Vi har fået nyt køkken gennem JKE i Lyngby. Vi startede med en masse ønsker til et nyt køkken og en liste af ting vi var utilfredse med i det gamle - vi havde virkelig brug for vejledning. Den fik vi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vores køkken er fra JKE Design i Lyngby Vi har lige fået nyt køkken leveret og opsat af JKE Design i Lyngby. Gennem hele forløbet har vi modtaget udstrakt service og kompetent og professionel rådgivn... Ver más
I november indgik jeg aftale med indretningskonsulent Trine Fabrin hos JKE Design i Lyngby om et stort væg til væg skab til et nyt renoveret værelse i vores hus i Vedbæk. Skabet blev sat op inden jul... Ver más
JKE Køkkener i Lyngbys indehaver Thomas Fabrin har en fantastisk butik som jeg altid bruger når jeg handler inventar til enten køkken, garderobe eller toiletter. Altid venlig og SUPER professione... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de suministros de cocina
- también en la categoría
- Reformas de cocina
- Tienda de mobiliario para cocina
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Enkelt og ærligt
God og proaktiv service. Dejligt at de rådgiver undervejs, så man får truffet de rigtige beslutninger i første omgang!
Mit næste køkken kommer også fra JKE i Lyngby!
Gode råd og funktionelle løsninger
Igen har vi fået en fin service hos JKE i Lyngby. 1 køkken, bryggers og 2 badeværelser er det blevet til. Produkterne er fine, men det som vi er mest tilfredse med er den gode vejledning, til alle rum har vi fået gode råd, meget ærlige løsninger. Og alt er leveret til tiden , skønt når man er i en byggeproces. Hos Thomas får man gode ideer og fine løsninger der virker i hverdagen. Kan varmt anbefales. Så det sidste badeværelse er vi også super tilfredse med.
Super service og professionelt personale
Vi fik anbefalet JKE lyngby af nogle gode venner, da de havde været super glade for deres nye køkken og den service der fulgte med i forbindelse med køb af køkkenet.
Og jeg kan kun give dem ret, vi er simpelthen så glade for vores nye køkken og den professionelle håndtering omkring det fra JKE's side og det var lige fra start til slut. Vi havde ellers opgivet det, da vores køkken var lidt vanskeligt bygget. Men JKE havde en løsning på det hele og kan derfor klart anbefale dem til andre der ønsker et nyt køkken med stil.
Fedt design og professionel behandling
Efter anbefalinger fra nogle gode venner allieret jeg mig med JKE Lyngby da jeg skulle have nyt køkken. Fra første opmåling til montering af sidste låge har det været en ren fornøjelse. Min køkken-konsulent har været imødekommende og iderig til hvordan mit nye køkken skulle udformes.
Kan varmt anbefales.
Dårligste service
Flot køkken, latterlig service.
10 måneder før det blev færdigt, og opkald hver måned om hvornår de kom uden de dukkede op. Fuld af dårlige undskyldninger.
100.000 kr og så bliver man gjort til grin af den mest flabet sælger jeg nogensinde har mødt. Hold da op hvor er jeg skuffet
God oplevelse på alle plan /
Yderst professionel og personlig service. Vores oplevelse med JKE design/Lyngby har hele vejen igennem været yderst positiv(tegning, levering, montering).
Vi har fået vores drømmekøkken - men blev også hen af vejen guidet til bedre løsninger og andre muligheder vi ikke selv havde tænkt på. Kvaliteten er helt i top.
JKE: Ringe service, spilder ens tid, tilbageholder prisoplysninger
JKE design Lyngby har spildt vores tid ved først personligt, dernæst via mail og telefonisk at pumpe os for oplysninger vedr vores ønsker, uden efterfølgende at ville oplyse priser.
Flere gange måtte i oplyse om ting vi havde oplyst i forvejen. Forfra igen.
Vi havde til JKE Lyngby oplyst at vi stod i et byggeprojekt og derfor havde brug for prisoplysninger hurtigt og vi leverede fra start samtlige oplysninger om de produkter vi ønskede pris på, men dette blev ikke respekteret da det kom til stykket.
Medarbejderene virkede fuldstændigt ligeglade med os som kunder, på en måde man kun sjældent møder i forretninger.
Hvornår priserne kan oplyses kunne heller ikke loves.
Medarbejderne ville ikke engang oplyse listepriser eller en ca.-pris.
Flere medabejdere virkede 100% ligeglade med at levere service overfor os til trods for, at vi stod til at købe for et betydeligt beløb.
De syntes selv at de ikke kunne gøre det bedre og virkede uforstående da vi påpegede at det var en ringe service ikke at kunne få oplyst bare en listepris, på et produkt vi har beskrevet flere gange.
Alt i alt har vi oplevet en sjældent dårlig service fra JKE Lyngby og de har desuden spildt vores tid og forsinket vores byggeprojekt.
Dér tør vi ikke at handle.
La experiencia Trustpilot