Ik werd heel snel na mijn aanvraag al gebeld en kreeg goed advies. We zijn uiteindelijk in zee gegaan met de aangedragen aankoopmakelaar en een van de aangedragen verkoopmakelaars.

Het zojuist door mij plaatste revieuw was gericht aan het verkeerde bedrijf. Ik bied mijn excuus aan. Juiste makelaars heeft zeer correct gehandeld. Het negatieve revieuw van zojuist had gericht moet... Ver más

Voor een goed advies is meer informatie nodig, dan het sturen van een.paar namen naar de klant. Waarom worden deze makelaars geadviseerd? Wat is hun doelgroep. Wat is hun werkgebied. Wat is hun e... Ver más

1. Servicio de comercio electrónico
  2. Sitio de comparación de precios

Juiste Makelaar vergelijkt honderden makelaars in heel Nederland voor kopers en verkopers. Op basis van de voorkeuren van een consument vergelijkt Juiste Makelaar de makelaars in de regio. Zo kom je altijd in contact met de beste makelaar voor jou. Juiste Makelaar vergelijkt en jij kiest.

4,4

4,4

1 opinión en los últimos 12 meses

Delightful makelaar who understood our brief

We were paired with a makelaar who understood our brief and helped us to find a beautiful apartment in Amsterdam, and in an area that suited us. The makelaar assisted us most professionally with the purchasing process, which is very different from our home country. We were grateful to have someone to bounce our questions off and to give us advice on various aspects.

5 de junio de 2023

Top service

Top service! Werd snel gebeld en duidelijk geïnformeerd. Hierdoor aan een makelaar gekomen :)

23 de febrero de 2023

Een aanrader! Snelle service!

Erg blij mee, mijn vriendin en ik zochten een huis in Amsterdam. We wisten niet precies wie nou een goede aankoop makelaar was, we werden heel snel geholpen door Juiste makelaar. We kregen zoals de naam al zegt: de juiste makelaar. Raad het zeker aan iedereen aan dus!

23 de febrero de 2023

Snel geholpen, goede service!

Ik vulde het formulier in en kwam snel in contact met ze. De makelaar en taxateur die ze voor me hebben uitgezocht waren super! Ik heb hier ook mooi wat kosten mee kunnen besparen dus raad iedereen deze diensten aan.

Nogmaals ontzettend bedankt voor de goede service!

Goede hulp & prijs

Bart reageerde snel en heeft veel waardevolle kennis gedeeld. Daarnaast een goede prijs. Ze hebben onze verwachting overtroffen

Great & Quick Selection

They put me into contact with multiple real estate agents who specifically spoke English (since I'm a foreigner who doesn't speak Dutch yet) and we've already viewed many houses and put offers on a few! There's no way I would have been able to find a good real-estate agent without them. Thank you!

28 de mayo de 2022