Besteld bij Topknuffels (voor de tweede keer ) dat is een webshop van JMshops, mooie knuffel en de volgende dag in huis!
2 knuffels gekocht bij topknuffels.nl op dinsdag en deze werden woensdag ochtend al geleverd door postnl! Prima knuffels van disney mickey en minnie mouse. Hier kun je gerust een knuffel bestellen!... Ver más
Ik had last minute besteld voor mijn kleine neefje die onverwacht kwam logeren en de volgende dag al in huis! Helemaal top, snel en netjes geleverd! Super bedankt!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij hebben meerdere webshops onder gebracht onder JMShops.nl en verkopen een groot assortiment aan producten. Waaronder speelgoed, pluche knuffels, modelauto's, Luxe Tafelboeken, Spaarpotten, Stripboeken enz.
Venkelbaan 24, 2908KE, Capelle aan den IJssel, Holanda
- 0107670070
- info@jmshops.nl
- jmshops.nl
Een tafelboek en een knuffel besteld
Een tafelboek en een knuffel besteld.
Helemaal happy !!!
Ook een super snelle levering!
Ik bestelde een knuffel en kreeg pillen…
Ik bestelde een knuffel en kreeg pillen van 50 +!..

Prima webshop
Prima webshop. Afgelopen week een Dior tafelboek hier besteld en werd netjes geleverd zonder beschadigingen. Zeker een aanrader voor de volgende keer.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf via BOL
Zeer goede ervaring met dit bedrijf via Bol.com, levertijd was prima echter was de verkeerde knuffel opgestuurd. Klantenservice opgebeld, zeer vriendelijke en behulpzaam, het foutje is dan ook zeer netjes opgelost. TEVREDEN KLANT DUS EEN GOEDE REVIEW!
Slechtste bedrijf ooit
Slechtste bedrijf ooit! Handelt niet volgens de regels. Contact is zeer slecht. Levering duurt te lang. Reageren heel laat.
Mijn mening: BESTEL NIKS bij JM SHOPS! Zelfs 1 ster is al te veel! Zij verdienen geen sterren!

Een keer en nooit meer
Niet doen. 3 knuffels gekocht bij topknuffels.nl, die een van de veel winkels onder jmshops is.
Levering traag, door drukte bij post.nl volgens de winkel.
Een knuffel was kapot, en dus teruggestuurd. Bezorgkosten door mij betaald. Winkel vindt het geen probleem kapotte producten op te sturen en de klant daarvoor te laten betalen.
Een keer en nooit meer.

Respuesta de Jmshops.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.