback en je positieve review!

snel, duidelijk. prima

snelle levering, duidelijke site. makkelijk

30 de agosto de 2022

Respuesta de JIP SNEL

We spenderen als bedrijf enorm veel tijd aan de gebruiksvriendelijkheid van onze website, daarom bedankt voor je review!

Super service

Ondertussen al een aantal jaren klant en altijd een uitmuntende service!

23 de agosto de 2022

Respuesta de JIP SNEL

Fijn om te horen! Bedankt dat je al een aantal jaren klant bent.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed contact na de bestelling

Nadat we onze bestelling hadden geplaatst werd er even met ons gebeld over de afleverdatum.
Dat is heel fijn, omdat wij niet altijd op kantoor aanwezig zijn. Zo komt de bezorger niet voor een dichte deur.

29 de julio de 2022

Respuesta de JIP SNEL

Mooi om te horen dat je pakket goed is aankgekomen. Tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoals altijd geweldig geholpen door…

Zoals altijd geweldig geholpen door Dennis. Hij denkt altijd mee als een product niet leverbaar is door een perfecte oplossing te vinden.

11 de julio de 2022

Respuesta de JIP SNEL

Bedankt voor je review! Ik geef de mooie woorden door aan Dennis!

Prima bedrijf

Prima bedrijf! Bestellingen telefonisch als via de website snelle afhandeling, duidelijke afspraken betreft leveringen en komen deze ook na, vriendelijke verkopers aan de telefoon die weten waar zij het over hebben!
Ik beveel JIP ook aan andere aan om hier hun artikelen te bestellen.

9 de junio de 2022

Respuesta de JIP SNEL

Zegt het voort! Bedankt voor je review Ger!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en ongecompliceerde afhandeling van de order.

Na bestelling vrijwel meteen een telefonische reactie om de order te checken, verzending op dezelfde dag en het pakket de volgende dag in ontvangst kunnen nemen, super.

19 de mayo de 2022

Respuesta de JIP SNEL

Zo zien we het graag. Bedankt voor je review en tot een volgende keer!

8 consejos para escribir buenas reseñas.