Junique fashion Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schandalige service! Op 7 juni !! heb ik een bestelling van €85 geplaatst. Bijna 2 maanden later heb ik nog steeds niets ontvangen. Geen verzendbevestiging, geen pakket, geen terugbetaling NIKS... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verschrikkelijk!!! Don't buy on their website!!!! Klantenservice bestaat niet. Wachttijd is meer dan 2 maanden!! Je krijgt jouw bestelling enkel als je rapporteert dit bedrijf aan meerdere instanties.... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb meer dan een maand moeten wachten op 1 item. Het item was gelijk verstuurd 2 dagen na mijn bestelling, stuurde ze me toch. Na 2 weken toch contact opgenomen en zeiden ze het wordt deze week nog... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

I love the clothes en the store! BUT the two times I bought something online, it took 2-3 weeks to deliver. I would not get any answers on my e-mails about this. One order was last summer (2025). The... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de ropa infantil
  3. Tienda de ropa para hombres
  4. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Junique Fashion is een Belgische kledingzaak die moderne en betaalbare damesmode verkoopt via onze webshop en fysieke winkels.

Muy malo

TrustScore: 1.5 sobre 5

90 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

80 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Slechte service alles Super slecht

Super slecht! Geen levering na een maand, alleen een mailtje dat alles wordt terug betaald. Terwijl een dag ervoor nog was gezegd het is verstuurd. Daarna gemaild, maar geen reactie. Super super slecht

22 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bij de online stocksale een bestelling…

Bij de online stocksale een bestelling geplaatst op 23 augustus. Zou normaal 8 september geleverd worden, krijg geen updates meer van PostNL. Ik bel naar hun blijkt dat ze een verkeerd label hebben geprint en mijn pakketje nu in een automaat ligt, waar postnl niet aan kan. Heb een mail gestuurd maar nog geen antwoord.

15 de septiembre de 2025

Slechte communicatie - Ik koop hier niet meer

Op 28/8 een bestelling geplaatst.
Bestelling werd maar niet verstuurd.
Vervolgens zowel een mail verstuurd als een instagrambericht.
Zonder antwoord te krijgen.
Dan ben ik op 05/09 hun winkel in Hasselt binnengestapt. Ik heb dan aan de verkoopster gevraagd om te informeren hoe het met mijn bestelling zat.
Ze gingen dit zsm in orde maken kreeg ik door.
Vervolgens kreeg ik 's avonds op instagram ook een bericht met zogenaamde excuses en dat de bestelling door de drukte nog niet was verzonden,... blablabla.
Op 08/09 kreeg ik dan plots bericht alsof mijn bestelling zou verzonden zijn via PostNL.
We zijn nu 17/09 en deze bestelling is nog steeds actief met dezelfde status.
Daarom zelf maar even naar PostNL gebeld (in Junique fashion heb ik al lang geen vertrouwen meer).
Blijkbaar koopt Junique bij PostNL in bulk track & trace codes, maar laten ze de pakketten dan door MyParcel versturen.
Ik ga er al lang van uit dat ik mijn bestelling nooit zal zien en ook naar mijn geld zal mogen fluiten.
Grote oplichterij!
Update 22/09: na verschillende contactnames heeft Junique het geld terug gestort.
Toch zal ik er niet meer kopen.

17 de septiembre de 2025

Helaas geen klant meer

Online store ervaring: reeds tweemaal besteld bij Junique omwille van de populariteit online. Eerste maal al problemen met ontvangen van items, wachttijd van 20d zonder communicatie.
Items van donkere kleuren bleken na 1 was meteen vaal te worden.
Uiteindelijk toch een tweede bestelling nog eens online tijdens de stocksale: 30d wachttijd, geen communicatie hierover. 4 stuks tekort in het pakket. Enkele mailings later, waarbij Junique ervoor kiest om met standaard sjablonen te werken om de hoeveelheid klachtenmails aan te kunnen, kom je dus ook niet verder dan dat: enkel een sjabloonantwoord als je volgens hun sjabloon-mail-onderwerp schrijft, en geen reactie als je zelf een vraag stelt.
Terugbetaling wordt ook pas geactiveerd als je als klant het meldt, hoewel precies goed weten dat er tijdens die stocksale vanalles fout is gegaan.
Retour mag niet van stocksale items. Normaal alle begrip voor, maar in deze setting zou ik het liefst alles willen terugdoen, gezien ik veel 'setjes' had gekocht die nu maar half zijn.

Jammere ervaringen. Ik koop helaas niet meer bij hun.

Update 22/9: enkele automatische mailings. Na een initiële mail over de terugbetaling die na 7 dagen zou gebeuren, daarna opnieuw een mail dat deze nogmaals 10 dagen kan duren.

16 de septiembre de 2025

Foute items geleverd

Bestelling geplaatst van een item online uit de stocksale, werd geleverd in de foute kleur. Direct voor gemaild, maar meer dan 2 weken later (en nog eens opnieuw te mailen) nog steeds geen antwoord ontvangen. Zeer teleurstellend…

14 de septiembre de 2025

Oplichters

Na 3 weken nog geen pakje ontvangen
Reageren niet op mail. Bestel hier niets online!

11 de septiembre de 2025

Online aankoop gone wrong

NA 3 WEKEN werd mijn bestelling eindelijk geleverd. Ik had eerst oprecht alle begrip voor de drukte tijdens de stocksale.....totdat er een item ontbrak. Ze gaven aan dat ze het geld gingen terugstorten omdat het niet meer beschikbaar was. Echter werd hierover NOOIT gecommuniceerd totdat ik het zelf ontdekte bij het openen van het pakje (na 3 weken!!). Maw ze communiceren niet, slechte organisatie,... Daarnaast mogen de artikels van de stocksale niet getourneerd worden. Ik bestel hier niet meer.

