Joule Opiniones 383

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De communicatie rond het tijdsstip van levering, info over levering is volledig naar wens verlopen. De bezorgddienst was zelfs één uur vroeger dan afgesproken. Heel vriendelijk de uitleg gekregen... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Omslachtig platform en veel documenten om in te vullen die niet allemaal even duidelijk zijn. Helpdesk helpt je wel goed voor. Het zou gemakkelijker zijn dat de fietsenwinkel de offerte kan opladen en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ma boîte a fait une collaboration de leasing avec Joule et j'ai pu prendre un magnifique gravel dans un magasin local de Bruxelles sur une durée d'1 an. Le processus d'accompagnement a été simple, e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

6De levering van de fiets duurde langer dan eerst was voorspeld (1,5 maand later) door problemen bij Stromer, maar de communicatie daarover verliep vlot. Zodra de fiets binnen was, hebben ze er alles... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de leasing
  2. Asesoría de recursos humanos
  3. Proveedor de equipos de asistencia para la movilidad

Acerca de Joule

Escrito por la empresa

Joule trapt meer energie in je organisatie met fietsleasing!

Wij bieden een fietsleasingspakket volledig op maat van jouw organisatie, met extra aandacht voor het ontzorgen van jouw HR-afdeling én het boosten van een sterke fietscultuur op de werkvloer.

👉Geschikt voor organisaties van 1 tot 10.000 medewerkers! 🚴‍♀️🚴‍♂️
Meer informatie over Joule
[FR] Boostez l'énergie de votre organisation avec Joule et le leasing vélo !

Optez pour un plan de leasing vélo conçu sur mesure pour votre entreprise. Nous simplifions la vie de votre service RH tout en encourageant une véritable culture du vélo parmi vos collaborateurs.
Plus d'informations sur Joule
👉 Pour les entreprises de 1 à 10 000 employés, c’est la solution idéale pour allier mobilité durable et bien-être au travail. Avec Joule, passez à la vitesse supérieure !

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hoi Macha!

Wat een mooie review, dankjewel hiervoor! Fijn te horen dat je zo tevreden bent.

Nog veel fietsplezier gewenst!

Team Joule 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tres a l écoute ,réponse rapide quand…

Tres a l écoute ,réponse rapide quand il y a un probleme pour s enregistré .Le site est bien fait .Je suis vraiment contente de l avoir fait et je profite pleinement de mon vélo.Je le conseil les yeux fermé.Merci

24 de marzo de 2026

Bonjour Isabelle,

Merci beaucoup pour ces beaux mots ! 😊 Nous sommes ravis d’apprendre que tout s’est bien passé et que vous profitez pleinement de votre vélo, c’est exactement pour cela que nous le faisons. Si nous pouvons encore vous aider à l’avenir, ce sera avec grand plaisir.

Nous vous souhaitons de nombreux kilomètres agréables et en toute sécurité ! 💛

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer goed

- Goede duidelijke uitleg over leasen
- Je kan een lokale handelaar kiezen
- vlotte service ( binnen 1 week alles inorde)
- goede communicatie via mail

20 de marzo de 2026

Hoi An,

Top om te horen dat alles zo vlot en duidelijk verliep! Nog heel veel fietsplezier! ☀️

Leasing speedpedelec

Alles vlot verlopen, alleen wat lang wachten op de nummerplaat van de speedpedelec.
Er kwam telkens wel snel antwoord op mijn vragen via de chat functie.

17 de marzo de 2026

Hi Anton,

Dankjewel voor je feedback! Fijn dat alles vlot verliep en dat je snel geholpen werd via chat. Jammer dat de nummerplaat wat langer op zich liet wachten, dat begrijpen we. Geniet van je speedpedelec! 🚲

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overzichtelijke informatie en handig…

Overzichtelijke informatie en handig platform.

24 de marzo de 2026

Hoi Rosalie,

Bedankt voor je fijne review! Dat doet ons veel plezier om te horen. Nog veel fietsplezier! ☀️

Leasing bij Joule

De bezorgddienst was zelfs één uur vroeger dan afgesproken.
Heel vriendelijk de uitleg gekregen. Wanneer ik later toch nog vragen zou hebben, werd mij goed uitgelegd waar ik terecht kon. Hele goede service dus.

17 de marzo de 2026

Hi Melissa,

Wat een fijne review, dankjewel. Top om te horen dat alles zo vlot liep, van communicatie tot levering! Nog heel veel fietsplezier gewenst! ☀️

Service en aflevering 100%

Service en aflevering 100% . De fiets is wel zwak voor een electrische fiets, stadsverkeer maar langere ritten weinig ondersteuning. En daarom is de eind afrekening wel duur, vind ik

20 de marzo de 2026

Hi Elza,
Dankjewel voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en levering.

We begrijpen je opmerking over de ondersteuning van de fiets. Binnen dit traject werd gekozen voor een betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk model, afgestemd op het gebruik en de context van de organisatie.

We hopen dat je toch volop kan genieten van je ritten en wensen je veel veilige (en zonnige) kilometers toe! ☀️

Vriendelijk

12 de marzo de 2026

Hoi Karina,

Leuk te horen dat je de samenwerking zo positief ervaren hebt. We wensen je nog heel veel fietsplezier toe!

bonne alternative…

c'est une bonne alternative économiquement et pour l'environnement

18 de marzo de 2026

Respuesta de Joule

Merci beaucoup, Pascal, pour votre retour. Encore beaucoup de plaisir à vélo !

Salutations énergétiques,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Première expérience,me permet d’avoir…

Première expérience,me permet d’avoir un nouveau vélo ou financièrement ont ne ressent pas trop l’effet du payement et pas de mensualités. Top.

18 de marzo de 2026

Bonjour Frédéric,

Quel plaisir de lire votre message ! Nous sommes ravis que votre expérience avec Joule soit aussi positive. Merci beaucoup pour votre retour.

Encore beaucoup de plaisir à vélo !

Salutations énergétiques,

Vlotte service

Vragen werden vlot beantwoord, goede communicatie.

10 de marzo de 2026

Respuesta de Joule

Super, dat horen we graag! Nog heel veel fietsplezier gewenst! ☀️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.