Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har brugt Jumping fun igennem flere år. Både holdtræning og almindelig hop. Her er gode trampoliner, sjove "grave", siddepladser og rene toiletter. Ind imellem kommer personalet ud og sætter gang i... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

På trods af viden om dårlig parkerings skiltning og manglende information ved check-in, valgte man at lade minimum 6 kunder betale for P-afgift på pladser man endda hævder at have betalt for parkering... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pengemaskine hvor alt koster ekstra. De fjernede al vores mad fordi man åbenbart ikke må have medbragt mad med (det må man gerne de andre steder vi har været). Da jeg spurgte efter hvor det stod kun... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har besøgt JumpingFun utallige gange og både begge mine sønner på 10 og 12 og alle de kammerater de har haft med igennem tiden har haft et utal af sjove, svedige, springende og skønne timer hos jer.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Danmarks sjoveste trampolinpark, i hjertet af Odense med bl.a. Extreme Area, JumpTower, Parkour og Dodgeball! Book din tid nu: www.jumpfun.dk

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der var mega dårlig betjening

Der var mega dårlig betjening, vi kunne ikke bestille noget at spise fordi hende der var der havde gjort køkkenet rent og gad derfor ikke at svine det til igen ved at lave mad 1,5 time iden lukning. Det var et meget lille sted. Bare dårligt overordnet

22 de mayo de 2024

Hej Ida

Tak fordi du tager dig tid til at anmelde os herinde. Jeg har forhørt mig hos dagens manager som er meget ked af at det var din oplevelse. Hun mener ikke at det 1,5 time før og
at i havde fået info da i ankom. Hun fortæller også at hun tilbød at lave franske hotdogs til jer.

Men når det er sagt, så vil vi blive bedre til at informere vores kunder om køkkenets lukketider og muligheder :-)

Vi er meget kede af at det kun blev til 1.stjerne og undrer os over hvad det er som er "dårligt overordnet"

Hvad kunne have givet os 3 stjerner eller mere i din optik ?
Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse og fortælle os hvad vi kan forbedre vil jeg meget gerne høre det på
info@jumpingfun.dk

Mvh

Mette

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig service og 39kr for en omgang…

Elendig service og 39kr for en omgang pomfritter som serveres slatne og kolde samt mængden helt til grin.
Medarbejder der griner en op i hovedet fordi man ikke synes det er i orden.

11 de noviembre de 2023

Hej Mikkel
Jeg er ærgerlig over at høre du har haft sådan en dårlig oplevelse af vores service, at du kun giver os 1 stjerne. Jeg ved at vi har haft problemer med at få leveret de korrekte pomfritter for nylig, men derfor burde de ikke være kolde. Jeg vil gerne høre mere om din samlede oplevelse af os, hvis du ønsker at uddybe den må du gerne sende en mail til info@jumpingfun.dk
Mvh
Mette

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Børnefødselsdag i Jumping Fun - Kan ikke anbefales!

Jeg havde 16 drenge med til fødselsdag i tidsrummet 10 - 13 søndag d. 10. september. Det efterlod virkeligt meget tilbage at ønske! Festværten var tilstede i 10 minutter til en start og forsvandt derefter med beskeden om, at vi lige måtte sige til, når drengene var klar til hop.
At afholde sådan et arrangement kræver mange flere voksne, end jeg havde regnet med, da jeg bookede, da der ingen hjælp er at hente fra personalet, både i forbindelse med at smøre boller, skære brunsviger og sørge for at børnene får noget at drikke, samt flytte alle tingene ud af rummet, da det hele skulle op på balkonen. Her var værten væk.
Der mangler helt generel information om, hvad der forventes at os der booker, samt flere detaljer om, hvad der skal ske hvornår.
Da jeg ytrer min utilfredshed overfor personalet, får jeg at vide, at det er bedre at booke om eftermiddagen, for der får man lov til at beholde lokalet under hele arrangementet.
Jeg var ret rystet over, hvor lidt Jumping Fun tager sig af under et sådant arrangement, som man betaler rigtigt mange penge for!
Kan bestemt ikke anbefales.

