Joule Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nombreuses explications claires données lors de séance d'information Large choix de vélocistes et possibilité d'en inclure de nouveaux. Large choix de vélos. Informations et conseils clairs pour l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles is heel vlot, correct en transparant verlopen. De chauffeur die de fiets kwam afleveren, was een heel lieve betrokken vriendelijke man die alle nodige duiding gaf.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles was tip top in orde van de eerste keer dat we raad gevraagd hebben en gaat ook super rap om fiets en papieren in orde te hebben

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele goede ervaring met Joule. Informatiefilmpje van Joule staat er beschikking en ook bijkomende informatiebrochures zodat je alles op jouw gemak ook eens kan nalezen. De check van mijn ingediende o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de leasing
  2. también en la categoría
  3. Asesoría de recursos humanos
  4. Proveedor de equipos de asistencia para la movilidad

Sobre Joule

Escrito por la empresa

Joule trapt meer energie in je organisatie met fietsleasing!

Wij bieden een fietsleasingspakket volledig op maat van jouw organisatie, met extra aandacht voor het ontzorgen van jouw HR-afdeling én het boosten van een sterke fietscultuur op de werkvloer.

👉Geschikt voor organisaties van 1 tot 10.000 medewerkers! 🚴‍♀️🚴‍♂️
Meer informatie over Joule
[FR] Boostez l'énergie de votre organisation avec Joule et le leasing vélo !

Optez pour un plan de leasing vélo conçu sur mesure pour votre entreprise. Nous simplifions la vie de votre service RH tout en encourageant une véritable culture du vélo parmi vos collaborateurs.
Plus d'informations sur Joule
👉 Pour les entreprises de 1 à 10 000 employés, c’est la solution idéale pour allier mobilité durable et bien-être au travail. Avec Joule, passez à la vitesse supérieure !

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

362 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij de infosessie had ik een duidelijke…

Bij de infosessie had ik een duidelijke communicatie met de gelegenheid om vragen te stellen
Met de bestelling liep alles vlot en duidelijk en na 3 dagen ook dank zij de lokale fietshandelaar kon ik de fiets op

20 de agosto de 2026

Respuesta de Joule

Bedankt voor de feedback!
Geniet van je fiets!

Energieke groeten,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Voor dat wij alles uit gezogd hadden we…

Voor dat wij alles uit gezogd hadden we hebben zeker aan 4 a5 mensen moeten vragen hoe het moest de website is ook nie duidelijk het kan beter
ook zouw het moeten mogelijk zijn om een helm in het pakket bedankt voor de rest

13 de agosto de 2026

Beste Olivier!
Bedankt voor je feedback.
We gaan ermee aan de slag.

Veel plezier op de fiets!

top ervaring

Vlotte ervaring, snelle respons bij vragen. Transparante info

11 de agosto de 2026

Hoi Aaron!
Bedankt voor je feedback!
Veel plezier met je fiets!
Groeten,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles goed en vlot geregeld

Alles goed en vlot geregeld !
Enkel mogen de handleidingen wel op papier meegeleverd worden ipv alles online !

4 de agosto de 2026

Hoi Pascale!

Dankjewel voor je review en feedback, we bekijken zeker eens wat mogelijk is! Fijn te horen dat alles zo vlot verlopen is. 😊

Geniet nog van je fiets!

Energieke groetjes,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Excellent service et procédure rapide…

Excellent service et procédure rapide et efficace.
Revue et acceptation du devis fait rapidement.
Merci d'améliorer la communication avec les vendeurs de vélo quant à la date de livraison.

11 de agosto de 2026

Respuesta de Joule

Merci pour ce feedback positif !
Nous allons faire le suivi de ce point d’amélioration avec le dealer.

Énergétiquement,

Vlotte afhandeling

Alles is vlot verlopen.
1 tip - misschien iets duidelijker melden dat je meerdere offertes kan ingeven en nadien nog de keuze hebt welke offerte je uiteindelijk omzet in de definitieve leasing.

7 de julio de 2026

Hoi Els!

Bedankt voor je review! Super dat alles vlot verlopen is.

We vermelden vandaag al dat je meerdere offertes kan aanmaken en pas later je definitieve keuze hoeft te maken, maar als dat niet meteen duidelijk was, kunnen we daar zeker nog verder op inzetten. Bedankt om ons daarop te wijzen!

Geniet nog van je fiets! 🚲

Energieke groetjes,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bon vélo qualité/prix+délai de livraison

Bon vélo qualité/prix.
Livraison: malheureusement au dernier jour...

11 de julio de 2026

Bonjour Séverine,

Merci beaucoup pour votre avis et votre retour. Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfaite du rapport qualité-prix de votre vélo.

Nous sommes désolés d'apprendre que la livraison n'a pu avoir lieu qu'au dernier moment. Avec la formule Joule Local, la livraison est assurée par le vélociste local choisi par vous. Nous dépendons donc de sa disponibilité et de son planning pour fixer la date de livraison.

Nous comprenons que cela ait pu être décevant et nous prenons votre remarque en considération. Nous vous souhaitons malgré tout beaucoup de plaisir à vélo ! 🚲

Salutations énergiques,
L'équipe Joule

snelle service

snelle service, heel gebruiksvriendelijke toepassing

3 de julio de 2026

Dag Ann!

Dankjewel om ons zo'n mooie review te geven! 🫶 Fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze services. Geniet nog van je fiets!

Doe zo verder.

Doe zo verder.

Top

15 de julio de 2026

Hoi Dominique!

Bedankt voor je review. De tekst en het aantal sterren spreken elkaar wel wat tegen 😅 Ik heb je een mailtje gestuurd om wat extra verduidelijking te vragen.

Groetjes,

Fiets leasing

Zeer snel en correct verder geholpen, duidelijke communicatie.

1 de julio de 2026

Dag Dimitri,

Dankjewel voor je mooie review, fijn te horen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met Joule! 🤩 Laat maar weten als we nog iets kunnen betekenen voor jou.

Nog veel fietsplezier!

Groetjes,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aucun suAucun suivi si ce n'est par email de façon intempestive ivi si ce n'est par email de…

Aucun suivi si ce n'est par email de façon intempestive

11 de julio de 2026

Bonjour Raphaël,

Merci d'avoir pris le temps de partager votre retour.

Nous sommes sincèrement désolés d'apprendre que vous avez eu le sentiment de ne pas avoir été suffisamment accompagné. Ce n'est évidemment pas l'expérience que nous souhaitons offrir.

Afin de mieux comprendre ce qui s'est passé et voir comment nous pouvons nous améliorer, un membre de notre équipe prendra personnellement contact avec vous dans les plus brefs délais.

Merci encore pour votre feedback, il nous aide à continuer à améliorer notre service.

Salutations énergiques,
Team Joule ⚡

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlotte bestelling van mijn fiets

Vlotte bestelling van mijn fiets.
De bereikbaarheid is super door de vele lokale fietshandelaren die deelnemen aan dit systeem.
Afspraak gemaakt, fiets gekozen, zij uploaden alles in het systeem, bevestigen via de tool en klaar. Simpel toch. En de service van 't Vélogaraagken is top!

14 de julio de 2026

Dag Gert,

Wauw, zulke reviews maken onze dag helemaal! 🥰 Heel fijn te horen dat alles zo vlot verlopen is, en dat je een fijne ervaring had met zowel Joule als je gekozen fietshandelaar. We geven het hen zeker door. 😉

Nog veel fietsplezier!

Energieke, groetjes,

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.