Slecht incasso bedrijf Jura Incasso
Boete in Duitsland gekregen en uiteindelijk een incasso gekregen van Jura incasso uit Posterholt.
betaald op 14 januari.
vervolgens begon er een regen van brieven ,sommaties,wettelijke rente enz enz.
ik heb vandaag de volgende mail weer gestuurd:
Wederom stuur ik u voor de 5e keer een bericht dat er op 14 januari betaald is, afschrift was bijgesloten Geen enkele reactie tot nu toe van u over uw schrijven kenmerk 5200070538624.het enige wat ik van jullie krijg zijn bedreigende brieven.nu verschijn er op eens een mail met de toevoeging deurwaarderstraject.het email adres xxxxxxxx@xxx geeft geen reactie op mjn mail van 31 januari,2x op 1 februari 1x 7 februari 1 x op 14 februari en vandaag 15 februari.alleen de laatste stuur ik nu naar het emailadres aangegeven op jullie laatste bedreiging. Ik ga deze hele gang van zaken 1 op1 neerzetten op trustpilot.Ik heb foto,s gemaakt van de gang van zaken .Ook is het nummer 0900-1234622 niet in gebruik.Ik sommeer u mij te bellen 0651539944 om dit op te lossen.Dit duurt al veel te lang ,het is te gek voor woorden dat dit gebeurd zonder gevolgen voor een incasso buro zoals jullie,
te triest voor woorden
D Kuipers
We leven 27 maart 2024 en ja hoor weer een brief van het slechtse incasso buro van Nederland, weer een mail gestuurd voor de 6e keer met een opsomming van de vorige keer.
Dat ik dus betaald heb met bijvoeging van het bewijs.
weer bedreigingen voor wat het waard en een afsluitend schrijven dat ze wegens reorganisatie alleen per email te bereiken zijn, en de naam van de eigenaar staat er niet meer onder omdat denk ik hem had opgespoord via een ander bedrijf van hem .
uiteindelijk kreeg ik na lang aanhouden een medewerkster aan de lijn die mij vertelde dat dit een ander bedrijf was ,waarna ik haar vroeg of ik haar weggever aan de lijn kon krijgen ,niet dus.
ik vind dat we in nederland paal en perk moeten stellen aan dit soort chantagebedrijven.
Ik ben bang dat dit wordt vervolgd .
31 de enero de 2024
Opinión espontánea