Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade inte så höga förväntningar i början, men blev faktiskt positivt överraskad. Personalen är väldigt kunnig och samtidigt lätt att prata med, vilket gjorde att det kändes avslappnat från sta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min upplevelse här har varit över förväntan. Redan från första kontakten kändes det seriöst och välorganiserat. Det finns en tydlig struktur i arbetet, samtidigt som man blir bemött på ett personl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med stödet jag fick från Rusta och Matcha hos Jobrivers. De arbetar strukturerat och professionellt och bemötandet har varit mycket trevligt. Jag kände mig väl omhändertagen geno... Ver más

Escrito por la empresa

JobRivers är en professionell och framåtblickande aktör inom rekrytering, coachning och arbetsmarknadsrelaterade tjänster. Vi arbetar med tydligt fokus på kvalitet, resultat och långsiktig utveckling – för både individer, arbetsgivare och organisationer. Vårt arbetssätt bygger på anpassade lösningar, starkt engagemang och god förståelse för arbetsmarknadens krav. Vi kombinerar personlig vägledning med struktur, ansvar och ett målinriktat genomförande för att skapa verkliga och hållbara resultat. JobRivers AB står för professionalism, tillgänglighet och kvalitet i varje uppdrag. Vår ambition är att vara en pålitlig partner som gör skillnad genom kompetens, närvaro och resultatfokus.

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Sååå nöjd

Sååå nöjd. Jag är tacksam för all hjälp som jag har fått. Tack Azadeh och Husam. Rekommenderar till alla.

18 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min upplevelse här har varit över…

Min upplevelse här har varit över förväntan. Redan från första kontakten kändes det seriöst och välorganiserat. Det finns en tydlig struktur i arbetet, samtidigt som man blir bemött på ett personligt sätt.

Jag uppskattar särskilt att kommunikationen varit rak och tydlig. Jag har hela tiden vetat vad nästa steg är, vilket gjort processen smidigare för mig.

Stödet jag fått har varit konkret och användbart, och jag har fått med mig verktyg som jag faktiskt kan använda framåt. Överlag en stabil och professionell insats som jag har haft nytta av.

17 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade inte så höga förväntningar i…

Jag hade inte så höga förväntningar i början, men blev faktiskt positivt överraskad. Personalen är väldigt kunnig och samtidigt lätt att prata med, vilket gjorde att det kändes avslappnat från start.

Det jag uppskattade mest var att de verkligen försökte förstå min situation och inte bara köra på med standardlösningar. Jag fick konkret hjälp och bra vägledning som gjorde skillnad.

Det märks att de lägger ner tid och energi på deltagarna, och det gör hela upplevelsen mycket bättre. Jag är glad att jag fick chansen att vara med här.

17 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Måste bara säga att JobRivers var…

Måste bara säga att JobRivers var grymma och duktiga! Supertrevlig personal som verkligen brydde sig och hjälpte mig hela vägen till jobb. Kändes enkelt, smidigt och personligt. Är riktigt tacksam för all hjälp – rekommenderar starkt! Er hjälpsamma stöd ledde mig till en arbetsplats som jag är väldigt nöjd med. Tack!

15 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltså wow… jag hade verkligen inga…

Alltså wow… jag hade verkligen inga höga förväntningar när jag gick in i det här, men det slutade med att jag typ satt där och bara “okej, jag är fast nu”. Det är en sån grej som smyger sig på en — först är man lite skeptisk, sen plötsligt bryr man sig alldeles för mycket.

Det som verkligen funkar är känslan. Det är inte perfekt, långt ifrån, och ibland tänker man “men vad håller de på med egentligen?”, men samtidigt är det just det som gör det lite charmigt. Det känns liksom äkta på något konstigt sätt.

Vissa delar drog ut lite på tiden, jag ska inte ljuga, och jag tappade fokus nån gång här och där (scrollade mobilen), men sen kom det alltid något som drog tillbaka mig igen.

Jag fick äntligen mitt drömjobb och kan inte beskriva med ord hur nöjd jag är! Tack tack tack JobRivers. Ni är så duktiga och kompetenta.

11 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa företaget jag har träffat

Bästa företaget jag har träffat. Jag är så nöjd. Jag fått jobb och tackar personalen så mycket. Man märkte de la hjärtat i det de gör. Rekommenderar alla er som letar efter ett bra företag

27 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är verkligen så nöjd och tacksam…

Jag är verkligen så nöjd och tacksam över min upplevelse. Allt kändes genomtänkt och professionellt från början till slut. Det som gjorde störst intryck på mig var det varma bemötandet – jag kände mig sedd, lyssnad på och respekterad.

Det märks tydligt att det finns både kunskap och engagemang bakom det som görs, och det skapade en trygg och positiv känsla. Jag uppskattar särskilt hur man tog sig tid att förstå mina behov och anpassa allt efter det.

Sammanfattningsvis är detta en upplevelse jag varmt rekommenderar till andra. Tack till er på JobRivers

25 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Working with you was an amazing…

Working with you was an amazing experience for me. The motivated, kind and responsible employees who helped me find a job were exceptional. I am deeply grateful to all of you.
With the best wishes for your time.
Leila.B

13 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har haft en väldigt positiv…

Jag har haft en väldigt positiv upplevelse av personalen på JobRicera. Det som verkligen sticker ut är deras engagemang och hur professionellt de bemöter människor. Man märker tydligt att de har både kompetens och erfarenhet inom sitt område.

Personalen är hjälpsam, lyhörd och tar sig tid att verkligen förstå ens situation och behov. De är bra på att förklara saker på ett enkelt sätt och ger ett seriöst och tryggt intryck. Jag upplever också att de är lösningsorienterade och försöker alltid hitta den bästa vägen framåt.

En annan sak jag uppskattar är deras respektfulla och vänliga bemötande. Det känns inte stressigt eller opersonligt, utan mer som att de faktiskt bryr sig om att hjälpa människor vidare till arbete eller utveckling.

JobRivers har verkligen kompetenta och engagerade personal som gör ett väldigt bra jobb. Jag kan absolut rekommendera dem till andra som behöver stöd eller vägledning. Tack till er!

14 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick väldigt bra hjälp och stöd att…

Jag fick väldigt bra hjälp och stöd att välja en utbildning. Jag kan inte beskriva med ord hur glad och tacksam jag är för den hjälpen jag har fått. Personalen var väldigt kunniga och kompetenta. Jag kännde mig omhändertagen och är göad art jag valde JobRivers. Stort tack JobRivers.

1 de enero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.