Ik werd heel snel na mijn aanvraag al gebeld en kreeg goed advies. We zijn uiteindelijk in zee gegaan met de aangedragen aankoopmakelaar en een van de aangedragen verkoopmakelaars.
They put me into contact with multiple real estate agents who specifically spoke English (since I'm a foreigner who doesn't speak Dutch yet) and we've already viewed many houses and put offers on a fe... Ver más
Voor een goed advies is meer informatie nodig, dan het sturen van een.paar namen naar de klant. Waarom worden deze makelaars geadviseerd? Wat is hun doelgroep. Wat is hun werkgebied. Wat is hun e... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Juiste Makelaar vergelijkt honderden makelaars in heel Nederland voor kopers en verkopers. Op basis van de voorkeuren van een consument vergelijkt Juiste Makelaar de makelaars in de regio. Zo kom je altijd in contact met de beste makelaar voor jou. Juiste Makelaar vergelijkt en jij kiest.
Jodenbreestraat 25, 1011NH, Amsterdam, Holanda
- 0202442818
- info@juistemakelaar.nl
- juistemakelaar.nl
Invita a los clientes a opinar
Het was snel, makkelijk en heeft ons een hoop uitzoekwerk bespaart.
Het is allemaal heel snel, duidelijk en makkelijk verlopen. Binnen een week hadden we twee gesprekken met passende aankoopmakelaars.
er was snel een makelaar gevonden
er was snel een makelaar gevonden, zij heeft tijd vrijgemaakt, goed gesprek.
Vriendelijk geholpen
Goed luisteren, werkt altijd!
Goed geluisterd naar onze wensen en daar de juiste makelaar bij gezocht, iemand die ons begreep maar ook qua mens bij ons paste. Geweldige match!! Thanks
De Juiste makelaar gaven mij andere…
De Juiste makelaar gaven mij andere opties waar ik zelf niet aan gedacht had.
correcte benadering
aankoop en advies van nieuwe woning
advies en linkjes naar aanbieders was erg nuttig.
Een vriendelijke man met goede uitleg
Geeft niet het gevoel de juiste match te krijgen
4 januari heb ik mij via watismijnhuiswaard.com aangemeld voor 2 gratis waardebepalingen. Bij het menu hoe werkt het? staat dat zij op zoek gaan naar een erkende makelaar en wanneer ze die gevonden hebben dat deze contact met je opneemt. In praktijk is het echter zo dat je gegevens doorgestuurd worden naar de Dejuistemakelaar. (Hoewel deze naam anders kan doen vermoeden is dit geen makelaar, maar een partij die je gegevens wil doorgeven aan makelaars die dan weer contact met je opnemen. Nadat ik mijn gegevens op Watismijnhuiswaard.com had ingevuld werd ik benaderd door Dejuistemakelaar met de vraag of het juist was dat ik me heb aangemeld. Dat klopte en ik heb hen gevraagd wat zij voor mij kunnen doen. Helaas hebben ze mij geen enkele meerwaarde kunnen uitleggen. Ze kunnen mij aan 2 makelaars koppelen die het beste zouden passen. Toen ik vroeg waarop zij die keuze baseerden bleef het erg vaag. Ik heb gezegd dat ik prima in staat ben om zelf 2 makelaars te benaderen en dat daar de meerwaarde voor mij niet inzit. Later nog contact gehad en daar werd duidelijk dat zij met een bepaalde poule makelaars samenwerken die hen een bepaalde courtage geven wanneer je met die betreffende makelaar in zee gaat. Dit geeft mij niet het vertrouwen dat daarmee de best passende makelaar voor mij persoonlijk aan mij gekoppeld wordt. Het zou netter zijn wanneer deze werkwijze duidelijke op de site gecommuniceerd wordt. Dejuistemakelaar heeft aangegeven dat Watismijnhuiswaard een andere partij is, maar ze kiezen er wel zelf voor om met hen samen te werken. Met deze werkwijze blijven veel makelaars die wellicht veel beter bij mij zouden passen buiten beeld.

Respuesta de Juiste Makelaar
Great place start the process of buying…
Great place to start the process of buying the house.
Jullie zeggen wat je doet en doen wat…
Jullie zeggen wat je doet en doen wat jullie zeggen.
Fast and efficient support
They were super fast in getting back to us with potencial stakeholders to our house selling quest.
Helped us in getting a good purchase…
Helped us in getting a good purchase makelaar at the right time.
Excellent!
Juiste Makelaar made the beginning of the process of buying a house very smooth! Within minutes I was contacted by a purchasing agent and a mortgage advisor and both were stellar recommendations - within 6 weeks my offer for a house was accepted.
Would recommend especially for expats!
excuus
Het zojuist door mij plaatste revieuw was gericht aan het verkeerde bedrijf. Ik bied mijn excuus aan. Juiste makelaars heeft zeer correct gehandeld. Het negatieve revieuw van zojuist had gericht moeten zijn aan: Huizen bemiddelaar, Breda Zundert. Zij belde mij 1uur voor de afspraak dat ze het te druk hadden. Dergelijk telefoontje 1 uur van tevoren schiet mij in het verkeerde keelgat. Je kan afbellen wegens ziekte, of kapotte auto etc. Maar niet een afspraak die 2 weken geleden gemaakt is 1 uur van tevoren afbellen omdat je het plots te druk hebt. Dit doet huizenbemiddelaar Breda-Zundert.
Nogmaals.. juiste makelaars betreft geen blaam. Over hen ben ik zeer tevreden.
Más información sobre otros tipos de reseñas.