Jurilex Letselschade Opiniones 489

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via de tussenpersoon van mijn verzekering ben ik in contact gekomen met Jurilex Letselschade. Vanaf het eerste moment ben ik uitstekend geholpen door Robin Leguit. Robin heeft mij gedurende he... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mevrouw L. Taat heeft mij goed geholpen met mijn letselschadezaak. Zij heeft zich naar mijn gevoel echt ingezet en haar best gedaan om mij zo goed mogelijk bij te staan. Ik ben tevreden over haar... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Abogado litigante
  2. Servicios legales
  3. Oficina del Defensor del Pueblo

Escrito por la empresa

Jurilex Letselschade is het letselschadebureau dat slachtoffers persoonlijk bijstaat wanneer zij letsel hebben opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens het verrichten van werkzaamheden, door een dierenbeet of schade als gevolg van een overlijdensgeval. De experts en specialisten zoeken uit wie er aansprakelijk is, stellen die persoon of organisatie aansprakelijk en regelen voor u de schadevergoeding die recht doet aan uw persoonlijke situatie.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wil mijn dank uitten voor Jurilex en…

Ik wil mijn dank uitten voor Jurilex en in het bijzonder mevrouw Hofland. Ik ben zeer deskundig en professioneel geholpen, communicatie en duidelijkheid waren altijd aanwezig daarnaast heeft Mevrouw Hofland alles aan gedaan om mijn zaak zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. Ik raad Jurilex 100% aan. Bedankt!!

14 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goed geholpen na auto-ongeval

Robin heeft mij gedurende het hele traject professioneel en betrokken begeleid. Het contact verliep altijd prettig en duidelijk, en wat ik vooral waardeerde is dat hij zelfs twee keer persoonlijk bij mij thuis is geweest. Dat geeft echt vertrouwen en laat zien dat er oprechte aandacht is voor de situatie.

De verslagen en communicatie waren helder en transparant, waardoor ik altijd goed op de hoogte was van de voortgang. De gehele afhandeling is uiteindelijk naar volle tevredenheid afgerond.

Voor mij is dit absoluut een 5-sterren ervaring. Ik kan Jurilex Letselschade, en in het bijzonder Robin Leguit, zeker aanbevelen.

9 de abril de 2026

Mevrouw L

Ik ben tevreden over haar begeleiding, betrokkenheid en inzet tijdens de afhandeling van mijn zaak. Ik heb de samenwerking als prettig ervaren.

Daarvoor wil ik haar hartelijk bedanken.

3 de abril de 2026

Robin Leguit van Jurilex heeft mij uitstekend bijgestaan

Na mijn aanrijding ben ik in contact gekomen met Jurilex.
Robin Leguit heeft mij uiterst professioneel in het hele traject begeleid en ontzorgd.
Ik was met name erg te spreken over zijn deskundigheid en goede adviezen. De communicatie verliep vlot en transparant. Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden en kon met al mijn vragen terecht.
De zaak werd zorgvuldig opgebouwd en er werd duidelijk gestreefd naar het beste resultaat. Ik ben tevreden met de uitkomst. Ik voelde me door Robin en zijn team echt gesteund in een moeilijke periode.
Ik kan Robin Leguit zeker aanbevelen aan personen die in een vergelijkbare situatie zitten.

20 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over Jurilex…

Ik ben zeer tevreden over Jurilex Letselschade. Ik ben professioneel en duidelijk geholpen. Zeker een aanrader!

24 de marzo de 2026

Beste mevrouw Burbiene,

Dank voor uw mooie woorden. Fijn dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening!

^P. (Petruschka) Rutten

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positieve ervaringen met Jurilex bij letselschade

Mijn contact met Jurilex verliep met de heer Boshuizen. Hij heeft mij het hele letselschadetraject goed begeleid, kwam gemaakte afspraken na, spande zich in voor mij om zaken zo goed mogelijk te regelen en af te handelen. Van belang vond ik ook dat ik vertrouwen had in hem, ik kon zaken aan hem als deskundige overlaten en dat bracht rust.

13 de marzo de 2026

Beste mw. Ten Kleij,

Hartelijk dank voor deze mooie review.
Dank voor de fijne contacten en ik wens u het allerbeste toe voor de toekomst.

