Mijn ervaring bij slaag voor je theorie was zeer aangenaam! Ik kreeg goede ezelsbruggetjes om te leren en hulp bij het stampen van de informatie! Zeker een aanrader om zo snel mogelijk je theorie te... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik ging voor mijn scooter praktijk en had echt een hele leuke rijinstructeur en het lessen in 1 dag ging super! Had echter een vervelende examinator dus was de eerste keer niet geslaagd, maar toen heb... Ver más
Het was voor mij echt een fijne ervaring om via jouwscooterrijbewijs mijn theorie te halen, ik kreeg de dag van het examen een hele cursus waardoor ik in 1 keer geslaagd was, dankjewel toppers!
Het is een super leerzame les en het wordt goed uitgelegd ook is er ruimte voor vragen als je een fout maakt bij een antwoordt krijg je altijd de kans om jezelf te verbeteren
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij helpen je zo snel als mogelijk te slagen voor het Bromfiets Theorie- en Praktijk Examen 🛵🚘🥳 Wij bieden geweldige Theoriecursussen met Oefenexamens aan en de best mogelijke Praktijklessen op de snelst beschikbare Bromfiets Praktijk Examendata in jouw regio. Waar wacht je nog op? tienduizenden Cursisten gingen je voor en hebben succesvol en op basis van de agenda van het CBR het snelst het Bromfiets Rijbewijs bij Jouw-scooterrijbewijs gehaald. Ben jij de volgende?😃🥇
Información de contacto
Fellenoordstraat 50, 4811TJ, Breda, Holanda
- 085-0600232
- info@jouw-scooterrijbewijs.nl
- jouw-scooterrijbewijs.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 91% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf
Wat ging er mis? Nou je kunt beter vragen wat ging er goed?
Helemaal niets
Update 17 april 13:45 :
Helaas geen enkele cent terug op rekening. Zoals helaas verwacht wederom een lulkoek verhaal!
Oplichting en iedereen telkens maar aan aan lijntje houden!
Rechtsbijstand is ingeschakeld
Ik raad iedereen aan hier NIETS te kopen!!!
Geld terug gevraagd
En heb al 1,5 maand lang op rij dezelfde reactie als ik vraag waar de terugbetaling blijft
Update 16 april 12:50:
Bank gecheckt niets binnen!
Weer een onzin verhaal dat terugbetaling gedaan is. Voor de 4e x nu.
jouw-scooterrijbewijs.nl heeft het volgende geschreven:
Beste,
Hartelijk dank voor uw mail!
Ik heb het doorgegeven aan de juiste afdeling en het bedrag wordt z.s.m. teruggestort.
JS team