10 de septiembre de 2025

Bestelling

Besteld tijdens de stocksale, snap dat dit voor junique zelf een heel drukke periode is, maar zorg er tenminste voor dat het systeem deftig werkt. Allereerst heb ik 3 weken moeten wachten voor een mail over mijn bestelling, 2 stuks. Uiteindelijk kreeg ik dan een mail dat mijn bestelling verzonden zou zijn met post.nl, een paar dagen later kreeg ik inneens een mail van een terugbetaling, de 2 stuks die ik had besteld zouden niet meer op voorraad geweest zijn, maar daar wist ik eerst zelf niks van want had eerst dus nog een mail gekregen dat het verzonden zou zijn. Hoe kan dit? Ik heb dan nog een klachtenmail gestuurd, maar nog geen reactie. Echt heel hard teleurgesteld en vind het super jammer want de junique was mijn favoriete winkel, maar ik vertik het om er nog naartoe te gaan.

8 de septiembre de 2025

Besteld 10 augustus

Besteld 10 augustus, het is nu 9 september en heb mijn pakket nog altijd niet. Bestel hier a.u.b. nooit. Slechte kwaliteit: alles komt uit China en is polyester

10 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na een maand te moeten wachten op mij…

Na een maand te moeten wachten op mij bestelling komen de kleren toe en is de kwaliteit slecht. De kleren zijn niet afgewerkt. Het is net alsof de kleren voor hun laatste afwerking al verstuurd zijn. Ook kreeg ik een andere kleur dan besteld. Na het sturen van een mail, laten ze alleen weten “ bedankt voor het begrip”. Eerlijk gezegd heb ik geen begrip voor slechte kwaliteit. Ik wilde dan ook kleren terugsturen, maar nu weigeren ze precies te antwoorden. Je betaald dan 7 euro verzendingskosten voor kleren van slechte kwaliteit en waar je een maand op moet wachten. Eigenlijk best wel erg dat ze da durven vragen!

8 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel slechte ervaring met de online stock sale

Ik heb een heel slechte ervaring met de online stock sale van Junique. Mijn dochter deed haar aankoop binnen de 2 minuten op 15 aug om 10.00 toen de stock sale opende. Ze wou vooral twee sweaters (Julie), maar voegde als extra een aantal T-shirts toe om boven de 100 euro te zijn voor de verzendingskosten. Na 3 weken nog altijd geen pakketjes, alleen nu een mail dat de twee truien die ze het liefst wou, terugbetaald zouden worden. Geen excuus, geen uitleg. Ze heeft nu alleen de 'T-shirts' die kort daarna aan 10 en 5 euro verkocht werden (en die sowieso al niet sterk afgeprijsd waren), en ze weigeren online aankopen retour te nemen. Dit is zelfs onwettelijk, want online aankopen (ook stock sale of solden) zijn verplicht retours terug te betalen in België... Toen ik aangekocht had, stond dit zelfs nog niet bij de algemene voorwaarden. Dit werd nadien toegevoegd. Dit is echt bedrog. Heel slechte service.In België geldt bij online aankopen via afstandsverkoop, zoals bij Junique Fashion, een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen. Dit betekent dat je het artikel kunt terugsturen binnen 14 dagen zonder opgave van redenen. De wet maakt geen uitzondering voor afgeprijsde artikelen, promotie- of stock-sale items. Dit betekent dat zelfs wanneer een webshop in zijn algemene voorwaarden vermeldt dat verkoop via stock-sale niet mag worden geretourneerd, dit geen rechtsgeldige uitzondering is op het herroepingsrecht!

15 de agosto de 2025

Verschrikkelijke service

Op 31 juli 2025 heb ik een topje besteld, maar nu – vier weken later – heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik heb zelfs geen bevestiging van verzending gekregen. Ondertussen heb ik al een stuk of vijf mails gestuurd, waarop ik geen of slechts een vaag antwoord heb gekregen. Wat kan ik nu het beste doen?

31 de julio de 2025

Om te lachen

10 juni heb ik iets besteld op de website van junique fashion. Nog steeds tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Ik bestelde 2 blousjes en een jurk. Wanneer na 9 dagen(de beloofde leveringstijd was 5 dagen) stuurde ik een mail om te vragen of het mogelijk was om in te schatten waneer mijn bestelling zou toekomen, omdat ik nog niks gehoord had. Ze reageerden de dag zelf nog met een vaag antwoord, geen concrete details op mijn vragen (eerste mail, nog verstaanbaar). Dan een week later nog steeds niks gekregen van pakketje NOCH meer informatie. Ik stuurde weer een mail en kreeg weer een vaag antwoord van hen. Heb dan nog in de loop van de maand 3 mails gestuurd omdat ik nog steeds geen informatie kreeg. De antwoorden die ik krijg lijken erg op de antwoorden van een chatbot. Niet bestellen is problemen vermijden…

10 de julio de 2025

Op 29 mei een bestelling geplaatst

Op 29 mei een bestelling geplaatst. Na 3 keer mailen heb ik uiteindelijk mijn bestelling ontvangen op 4juli. En dan nog maar de helft want enkele dagen voor de levering kreeg ik een mail dat verschillende stukken uitverkocht waren. Natuurlijk, als je pas na een maand gaat verzenden. Leuke kledij maar helaas zal ik hier niet meer bestellen. Als je niet kan volgen met online bestellingen te verzenden, dan stop je er beter mee.

4 de julio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.