10 de septiembre de 2023

Fest og ballade

Drengene hyggede sig.

5 de agosto de 2023

Respuesta de JumpingFun

Dejligt at i have en god oplevelse , tak for den fine anmeldelse :-D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde nogle trætte børn

Jeg havde nogle trætte børn, med hjem.
Der var masser af muligheder og aktiviteter, samt gode muligheder for at sidde og slappe af med noget frokost.

Venlig personale og god mad.

Min piger var utrolig glad for skumbassinen og det var fedt at se at personalet kom og leget med børnene

17 de julio de 2023

Respuesta de JumpingFun

Dejligt at børnene hyggede sig, Tak for din fine anmeldelse :-D

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint sted for børn

Fint sted for børn. Personale plejer at være venlig. Min eneste kritik er at musik de spiller er ikke altid egnet til børn. Der er mange sange der spilles med som er fulde af bandeord og andet “explicit lyrics” Det har jeg oplevet flere gange når jeg har været der.

30 de junio de 2023

Respuesta de JumpingFun

Hej tak for din fine anmeldelse. Vi har efter din feedback fundet nogle "safe for children" playlister som vi forsøger at holde os til

Kede af det børn,

Det der skulle ha været hygge blev noget træls noget
Vi skulle til fastelavn og der står på hjemmesiden at der skulle slåes katten af tønden kl 12, og vi spørger personalet om det er kl 12, og det var det, kl 12. 05 kommer der papir på gulvet at det er kl 12.30

Vi spørger personalet om hvorfor, og de siger der nok kommer flere kl 12.30, men da det står på hjemmesiden at det er kl 12 så må man da holde sig til planen, og hvis folk ville være med var de nok kommet kl 12 så de kunne nå det,

Mine børn blev så kede af at det ikke kunne være med,

18 de febrero de 2023

Kære Malue.

Vi beklager meget, at du oplevede en forsinkelse i eventet, som skulle starte kl. 12.00. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være at du og dine børn have planlagt jeres dag og derefter skulle vente på grund af forsinkelser. Årsagen til forsinkelsen var, at mange af vores gæster, som havde booket tid til kl. 12.00, ankom sent eller først lidt over kl. 12.00. Vi besluttede at rykke tidspunktet for tøndeslag en halv time for at give dem som havde booket til kl. 12.00 mulighed for at deltage. Selvom vi forsøgte at tage hensyn til alle vores gæster, erkender vi, at vi skulle have taget højde for denne faktor inden eventet og haft en mere klar politik på plads. Vi beklager meget, at du ikke fik den oplevelse, du havde håbet på. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager din feedback alvorligt, og at vi vil tage skridt til at undgå lignende situationer i fremtiden. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og du er velkommen til at sende mig en mail på noah@jumpingfun.dk, så jeg kan høre nærmere om jeres oplevelse og få fulgt op.

Noah, JumpingFun

Defekt registreringssystem

Jeg var idag i JumpingFun i Odense med en flok unger. Jeg taster min nummerplade ind på IPad-en, og alt ser fint ud. Der sker en masse på det tidspunkt, og jeg får derfor ikke tjekket, om der er kommet en bekræftelse på på min pakeringstilladelse på sms. Da vi næsten tre timer senere kommer ud til bilen, har jeg fået en parkeringsbøde. Systemet har ikke registreret min nummerplade, på trods af at det så sådan ud, da jeg tastede den ind, og jeg kan ikke klage, da jeg jo intet kan bevise uden den SMS. Jeg kommer aldrig i JumpingFun igen. Vi finder et andet sted. Det er dyrt nok i forvejen. Få styr på jeres systemer, eller giv os en gammeldags papirtilladelse, hvis det ikke kan lade sig gøre!!

Update: som det ses, er der svar fra JumpingFun - og et ganske flabet et. Har JumpingFun virkelig intet ansvar for, at deres teknik ikke virker?? Det kaldes vist ansvarsfraskrivelse. Jeg fik ingen fejlmeddelelse. Men som sagt kan jeg jo intet bevise. Så tak for god behandling.

