Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har brugt Jumping fun igennem flere år. Både holdtræning og almindelig hop. Her er gode trampoliner, sjove "grave", siddepladser og rene toiletter. Ind imellem kommer personalet ud og sætter gang i... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

På trods af viden om dårlig parkerings skiltning og manglende information ved check-in, valgte man at lade minimum 6 kunder betale for P-afgift på pladser man endda hævder at have betalt for parkering... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pengemaskine hvor alt koster ekstra. De fjernede al vores mad fordi man åbenbart ikke må have medbragt mad med (det må man gerne de andre steder vi har været). Da jeg spurgte efter hvor det stod kun... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har besøgt JumpingFun utallige gange og både begge mine sønner på 10 og 12 og alle de kammerater de har haft med igennem tiden har haft et utal af sjove, svedige, springende og skønne timer hos jer.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Danmarks sjoveste trampolinpark, i hjertet af Odense med bl.a. Extreme Area, JumpTower, Parkour og Dodgeball! Book din tid nu: www.jumpfun.dk

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Rigtig dårligt indeklima

Rigtig dårligt indeklima, mangel på udluftning. Det lugter af sure tæer og der var meget dårlig hygiejne. Tingene klistrede og var klamme at røre ved. Der kommer vi ikke igen.

24 de julio de 2021

Hej Enas,
Vi har over sommeren, specielt på de varme dage, været udfordret på vores udluftning. Vi har dog, især den sidste uge, optimeret udluftningen, således at indeklimaet er markant bedre.
Vi er kede af, at høre at hygiejnen ikke var i top, vi gør ellers meget for at opretholde en god hygiejne, specielt under corona. Det sker jo ofte, at nogen kommer til at spilde slush ice, og det klister desværre en del på gulvet, også selvom det bliver vasket, og er oftest grunden til det klistrede gulv. Vi arbejder naturligvis på at finde en mere holdbar løsning, således at gulvet ikke klistre.
Ligeledes har vi papir og rengøringsspray opsat i både caféområdet og balkonerne som man er mere end velkommen til selv at bruge hvis et bord, mod forventning skulle være klistret, ellers er man naturligvis tage fat i personalet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Konstruktivt feedback og mener ikke…

Konstruktivt feedback og mener ikke noget ondt. Men føj der stinker derinde af sved og sur sokker.
Kunne ikke holde ud at være der mere end 15 min...

Håber at i vil arbejde på bedre udluftning eller ventilation. Det var slet ikke behageligt at være der.

24 de julio de 2021

Hej Husam,
Vi har over sommeren, specielt på de varme dage, været meget udfordret på vores udluftning. Vi har den sidste uges tid forsøgt at optimere vores udluftning. Vores luftvinduer er åbne 24/7, ligeledes er alle døre langs bygningen åbent, det giver en bedre udluftning og et bedre indeklima, alt andet er bestemt ikke rart.
Hvis ikke I var her i længere end 15 min. er I velkommen til at sende en mail på karen@jumpingfun.dk, så kan vi finde en løsning på jeres manglende hoppetid.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Normalt godt men administrationen fungerer ikke optimalt …

Normalt er det super godt i Jumping Fun.

Men der er for meget ros omkring arrangementer. Denne gang aflyste de et arrangement dagen før - og pengene har vi ikke fået retur her 16 dage efter … Ikke så god service.

18 de julio de 2021

Hej Betina,
Dejligt at høre, at I normalvis synes det er godt her i JumpingFun.
Det er selvfølgelig utroligt beklageligt at I endnu ikke har fået jeres penge retur, det underskylder vi meget. Vores revisor holder ferie og derfor er ventetiden længere end normalvis. Det er naturligvis ingen undskyldning, og I er derfor mere end velkommen til at komme ned til JumpingFun, så tilbagebetaler vi selvfølgelig pengene med det samme.

Absolut ikke anbefalelsesværdig!!

Alt for mange udlændingebørn, der går rundt og opsøger ballade, ved at spørger om der er nogen, der vil slås. De er mange og rotter sig sammen.
Det er under alt kritik og personalet har ikke styr på det og slet ikke i denne coronatid. Det sejler for stedet. Der var engang at det var godt og nu vil jeg ikke anbefale det til nogen. Desværre.