goede rijschool
duidelijke en makkelijke uitleg hele aardige man en de leer stof is ook goed
top service
geen wachttijden, snelle klantenservice en vooral goede lessen, zeker een aanrader!!
hele aardige docent en legt alles goed…
hele aardige docent en legt alles goed uit
Hij was een helegoede docent hij legt…
Hij was een helegoede docent hij legt alles heel duidelijk uit voor ons hij praat er lang over maar hij praat goed over de leerstof en ik vindt dat hij echt wel een loonsverhoging verdient
Duidelijke instructies en een goede…
Duidelijke instructies en een goede uitleg. Echte aanrader
erg goed
goede uitleg, goed dat er pauzes werden gedaan zodat je even kon bijkomen en weer met volle focus verder kon gaan.
goeie uitleg
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg, vaak gevraagd of we het snappen
Hij leg goed uit
Aanrader !!
Aanrader !!!
Door onze dochter als zeer positief ervaren. Zeer leuke instructeur en alles tot in de puntjes geregeld.
En in 1x geslaagd, ook niet onbelangrijk.
Heel erg geholpen theorie/praktijk
Koop hier niet, zeer slechte ervaring!
Zie hieronder de reactie op mails, zelfs de mail n.a.v. mijn review wordt niet meegedacht en gereageerd, dezelfde reactie als op al mijn vorige mails waarna het terugstorten uitblijft.
Beste,
Hartelijk dank voor uw mail!
JS team
Op 10 apr 2026, om 19:59 heeft Christel Rientsma het volgende geschreven:
Hallo,
U heeft mij opgeroepen nogmaals een mail te sturen. Met als onderwerp n.a.v. slechte review.
Ik sluit mij aan bij alle slechte reviews hieronder. Erg slecht, koop hier niet! Het pakket hebben wij afgenomen in augustus 2025 en na het behalen van zijn theorie was er pas plek in juni 2026(half jaar later).
Dit staat nergens wat er ook gezegd wordt (er staat ‘het kan wat langer duren’, ‘normaal’ is binnen 3 weken weten wij omdat het via een andere aanbieder wel kon) en wij hebben daarom geannuleerd. Ons geld kwijt. Er werd gezegd dat ze heel coulant waren en dat wij €99 terug zouden krijgen (van de €350 die we betaald hebben, dat had veel meer moeten zijn maar met een rekensom met veel fantasie kwam er €99 uit staat ook in de mail), dat is nu maanden en heel veel mailtjes geleden. Via mail wordt ik aan het lijntje gehouden en telefonisch niet te bereiken. Mijn zoon heeft via een andere afnemer een nieuw pakket moeten kopen en kon binnen een maand afrijden. Inmiddels al een maand zijn rijbewijs, wij hebben nog steeds ons geld niet terug.
Ik zie in de reacties van het bedrijf op reviews dat er geeist wordt dat mensen hun reviews verwijderen, echt schandalig. Dit zijn veel mensen die gedupeerd zijn. Ik heb alle e-mails van jullie naar mij en andersom als bewijs.
Die plaats ik hier met liefde onder.
Jullie hebben mijn naam en mailadres, gezien de vele mails die verstuurd zijn met telkens dezelfde reactie. Het is niet goed gegaan en de terugbetaling wordt naar de juiste afdeling gestuurd wat maar niet schijnt te lukken intern, jullie geven in je antwoord op de reviews aan dat jullie het met ons willen oplossen maar jullie hebben al mijn mails en het wordt niet opgelost, dit is dus een valse belofte. Als dit klopt wat jullie zeggen dan zouden we nu allemaal ons beloofde geld terugkrijgen.
Christel Rientsma

Fraude en oplichting!
Antwoord op de reactie van Jouw Scooterrijbewijs:
Jullie reactie is exemplarisch voor de manier waarop er met klanten word omgegaan. De stapels negatieve ervaringen spreken voor zich. Inmiddels ligt de zaak bij de politie, en is Radar geïnformeerd over jullie praktijken. Ik zal niet rusten voordat deze gang van zaken stopt en er rechtvaardigheid komt voor de gedupeerde jongeren.
Review:
Oplichters, pas op met dit bedrijf! Ze beloven een compleet pakket maar zijn niet in staat daadwerkelijk te leveren. Na de theorieles krijg je de mededeling dat je pas een half jaar later af kan rijden, in een regio ver buiten je woonplaats. Bij het betalen van een "Update"van 200 euro kan het opeens wel sneller maar nog steeds niet in de regio.
Navraag bij rijscholen leerde dat er helemaal geen lange wachtlijsten zijn. Onze zoon is zijn door hardwerken verdiende geld kwijt. Uiteraard laten wij het er niet bij zitten, wij hebben bij de politie reeds aangifte gedaan van fraude en misleiding. Tevens gaan wij het weer bij Radar onder de aandacht brengen.

Respuesta de Jouw Scooterrijbewijs
Net als de andere mensen hier ook…
Net als de andere mensen hier ook opgelicht! Koop hier niet!

