Información sobre la empresa

1. Servicios financieros alternativos
  2. Servicio de cambio de divisas
  3. Asesor financiero
  4. Servicio financiero no bancario

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Internationaal Creditmanagement met Inhouse Juristen

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

De man is een oplichter

De man is een oplichter, belooft heel veel doet niets, verdraaid alles wat gezegd is en zegd dan ook nog dat hij alle gesprekken opgenomen heeft. Blijf zolang eromheen praten dat je geïrriteerd raakt en dan wordt hij ook boos. Dat is precies waar hij op uit is.
Bij geen resultaat krijg je geen geld terug, let op je betaald gewoon voor een jaar abonnement. Ik denk dat als hij voor het slapen gaan zich zelf in de spiegel ziet heel tevreden is. Narcist!?

13 de junio de 2023

Vreselijk incasso bedrijf Jura

Dit is mijn laatste brief die ik naar jullie heb gestuurd en krijg maar geen reactie echt van de zotte. Heb inmiddels al met de landelijke politie gesproken voor een oplossing. Due hebben mij geadviseerd mijn rechtsbijstand in te schakelen en de duitse politie op de hoogte te stellen van jullie ingebreke stelling om te reageren en dat de vaste telefoon afgesloten is dus er is geen telefonisch contact meer mogelijk. Nu de laatste mail doorgestuurd naar jullie 3 andere mails die ik nog van jullie heb gevonden. De mails die mij bekend zijn is contact @ juraincasso .nl info @ juraincasso .nl en sales @ juraincasso .nl en deurwaarderstraject @ juraincasso .nl. Dat er al zoveel verschillende mail beschikbaar zijn zegt al genoeg. Aankomende maandag 18-03-2024 ga ik mijn rechtsbijstand inschakelen voor dit traject voor mij op te pakken want ik heb er inmiddels slapeloze nachten van.
Brief:
Beste Jura Incasso,

Ik heb jullie al 2x eerder gemaild maar tot op heden krijg ik helaas geen antwoord van jullie.
Ik heb op 13-02-2023 1x gemaild en op 21-02-2024 heb ik ook gemaild met als aanhef "5200070521424 / Stadte Region Aachen 2024"

Echter blijven jullie maar sommaties sturen terwijl ik al betaald heb op 16-02-2024.
Vanaf dat jullie zijn gaan sturen ontving ik elke keer 2 brieven van dezelfde bekeuring en dacht ik oke lekker, gaan ze nog dubbel sturen ook.

Ik heb nu de zaak nader bekeken en het valt mij nu pas op dat het wel om dezelfde bekeuring gaat maar ik dus 3 verschillende kenmerk nummers heb van deze bekeuring die ik dus al betaald heb.

Zie bijlage met bewijsvoering met de originele bekeuring en originele aanmaning, de sommaties die jullie hebben verstuurd 2 begonnen op 11-02-2024 met 2 verschillende kenmerken en op 13-02-2024 is de derde kenmerk erbij gekomen voor dezelfde boete en dit totaalbedrag van de vordering is ook ineens anders. Maar het dossiernummer van de originele boete nummer is wel hetzelfde gebleven de 3408.30133780.

Graag zou ik met klem een verzoek willen doen om dit voor jullie zelf uit te zoeken waar het bij jullie fout gaat en daarna het dossier sluiten aangezien ik al betaald heb zie betaalbewijs toegevoegd.

Ook betreur ik het dat jullie geen antwoord geven op mijn andere mails maar stug aanmaningen blijven sturen ipv mij te beantwoorden zodat we het op kunnen lossen. Aangezien ik al aan de betaling voldaan heb.

Debora Bakker-Steeneken

16 de marzo de 2024

Slecht incasso bedrijf Jura Incasso

Boete in Duitsland gekregen en uiteindelijk een incasso gekregen van Jura incasso uit Posterholt.
betaald op 14 januari.
vervolgens begon er een regen van brieven ,sommaties,wettelijke rente enz enz.
ik heb vandaag de volgende mail weer gestuurd:
Wederom stuur ik u voor de 5e keer een bericht dat er op 14 januari betaald is, afschrift was bijgesloten Geen enkele reactie tot nu toe van u over uw schrijven kenmerk 5200070538624.het enige wat ik van jullie krijg zijn bedreigende brieven.nu verschijn er op eens een mail met de toevoeging deurwaarderstraject.het email adres xxxxxxxx@xxx  geeft geen reactie op mjn mail van 31 januari,2x op 1 februari 1x 7 februari 1 x op 14 februari en vandaag 15 februari.alleen de laatste stuur ik nu naar het emailadres aangegeven op jullie laatste bedreiging. Ik ga deze hele gang van zaken 1 op1 neerzetten op trustpilot.Ik heb foto,s gemaakt van de gang van zaken .Ook is het nummer 0900-1234622 niet in gebruik.Ik sommeer u mij te bellen 0651539944 om dit op te lossen.Dit duurt al veel te lang ,het is te gek voor woorden dat dit gebeurd zonder gevolgen voor een incasso buro zoals jullie,
te triest voor woorden
D Kuipers

We leven 27 maart 2024 en ja hoor weer een brief van het slechtse incasso buro van Nederland, weer een mail gestuurd voor de 6e keer met een opsomming van de vorige keer.
Dat ik dus betaald heb met bijvoeging van het bewijs.
weer bedreigingen voor wat het waard en een afsluitend schrijven dat ze wegens reorganisatie alleen per email te bereiken zijn, en de naam van de eigenaar staat er niet meer onder omdat denk ik hem had opgespoord via een ander bedrijf van hem .
uiteindelijk kreeg ik na lang aanhouden een medewerkster aan de lijn die mij vertelde dat dit een ander bedrijf was ,waarna ik haar vroeg of ik haar weggever aan de lijn kon krijgen ,niet dus.
ik vind dat we in nederland paal en perk moeten stellen aan dit soort chantagebedrijven.
Ik ben bang dat dit wordt vervolgd .

31 de enero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.