Privat, Professionell, Proaktiv är en bra summering. Ett första samtal om problem man har. Vid samma tillfälle ingående undersökning av en fysioterapeut/ sjukgymnast. Inom en vecka presenteras... Ver más
La empresa ha respondido
Varit stammis här i 9 år. * Notera att jag gick oftast för massage eller naprapat, så recensionen lutar ditåt! Alltid ett trevligt omhändertagande. De lyssnar och ger förslag. Är det en sk... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk människa som faktiskt lyssnar på problemen, har verkligen yrkesskicklighet och vet när man behöver gå varsamt fram. Har tidigare haft så fruktansvärt ont i flera dagar efter en behandling... Ver más
La empresa ha respondido
Alex has been an absolute lifesaver! He’s been incredibly patient and understanding, listening to my long history of problems that still bother me. During our visit, he gave me instant relief from my... Ver más
Escrito por la empresa
Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:
Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna
Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.
Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.
Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!
Escrito por la empresa

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Dalvägen 24, 169 79, Solna, Råsunda, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de Joylife - Solna
Fick mindre ont. Duktig fysioterapeu vid namn Marika.

Respuesta de Joylife - Solna
Undersökning till min axel och lite övningar. Jag ska tillbaka dit jag var nöjd med besöket.

Respuesta de Joylife - Solna
Jag fick inte den behandling jag behövde. Den styrketräning jag fick rekommenderad förvärrade min ryggsmärta.
Nu går jag på behandling hos naprapat, mycket bättre!

Respuesta de Joylife - Solna
Går alltid till Gabriella som är bäst. Har varit hos en del i Solna och nu går jag bara till Gabriella

Respuesta de Joylife - Solna
Marika är helt fantastisk! Kunnig och empatisk, professionell när hon ger mig behandling. Hon hittar det som behöver fixas.

Respuesta de Joylife - Solna
Jag fick fantastisk hjälp som snabbt lindrade mina besvär betydligt.

Respuesta de Joylife - Solna
The sessions does not even go for 30 minutes. Recommended excercise are good. At times I feel rushed session but overall the result is helping me and effective.

Respuesta de Joylife - Solna
Jimmy took the time and patience to listen, and explain root causes y the plan to remove the pain. Looking forward to my next visit!

Respuesta de Joylife - Solna
Super bra och grym naprapat. Hon visste vad hon gjorde och var så otroligt bra på det. Tydlig med instruktioner och super trevlig. Många 🌟🌟🌟🌟🌟
Rekommenderar att gå till Marika Jingblad. Så duktig!

Respuesta de Joylife - Solna
Jonas är pålitlig och jag kommer åter 1-3ggr/år!!

Respuesta de Joylife - Solna
Marika är grymt bra! Och hon vill driva vidare friskvårdskoncept "utanför boxen"!

Respuesta de Joylife - Solna
Más información sobre otros tipos de reseñas.