Respuesta de Jouw Scooterrijbewijs
OPGELICHT helaas hebben we hetzelfde…
OPGELICHT helaas hebben we hetzelfde meegemaakt als de andere reviews. Na toezegging voor gedeeltelijk terug betaling niets meer ontvangen. Daar gaan de zuur verdiende centjes van een 15 jarige. Soms zijn dingen te mooi om waar te zijn ……

Geen pakket kopen hier
In februari het theorie-examen behaald via een prima cursuspakket. Toen te horen gekregen dat praktijk pas in september mogelijk was. Heb best begrip voor een beetje vertraging, maar een half jaar wachten op je praktijkexamen voor je scooter gaat echt te ver.
Er werd beloofd een deel van het geld terug te storten daar wacht ik nu al bijna 2 maanden op.
Inmiddels al direct bij een rijschool afgereden. Dat kon het wel binnen 2 weken.
Het bedrijf is telefonisch onbereikbaar, of een bandje aan dat je moet mailen, of na een half uur wachten de verbinding verbreken.
Hoop dat ik mijn geld nog terug krijg, maar heb er weinig vertrouwen in.

Pas op voor dit bedrijf
Vorig jaar in juni een pakket gekocht voor mijn zoon zijn 16de verjaardag. In oktober 2025 heeft hij zijn scooter theorie gehaald, echter via een andere cursus. Daar was de uitleg veel beter. Daarna duurde het heel erg lang voor we iets hoorden over het praktijk gedeelte. We zouden eerst in januari wat horen, maar elke keer werd dit uitgesteld. Na tig keer mailen zouden we dan een klein gedeelte van het geld terug krijgen. Dit zou eerst op 25 maart teruggeboekt worden. Helaas werd de afspraak niet nagekomen. Daarna zou het uiterlijk vandaag op de rekening staan. Ook dit is niet het geval. Als ik bel krijg ik niemand aan de telefoon, afspraken komen ze niet na en per mail moet je lang op een reactie wachten. Ontzettend teleurstellend dat dit het cadeau voor de 16de verjaardag van mijn zoon was. Vreselijk bedrijf, trap niet in de mooie aanbiedingen!
Onderstaande reactie is absoluut geen weerspiegeling van de praktijk.
Van oktober t/m april moeten wachten op een praktijkexamen is buiten proportie. Daarnaast zijn tot nu toe alle toezeggingen niet nagekomen, ondanks bellen en mailen. U geeft aan zich niet te herkennen in het verhaal, maar beweert wel dat er uit coulance aanbiedingen zijn gedaan. Mijn zoon heeft nu een theorie diploma op zak, maar praktijk nog steeds niet. Simpelweg omdat er geen plaats was ruim een half jaar lang om examen te doen. Het deels terugboeken van het totaalbedrag is tot tweemaal toe niet nagekomen. Kortom, wat hieronder staat klinkt allemaal prachtig maar is geen waarheid. Per mail heb ik meerdere malen contact gezocht, daarnaast telefonisch. Alles is na te lezen en hieruit blijkt dat afspraken niet nagekomen zijn. Zojuist heb ik opnieuw gemaild. Met spoed verwacht ik een passende oplossing die daadwerkelijk nagekomen wordt.

Komen beloftes niet na
Dit bedrijf stunt met prijzen maar wees alert op wachttijd tussen behalen van theorie en praktijk. In tegenstelling tot info op hun site duurt dit 9 maanden (!!!!!!) in omgeving Gorinchem!!!!
En zie hun reactie na het plaatsen van bovenstaande review. Ze kunnen geen kritiek incasseren.
Door hun stuntprijzen is er heel veel vraag en ze kunnen dit niet bolwerken met aantal rijscholen die zij hiervoor inzetten. Dit is mij verteld.
Bij afname pakket stond op hun site: wachttijd kan oplopen tot 20 weken.
Dit is nu van site verwijderd. Wij moesten 36 weken wachten.
Dit heb ik hoog opgespeeld, ineens was er eerder plek (??) of ik daar mee akkoord ging: natuurlijk. Puntje bij paaltje: nee hoor, gewoon dikke maand later ingepland.
Theorie is prima bij dit bedrijf. Als je het fijn vind om je praktijk op tijd rond je 16e te halen dat kan dit prima bij andere rijscholen.

Goed!
Ik vond dat het goed geregeld was en na mijn dagcursus theorie had ik hem gehaald en praktijk ook in 1 keer. Goede uitleg!