16 de noviembre de 2022

Kære Helle,
Jeg er ked af at høre, at du er kommet ud til en bøde. Dog er den gratis parkering blot en service vi stiller til rådighed, det er ikke vores system eller noget vi er ansvarlig for.
Nu var det tilfældigvis mig, der var på arbejde da I ankom. En af jer nævnte at Ipaden meldte fejl, derfor bad jeg jer alle om at dobbelttjekke, at I havde fået bekræftelsen. Det gjorde de af jer, der stod ved Ipaden, og der var alt fint. Og som det også fremgår når I tjekker ind, skal man modtage en bekræftelse før parkeringen er gyldig.
Vi har derfor intet ansvar i denne fejl, da den desværre ligger ved dig selv.
Ærgerligt, at du ikke har lyst til at komme igen, selvom børnene hyggede sig rigtigt meget.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jumpin fun

Det var hyggeligt og sjovt men da jeg skulle gå der blev jeg smasket af døren

25 de octubre de 2022

Hej Dana :-)

Hvad skete der med døren? Vi er glad for i havde det hyggeligt, men er kede af at oplevelsen blev ødelagt af en dør? :-)

Første og sidste gang

Er lige kommet hjem fra fødselsdag i Jumping Fun Odense - første og sidste gang vi prøver det. 16 spændte børn og 4 forældre som bare hu hej skulle skyndes igennem fordi det vidste sig at der var booket for mange formiddagsfødselsdage! Flot!
Minus
1. Vi havde et fødselsdagsbord i 45 min og så skulle vi flytte os fordi næste fødselsdag skulle til. Dvs kun 30 min fordi inden alle kom på plads og fik instruktioner og uddelt strømper så fløj tiden
2. I beskrivelsen står der bedstemor boller (flertal) med smør. Lad være med at kalde det for noget det ikke er for der var ikke kræset om noget dér - det var en thebolle. Og kun 1 bolle pr barn er ikke nok så flere var sultne!
3. Frugtfadet dybt uinspirerende med en håndfuld druer, banan og et æble
4. Der stod varm kakao med skumfiduser i beskrivelsen men vi fik bare én kande kold kakao til 16 børn
5. Vi blev efterfølgende placeret ved små cafeborde hvor der ingen plads var til børnene og vi måtte endda afgive et bord fordi andre gæster ikke havde noget sted at være
6. 3171 kr for 3 timer er simpelthen for dyrt
7. 75kr for en ekstra t-shirt fordi de var to der holdt sammen - det burde bare være med i den dyre pris
8. Alt for mange mennesker var lukket ind

Positiv
1. God brunsviger og slushice

1 de octubre de 2022

Hej Line,
Først og fremmest er vi super ærgerlige over at høre om jeres oplevelse, det skal da være en stressfri fornøjelse af holde fødselsdag ved os.
1. Det er ærgerligt at I ikke har været tilfredse med jeres tid ved bordet. Det fremgår dog både af hjemmesiden og af jeres booking bekræftelse, at det er 45 min. man har i partyrummet, så det har været oplyst på forhånd.
2. Det er bestemt ikke meningen af nogen skal gå sultne derfra. Vi har dog bare aldrig oplevet at nogen har spist op, derfor der kun bestilles 1 bolle per person. Det skal selvfølgelig udspecificeres på hjemmesiden så man ikke er i tvivl.
3. Det er jeg ked af at høre, det skal selvfølgelig ikke være uinspirerende, og det bliver taget med videre til personalet.
4. Jeg er i tvivl omkring hvor det fremgår at det er varm kakao, vi har nemlig det sidste halve år, kørt udelukkende med kold kakao, da der var større efterspørgsel på dette. Jeg kan ikke se, hverken på hjemmesiden eller i jeres bekræftelse at der står andet. Hvis der gør, er det en fejl og det beklager jeg meget.
5. Jeg kunne forstå på min kollega, at hun pænt havde spurgt om I kunne undvære et bord, hvilket ikke var noget problem, så det er jeg desværre lidt uforstående overfor.
6. Det er en kuvertpris på 179 kr. Normalpris for hop mere end en time er 169 kr. For 10 kr. ekstra får I altså saftevand, kakao, sokker, slushice, boller, kage, gave, partyroom og vært/værtinde. Det synes vi bestemt ikke er urimeligt eller dyrt.
7. Som nævnt i punktet ovenfor, synes vi bestemt ikke at priserne ved os er dyre. Vi synes ligeledes heller ikke det er urimeligt med et tilkøb når man er flere fødselarer, der holder sammen.
8. Der var uden tvivl drøn på i lørdags, med masser af mennesker. Vi holdt os dog, naturligvis, stadig indenfor det tilladte antal, men derfor kan det bestemt opleves som mange.

