Vi har brugt Jumping fun igennem flere år. Både holdtræning og almindelig hop. Her er gode trampoliner, sjove "grave", siddepladser og rene toiletter. Ind imellem kommer personalet ud og sætter gang i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
På trods af viden om dårlig parkerings skiltning og manglende information ved check-in, valgte man at lade minimum 6 kunder betale for P-afgift på pladser man endda hævder at have betalt for parkering... Ver más
Pengemaskine hvor alt koster ekstra. De fjernede al vores mad fordi man åbenbart ikke må have medbragt mad med (det må man gerne de andre steder vi har været). Da jeg spurgte efter hvor det stod kun... Ver más
La empresa ha respondido
Har besøgt JumpingFun utallige gange og både begge mine sønner på 10 og 12 og alle de kammerater de har haft med igennem tiden har haft et utal af sjove, svedige, springende og skønne timer hos jer.... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Danmarks sjoveste trampolinpark, i hjertet af Odense med bl.a. Extreme Area, JumpTower, Parkour og Dodgeball! Book din tid nu: www.jumpfun.dk
Información de contacto
Edisonsvej 9, 5000, Odense, Dinamarca
- 7879 5470
- info@jumpfun.dk
- jumpfun.dk
Ha contestado el 20% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Fantastisk sted for både store og små
Fantastisk sted for både store og små. Der er altid god plads til leg, hygge og masser af fysisk udfoldelse. Kan klar anbefale både og komme forbi og hoppe men også at holde fest der😃👍
Super fedt sted
Super fedt sted både for voksne og børn. Mega fede arrangementer. Har aldrig set nogen derinde uden et smile på læben:)
Har besøgt JumpingFun utallige gange og både…
Vi har også år efter år holdt vores drenges fødselsdage hos jer. Klassefester, hvor faciliteterne, betjeningen maden og det hele har været helt i top.
JumpingFun vender vi altid tilbage til.
Fedt og sjovt sted
Fedt og sjovt sted. Rent og pænt. Venligt og engageret personale. Absolut et besøg værd.
Rigtigt fedt for min søn
Rigtigt fedt for min søn, men min søns far kom til skade, så husk at advare “ude af form” forældre at de ik Ska hi den så meget gas 😂
Synes det er et godt sted
Synes det er et godt sted. Personale venlige, der var opsat sprit , borde blev tørret af flere gange. Personale meget opmærksom på at alle børn opføre sig ordentligt overfor hinanden. Min søn elsker at komme her. Synes det er et godt koncept med sjov leg og masser af motion.
Har holdt 7 års børnefødselsdag som…
Har holdt 7 års børnefødselsdag som virkelig var vellykket. Søde og tålmodige personaler som håndterer en sådan flok super godt.
Dejligt “afslappende” for forældrene 🤫
Den sidste stjerne var kommet hvis det var lidt billigere.
Super fantastisk sted til vores børn og…
Super fantastisk sted til vores børn og så skønne medarbejder der altid står og er klar til at hjælpe
Elsker Jumpingfun😘
Jeg har været på sommer Camp og det var så fedt.😉
Har også årskort. Bliver imponeret hver gang jeg er derinde, det er super fedt af være der inde og der er god service.
Elsker Jumpingfun
Min søn elsker det sted
Min søn elsker det sted. Og personalet er søde og altid hjælpsomme👏
Ungerne elsker det
Ungerne elsker det.
Mine børn holder meget af jumping fun. Især i sommerferien, hvor der kører halv pris er det blevet brugt flittigt.
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Vi bruger primært mini jump i weekenderne og det er hver gang en fest!
Altid sød og imødekommende personale
Fedt sted
Min søn har årskort og bruger det rigtig meget og har kun gode ting at sige om stedet bl.a. fedt sted og søde medarbejdere som altid er klar til at hjælpe børnene.
Mine børn elsker at komme der
Mine børn elsker at komme der. Rent og pænt sted
Et sted man bør besøge.
Helt igennem et fantastisk personale, et rigtig sjovt sted, hvor det er godt for ungerne at komme ud og få brugt noget energi.
Ting kan fås til næsten rimelige priser, dog mangler den sidste stjerne fordi toiletterne til dels ikke altid er lige rene, men hvad kan man forvente når det er børn der har travlt, så er det også svært for personalet hele tiden at have toiletterne helt rene hele tiden.
Dejlig sted med god atmosfære
Personalet er altid venlig og imødekommende - der er rent og pænt og mine jumpers er et kæmpe hit - specielt besøget af kaninen der kommer med balloner er et kæmpe hit.
Havde en dejlig eftermiddag i jumping…
Havde en dejlig eftermiddag i jumping fun med børnebørn.
Betjeningen var god, vagten gik rundt i hele centret og kontrollerede at diverse krav blev overholdt.
Der blev jævnligt sprittet af på håndtag, gelænder m.m.
Når man betalte 20 kr for kaffe, var der fri kaffebar.
Så vi havde en god oplevelse.
Super fint
Vi har været i Jumping Fun med alle tre unger (12, 14 og 18), og alle tre synes det var super godt. Masser af aktiviteter, fin hygiejne, smilende personale. Vi kommer helt sikkert igen
Årskortene bliver brugt flittigt.
Mine 2 børn på 13 og 11 er super tilfredse med at komme i Jumping Fun.
Stod det til mine 3 børn var vi i…
Stod det til mine 3 børn var vi i JumpingFun hver dag. Mange timers god underholdning.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.