23 de mayo de 2021

Hej Tina,
Tak for din henvendelse.
Vi er kede af, at høre om din oplevelse. I Jumpingfun skal der være plads til alle, men selvfølgelig ikke de, der laver ballade. Personalet er yderst opmærksom på lignende situationer. Vores park er 2000 m2, så vi kan naturligvis ikke have øje på alt, vi gør dog vores bedste. Bliver der rettet henvendelse mod personalet, skal vi selvfølgelig nok løse situationen, da det jo ikke er behageligt for nogen, hvis der er optakt til ballade.
Jumping Fun

Fantastisk sted.

Fantastisk sted.
Dejligt at de, fuldt lovligt, kræver mundbind i café område for at passe på deres gæster.

27 de octubre de 2020

Utrolig slidt trampolin park

Utrolig slidt trampolin park, dårligt indeklima med tung svedig luft, Afskallet maling, itupillede ildelugtende skumfirkanter og Slap Dårlig trampolin måtte midt i mellem de øvrige.
Der var kun et toilet, som alle skulle bruge, vand og papir flød på gulvet og toiletpapirdispenseren hang i en enkel skrue og dinglede fra væggen.
Den chokolade bar vi købte var hvid og havde få måneder på holdbarheden. Ikke just en vi havde Lyst til at spise pg priser på drikkevare var for høje.
Hygiejnen var generelt i bund og vi oplevede ikke at være trygge i forhold til covid-19. Det virkede som en umulig opgave at holde sådan et sted rent.
Vores drenge på 12, 15 og 15 kunne ikke bruge deres 3 timer så vi kørte før tid.
Jumpingfun burde kigge mod rush i Århus, som virker bedre organiseret, rent og velholdt med en del flere aktiviteter.
Vi kommer ikke igen.

22 de octubre de 2020

Saltoholdet er super godt

Min datter går på saltoholdet. Hun er super glad for det og har lært meget mere på kort tid end hun har gjort på et alm. springhold. Trænerne er både dygtige og rigtig søde. Der er altid en venlig medarbejder, hvis vi har brug for hjælp.
De bedste anbefalinger herfra

5 de agosto de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

RINGE SIKKERHED!

RINGE SIKKERHED!

-Ingen fortæller om regler/sikkerhed da vi betaler for indgang
- Ingen video fortæller om regler/sikkerhed
- Ingen synlig skiltning om regler/sikkerhed
-Ingen personale til at holde opsyn ved trampolinerne

5 de agosto de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi elsker at komme hos jet

Jeg har 3 skønne unger på 10,11 og 15 år og de elsker at være hos jer.
De kan let få 6 timer til at gå uden problemer. Der er rent og pænt. Venligt personale. Og vi har haft en fantastisk fødselsdag hos jer, i var gode til at fejre ham og han fik en super god gave af jer

2 de agosto de 2020

Mine drenge elsker det

Mine drenge elsker det
De finder altid nogen at lege med ,og de bliver holdt godt kørende med fede konkurrence.
Personalet er søde smilende og imødekommende

2 de agosto de 2020

Børnenes lokale favoritsted!

Har været der 5-6 gange og er en fornøjelse hver eneste gang! Børnene elsker det (min undskyldning for at kommer) 😄

Mega fedt sted, samt hjælpsomt og venligt personale.

Kan godt lide at det er en time ad gangen, da man så undgår at der pludselig bliver propfyldt. Der bliver i øvrigt gået meget op i sikkerhed selvom det “bare” er en trampolinpark. Det er virkelig godt!

Børnenes lokale favoritsted i hvert fald 100%..

1 de agosto de 2020

Stor tilfredshed

Ungerne er årskortsholder og er super glade for det.
Personalet er meget engageret og tager sig virkelig tid til at interagere med de besøgende.

Har haft et enkelt uheld (intet som jumpingFun kunne ha forebygget) og det blev håndteret super fint af personalet.

1 de agosto de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.