1. Dejligt at både brunsviger og slush ice fald i god jord.

Overordnet er vi kede af at høre om jeres oplevelse. De fleste af dine punkter, er dog desværre noget I var opmærksom på da I bookede. Min kollega, der tog jeres betaling spurgte ligeledes ind til jeres oplevelse, og her fik hun af vide at alt havde været fint, så vi er da ærgerlige over efterfølgende at modtage sådan en anmeldelse, når der ikke på dagen var en anden tilbagemelding og vi her kunne have lavet fx. et nedslag i prisen.
Du skal være velkommen til at skrive en mail til: Karen@jumpingfun.dk, hvor vi her kan kigge på en eventuel kompensation, eller hvis du har andet du ønsker at drøfte.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alle kan være med… nej på ingen måde

Var i jumping fun i dag med mine børn på 5 og 8 kort efter vi er ankommet er der hoppe konkurrence hvilket min datter på 5 virkelig gerne vil være med til, så hun stiller sig pænt i kø men inden det er hendes tur vælger hun det fra da hun skal hoppe mod store drenge på 13-14år og pinden de skal hoppe over første gang er højre ind hende selv. Hun siger selv da hun kommer hen til mig “mor denne leg er kun for stor børn” sikke en øv oplevelse og jeres medarbejder gjorde på ingen måde noget for at inkludere alle, virkelig dårlig stil. Senere på dagen var der stikbold konkurrence og min lille pige med gå på mod siger mor jeg skal være med hurra for en øv oplevelse igen 5 år mod 14år og en medarbejder som starter med at give bolden til de store hun døde jo ingen hun rørte bolde, ingen regler om hensyntagen til de små som vel og mærket betaler det samme som de store børn og faktisk mere fordi hun skal havde en voksen med. For hende handlet det ikke om at vinde for det ved hun godt man ikke altid kan men om at kunne være med hvilket jeres medarbejder på ingen måde gjorde muligt. Virkelig en øv opleves.
Håber da virkelig i vil arbejde på det koncept, alle børn vil jo gerne lege med så husk at gør det mulig.

19 de julio de 2022

Hej Charlotte,
Jeg er utrolig ked af at høre om jeres oplevelse, det er bestemt ikke sådan det skal være. Vores lege og konkurrencer skal naturligvis rumme både store og små, og det ærgre mig meget at høre at det ikke var tilfældet under jeres besøg.
Jeg har allerede taget det videre med personalet, således at det ikke sker igen.
Jeg ønsker jer en dejlig sommer,

Odense.. Ringe …

Ringe rammer for fødselsdag for børnene. Der skulle bare kører nogle igennem butikken og Hu hej videre. Til 15 børn var der er frugtfad med en ud skåret banan, æble og en håndfuld vindruer. En stak teboller der skal skulle smørre og total kaotisk og slet ikke hyggelig dag.
Den Max en time skulle man væk fra ens plads for at den ikke skulle bruges. Så mad og drikkelse måtte smides ud. Fedtede gulve og stole.

