Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jimmy Kjell is so good and so attentive to the issue/injuries one has. And he wants you to recover as fast as possible with a mindful plan. 100% recommend!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super bra och grym naprapat. Hon visste vad hon gjorde och var så otroligt bra på det. Tydlig med instruktioner och super trevlig. Många 🌟🌟🌟🌟🌟 Rekommenderar att gå till Marika Jingblad. Så dukt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

The sessions does not even go for 30 minutes. Recommended excercise are good. At times I feel rushed session but overall the result is helping me and effective.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Privat, Professionell, Proaktiv är en bra summering. Ett första samtal om problem man har. Vid samma tillfälle ingående undersökning av en fysioterapeut/ sjukgymnast. Inom en vecka presenteras... Ver más

La empresa ha respondido

6. Clínica de fisioterapia

Acerca de Joylife

Escrito por la empresa

Välkommen till Joylife.

Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:

Stockholm - Solna - Södertälje - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Tierp - Västerås

Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.

Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.

Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Vi får dig att må bättre!

Escrito por la empresa

Vi ser till att du kan göra det du vill!
Vi vill ta hand om dig och rusta dig så du kan göra precis det du vill.

Nöjd-kund-garnti!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!
Är du inte nöjd med ditt besök så får du pengarna tillbaka.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Highly recommend Jimmy

Jimmy took the time and patience to listen, and explain root causes y the plan to remove the pain. Looking forward to my next visit!

31 de marzo de 2026

Respuesta de Joylife

Thank you so much for the review. We are glad to hear that you are in good hands with Jimmy. Welcome back soon!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super bra och grym naprapat

Rekommenderar att gå till Marika Jingblad. Så duktig!

7 de abril de 2026

Respuesta de Joylife

Tusen tack för ditt omdöme, ja vi kan inte annat än hålla med, Marika är en stjärna!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionellt och trevligt bemötande…

Professionellt och trevligt bemötande och tydlig genomgång av undersökningsresultat!

31 de marzo de 2026

Respuesta de Joylife

Tack Claes för din recension. Härligt att höra att du fått en bra och tydlig genomgång och undersökning hos Linnea.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra bemötande och behandling.

Bra bemötande och behandling.
Rekommenderar varmt

2 de abril de 2026

Respuesta de Joylife

Tack för ditt omdöme Melpomeni, Lisa är en varm och omhändertagande naprapat som vi varmt rekommenderar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jonas är pålitlig och jag kommer åter…

Jonas är pålitlig och jag kommer åter 1-3ggr/år!!

1 de abril de 2026

Respuesta de Joylife

Hej Maria och tack för din recension. Jonas är en skicklig kiropraktor, roligt att höra att han har fått ditt förtroende att hjälpa dig när du behöver.

Perfekt

Fantastisk service, helt nöjd

18 de marzo de 2026

Respuesta de Joylife

Stort tack för ditt omdöme, vi är både glada och stolta över att få göra dig nöjd!

Samverkan som ger resultat

Fysio, naprapat och kiropraktor på samma ställe i samarbete möjliggör bästa möjliga rehab. Rekommenderar varmt Jimmy som mycket kunnig och trygg fysioterapeut.

26 de marzo de 2026

Respuesta de Joylife

Stort tack för dina ord, vi tycker det är toppen när vi kan samarbeta tillsammans för att uppnå dina mål.

Proffsiga

Alltid väl bemötande och personalen lyssnar i innan behandlingen

16 de marzo de 2026

Respuesta de Joylife

Stort tack Fredrik för din recension, hos Marika blir du alltid väl omhändertagen.

Marika är bäst

Marika är bäst

13 de marzo de 2026

Respuesta de Joylife

Ja, vi kan inte annat än hålla med, Marika är toppen!

/Team Joylife

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.