Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte Jureskogs köttfärs, i en sån där plastkorvsförp. .. - I pannan simmade (!) sedan färsen i ett rikligt fettbad..!!! Totalt superäckligt! Jag kontaktar sedan dem, alltså firman, och blir där a... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hade köpt en mycket dyr välhängd…

Hade köpt en mycket dyr välhängd ryggbiff som jag stekte till perfektion. Öppnade en burk av Jureskogs bea som jag täckte med Bea.
TVI!
Invasiva främmande smaker. Var det en imitation av sauce café d paris som jag fått. Nej det stod Bearnaise.
Vill du ha dyrt kött kidnappat av en helt främmande kryddblandning så är detta såsen för dig. Givetvis hamnade den i den biologiska soppåsen och får jäsas till något som inte förstör en middag. Att kalla denna sås för Bearnaise är vilseledande och bäddar för besvikelser. Byt namn nu eller dra in produkten

10 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jureskogs köttfärs = Totalbotten!!

Köpte Jureskogs köttfärs, i en sån där plastkorvsförp. ..
- I pannan simmade (!) sedan färsen i ett rikligt fettbad..!!!
Totalt superäckligt!
Jag kontaktar sedan dem, alltså firman, och blir där av en medägare tilltalad som en påse kattlort. "Way to go, burgerman!"

5 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Birsta, Sundsvall. Aldrig mer!!!!

Var på restaurangen i Birsta, Sundsvall. Bytte bröd mot det som kallades "salladsbröd". Väntade mig ett wrap som går hålla i handen men allt var nedtryckt i en pappburk och fick mödosamt fiskas upp med kniv och gaffel av trä. Restaurangen hade en behållare med tabasco sås vid ketchupen men den var tom. Påtalade detta för personal som sa -jag ska fylla på. Detta skedde inte under vårt besök men den gäspande anställda stod och stirrade på en skärm i väntan på nästa order i den nästan tomma restaurangen istället för att serva dom gäster som fanns. Aldrig mer kommer jag slösa bort mina pengar på detta totalt undermåliga etablissemang. Om mitt namn var associerat med denna restaurang skulle jag byta namn. Uruselt och inte ens värt den enda stjärnan som här lämnas.

2 de mayo de 2026

Rått fläsk

Beställde en bacon burgare, burgare var klar på 2min fick rått fläskkött, baconet var alltså totalt rått. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju inte att det är tillagat. Usch o fy första och sista gången.

22 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ok mat

Ok mat, inte jättegod, konstig sammansättning i smaker. Va där innan lunchtid, alla bord var smuliga. Kändes som det var en smutsiga hinna överallt, känns inte rent alls där inne. Bananflugor runt drickastationen i början på april. En gäst hade med sig hund in. Ingen sa till.
Detta va restaurangen i Mjölby.

5 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi åt på jureskogs i Skövde

Vi åt på jureskogs i Skövde. Hamburgarna var väldigt flottiga och baconet på min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick städa för att kunna sitta där. När jag gick på toaletten så var det överfullt i papperskorgen och toalettstolen och golvet nedanför var nedkissade och förmodligen annat också. Jag kommer aldrig mer äta där.
Jureskog borde åka dit o kolla läget.

1 de abril de 2026

Vi var i Motala

Vi var i Motala , i januari . Köpte en burgare för 99 kr. Sämsta någonsin. Vad fick man för 100 spänn.. ett tort bröd .. köttbiten den var god. Tillbehören , minns fa inga .. å detta för 99 kr . ????? Hutlöst , var ju värt 20 spänn högst. Dit åker aldrig vi igen. Va ju inget folk där heller . Bara snor ungar som stog å glodde. Fy fy fa vilket s ställe !!!!!

24 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Detta va första gången jag provade…

Detta va första gången jag provade jureskog hamburgare.
Den lät mycket god på menyn, en highfive.
Precis min smak.
Första tuggan, fy!
Inte god, tänkte det kommer snart med allt det goda.
Men nej.
Den va riktigt dålig, köttet dåligt, fadda smaker och varje tugga va en besvikelse.
Efter halva burgaren gav jag upp och slängde den trots att jag va hungrig.
Tänkte att jag får äta pommes frites en.
Men även dessa va dåliga, jag åt upp halva.
De va av billigaste och sämsta möjliga kvalitet.
Detta va nog den sämsta hamburgaren jag ätit.
Jag skulle skämmas om jag serverade denna.
Fy.
Jag blev så besviken att jag ringde en kompis för att berätta.
Han hade upplevt det precis lika!
Att denna kedja överlever är förvånande.

20 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi åt två high-five menyer i Skövde…

Vi åt två high-five menyer i Skövde idag, burgarna var så brända så det knastrade när man åt samt dröp i fett.
Klagade och fick en utbytt, den var något bättre men långt ifrån bra.
Vi är ej några gnällspikar men vi återkommer nog aldrig.

10 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte dagen burgare meny i Trollhättan…

Köpte dagen burgare meny i Trollhättan idag, Hamburgerbröd o hamburgare flöt i fett. Aldrig fått så dåligt tidigare. Svaret när jag kommenterade det var”att det blir lätt så”. Fick en ny meny som var bättre men hamburgarna steks i för mycket fett. Synd för kvaliten på köttet är inte dåligt.

30 de octubre de 2025

Smaklöst

Riktigt dålig mat, försökte ge en andra chans men nä, det var lika dåligt som första gången

24 de octubre de 2025

Maten var smaklös

Maten var smaklös. Kycklingen var slirvig. Smutsigt i lokalen. Jag undrar om inte Jureskog skulle bli upprörd om han förstod hur dåligt det var.
Vi kommer tyvärr inte tillbaka.

19 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Den tråkigaste hamburgaren jag ätit.

Den tråkigaste hamburgaren jag ätit.. bara en ostskiva. Milkshaken smaklös o mest en massa skum. Dippen sådär. Pommesen ok. Definitivt inte värt 147kr. Första o sista gången jag äter på Jureskogs.. så besviken.. hoppades på en smakupplevelse 🙁

1 de octubre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.