4 de junio de 2022

Hej Tanja,
Jeg beklager meget jeres trælse oplevelse med fødselsdagen, det er på ingen måde sådan vores fødselsdage skal afvikles, det skal på ingen måde virke stressende.
Bollerne er rigtig nok ikke smurt, vi har vurderet at børnene foretrækker selv at smøre dem, så de selv kan vælge hvor meget smør, der skal på.
Det er helt korrekt at I har 1 time i fødselsdagsrummet, det fremgår både af hjemmesiden inden I bookede og I jeres bookingbekræftelse, så det er de vilkår I har accepteret ved at holde fødselsdag her ved os.
Du er velkommen til at sende mig en mail på karen@jumpingfun.dk, så jeg kan høre nærmere om jeres oplevelse, så vi kan få fulgt op på det.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sætter aldrig mine ben mere i jumping…

Sætter aldrig mine ben mere i jumping Fun.
Vi skal holde fødselsdag kl 11 for 4 børn (klassen er inviteret så vi er 18 ialt). Vi kommer 10:40 - for vi skulle komme 20 min før tol at få sokker.
Vi må så ikke komme ind da det først er kl 11 - .. okay.. vi står så og venter i 20 min med børnene.
Kommer ind i Vores ret så usle rum - vi havde bestilt boller, frugtfad, kakao, saft og kage!
Bollerne var te-boller og ikke smurt. Vi fik en kvart pakke smør til at smørre med og beder pænt om det. Vores vært kommer med to pakker som var stort set tomme...
Frugtfad.. ej come on.. lidt banen, lidt melon og æble der var begyndt at blive brunt! Kun til et lille fad til den ene bord.
Vi måtte seriøst løbe frem og tilbage for at få fyldt op - ingen betjening/service.
Ingen struktur/planlægning hvordan tingene skulle ligesom foregå m.m.
Nå da vi så selv vudere vi nok skal til at hoppe så er der jo ingen borde at få. Så der står vi børn og voksne og har absolut ingen steder at sætte vores ting/glas m.m.
Vi får vores lille cafe bord og et par stole trods alt...
Ungerne hopper lystigt afsted, men pga at af det også bliver holdt polterabend så bliver visse trampoliner "spærret" for børn
Det er jo kun de børn der er til steder der høre beskeden om de ikke må løbe der - nye ved det jo ikke og det giver noget konflikt mellem ansatte og børn.
Vi når til sluch ice...
Der bliver man så overfuset fra siden af med at der står "tryk! Også trykker man".. får meget forbløffet vendt mig om og siger "ja det er rigtigt fint, men derfor kan du godt tale ordentligt" får et modsvar der hedder "ja det ved jeg godt, men alle gør det forkert og jeg har lige skiftet håndtaget"... (undskyld hvad har det noget som helt at gøre om, at når man er i et servicefag så yder man en service og man taler pænt til kunderne..)??
Får en undskyld senere, men skal sgu indrømme at det var altså dråben oven på også bare en rigtig ringe og ustruktureret fødselsdag.
Kommer aldrig til at anbefale Jer til nogen eller andet.

Og uha vi fik da 10% rabat og en lille pose chips til ungerne som undskyld, men det er godt nok en tarvelig en.. så nu kommer det dårlige omdømme fra mig.
Vi er ihvertfald 100% enige i klassen om, at vi aldrig invitere derud igen...

21 de mayo de 2022

Hej Louise,
Jeg er ked af at høre om jeres oplevelse.
Vi har desværre sjældent mulighed for at sætte fødselsdagen ind i fødselsdagsrummet før tid, da vi også afholder andre fødselsdage i det tidsrum. Sokkerne plejer ligeledes at blive udleveret ved start, så vi beklager meget hvis I har fået anden information.
I forhold til vores fødselsdagsrum er vi uforstående overfor at de kaldes usle. Jeg ved naturligvis ikke hvad I forventede, men de er synlige både på vores hjemmeside og hernede og fremgår som de gør til fødselsdagene, så det kan undre mig at dette er en problematik for jer.
Det er helt korrekt at vi ikke smøre bollerne, det har vi aldrig gjort, og det er helt bevidst. Nogen børn spiser uden smør, andre med lidt og andre med meget. Ved at stille smør og smørknive på bordet får alle det som de vil have, og det plejer at fungerer fint. Derfor skulle I naturligvis ikke have haft en kvart bakke.
I forhold til vores frugtfade oplever vi at børnene sjældent spiser det, derfor serverer vi altid et enkelt fad til at starte med, men holder løbende øje i forhold til om der skal fyldes op.
Vi er kede af at polterabend har været grund til konflikt blandt personalet og børnene. Vi har mange arrangementer, heriblandt polterabends, og de bruger de forskellige områder til konkurrencer mm. i nogle tidsrum, det plejer dog ikke at resulterer i konflikter, da personalet blot nævner til børnene at de kan benytte faciliteterne 5 min. efter.

Vi er kede af, at I ikke ønsker at holde jeres fødselsdag her igen, men det er selvfølgelig helt okay. Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jumping Fun Odense er et rart sted,at komme!

Nu har jeg været i Jumping Fun med mine børnebørn adskillige gange,og vil gerne rose dem for deres venlighed,servicemindedhed mv.
Deres priser er rimelige,også i "cafeen"
Een ting er jeg ikke så tilfred med ,det er garderoben. Det flyder med sko overalt og skabene kan ikke låses.
Det er sikker mega dyrt at gøre noget ved

13 de abril de 2022

Hej Lars,
Det er dejligt at høre, at vores personale er venlige og serviceminded og ligeledes at vores priser, ifølge dig er rimelige.
I forhold til vores garderober, så skal vi selvfølgelig have rettet op på det, således at skabene kan låses og at det ikke flyder. Det får vi kigget på, tak.
Venlig hilsen,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har i dag afholdt min søns fødselsdag i…

Har i dag afholdt min søns fødselsdag i Jumpin Fun fra kl. 13.00-16.00.
Da vi ankommer, er bordene ikke klar, og vi måtte derfor stå og vente 20 min i garderoben, inden vi kunne få lov til at komme ind.
Fødselsdagspakken som jeg havde bestilt inkluderede, udover mad og en sodavand, en slushice og en pose chips.
Kl. 15.15 kontakter jeg personalet og spør, hvornår børnene ku få deres slushice - de var efterhånden meget svedige og tørstige. Personalet sagde, at der ville gå ca 20 min, da de lige havde fyldt saft på maskinerne. Jeg beder så om noget vand til børnene, hvilket blir efterkommet.
Kl. 15.40 - 20 min før fødselsdagen er slut - kontakter jeg igen personalet ang slushice og chips. De siger den stadig ikke er klar. I mellemtiden har andre været oppe og få slushice. Jeg siger så at jeg er meget utilfreds. Får tilbudt at få en del af mine penge tilbage, hvilket jeg afslår, da det jo ikke hjælper. Spør om de da ikke i det mindste så ku tilbyde dem noget andet, fx en is istedet for slushice, hvilket de gerne vil. De beklager selvfølgelig og siger, at der har været mange fødselsdage, hvortil jeg svarer, at det har de jo ligesom vidst på forhånd.
Nu er det ikke første gang vi har holdt fødselsdag i Jumpin fun, men det blir i hvert fald sidste gang. De andre gange har været præget af det samme billed, hvor der mangler overblik og styring ift mad og drikke, og hvornår de skal have det serveret. Man må som forældre hele tiden efterspørge ting, og personalet er ikke løsningsorienteret. Vi var nok gået derfra i dag uden chips og en is (slushice fik de jo ikke), hvis jeg ikke havde haft fat i personalet 3 gange.
Selvfølgelig beklager personalet, og de er skam også søde og forstående. Men ift hvad det koster at holde en fødselsdag burde der godt nok være mere styr på det.
Mvh Louise

5 de marzo de 2022

Hej Louise,
Jeg er utrolig ked af at høre om jeres oplevelse, det er meget beklageligt og under al kritik. Jeg vender det med mit personale med det samme, således at andre kunder ikke ender med samme oplevelse. Hvis du vil sende en mail til Karen@jumpingfun.dk, vil jeg rigtig gerne gå i dialog omkring at finde en kompensation. Jeg er med på, at det desværre ikke kan gøre op for jeres oplevelse, men vi vil rigtig gerne finde en løsning således at I har lyst til at komme igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.