^Mr. H.L. (Harry) Boshuizen
Senior Letselschadejurist, NIVRE Register Expert

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer betrokken en professionele advocaat

Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met Jurilex Letselschade. Vanaf het eerste contact voelde ik mij serieus genomen en goed begeleid. De advocaat die mijn zaak behandelde, Mr Damen, was zeer betrokken, altijd goed bereikbaar en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen.

Gedurende het hele traject werd ik stap voor stap geïnformeerd en ondersteund. Ik had het gevoel dat mijn belangen echt centraal stonden en dat er alles aan werd gedaan om het beste resultaat te behalen. De communicatie was helder, professioneel en tegelijkertijd menselijk en begripvol.

Dankzij de deskundigheid, inzet en doorzettingsvermogen van Mr Damen is mijn zaak op een zeer positieve manier afgerond. Ik ben Jurilex enorm dankbaar en kan dit kantoor van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken letselschadeadvocaat.

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Jurilex Letselschade

Dank voor uw bericht. Fijn dat u zo tevreden bent! Ik wens u nogmaals alle goeds voor de toekomst!

^Mr. J.P. (Jeroen) Damen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg professioneel en goed geholpen door…

Erg professioneel en goed geholpen door mevrouw Hofland. Fijne begeleiding en snel antwoordt.

4 de diciembre de 2025

Beste Alex,

Wat ontzettend fijn om te lezen! Dank voor deze mooie woorden. Ik ben blij dat ik je goed heb kunnen helpen en sta altijd klaar als je nog vragen hebt.

^mr. J. (Jikke) Hofland

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een goede begeleiding bij een letselschade

Ondanks trage reacties bij de tegenpartij altijd mij op de hoogte gehouden van de stand van zaken en hun blijven vragen de zaak toch sneller af te handelen

29 de octubre de 2025

Respuesta de Jurilex Letselschade

Dank voor uw bericht. Het was inderdaad een lang traject, waarbij uw geduld flink op de proef werd gesteld. Ik wens u nogmaals alle goeds!

^Mr. J.P. (Jeroen) Damen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel goed geholpen door hen

Ik ben heel goed geholpen door hen! Toonde heel veel interesse en namen de zaak heel serieus en goed op hen. Communicatie naar mij en naar de tegenpartij werd ook heel goed doorgegeven. Geen negatieve feedback, maar alleen goede feedback! Voelde me gezien en gehoord door hen. Enorm bedankt!

7 de octubre de 2025

Respuesta de Jurilex Letselschade

Hartelijk dank, mevrouw Santos Souza, voor uw woorden en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Het doet ons veel plezier te horen dat u zich gezien, gehoord en serieus genomen voelde tijdens het traject. Bij Jurilex zetten we ons met volle overtuiging in voor onze cliënten, en uw positieve ervaring bevestigt dat we samen het verschil kunnen maken. We wensen u alle goeds toe en blijven uiteraard beschikbaar voor verdere ondersteuning.

^Mr. M. Koç

Duidelijk, snel en professioneel

Het was heel duidelijk de communicatie was direct en niet lang wachten op een reactie, ook waren ze altijd heel erg professioneel en als laatste was iedereen ook super aardig

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Jurilex Letselschade

Dank voor je mooie woorden en het prettige contact gedurende jouw letselschadezaak. Ik wens je nogmaals het beste voor de toekomst!

^mr. J. (Jikke) Hofland

Goede begeleiding

Goede begeleiding. Er werd heel duidelijk informatie gegeven, en er werd uitgelegd hoe de zaak ging lopen zonder gecompliceerde, gespecialiseerde taal. Ook werd er betrokken geluisterd naar mijn perspectief en mijn wensen, en is de zaak uiteindelijk naar mijn indruk heel eerlijk afgerond.

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Jurilex Letselschade

Hartelijk dank voor de positieve review. Ik ben jou graag van dienst geweest!

^Mr. M. (Maarten) Schikhof

Top!

Na een lang traject met de verzekering, waarin enorm veel geduld nodig was, ben ik ontzettend dankbaar voor de steun van mijn letselschade-advocaat Rashwin Parsowa. Waar de verzekering steeds traag of helemaal niet wilde meewerken, heeft Rashwin telkens op de juiste momenten druk gezet en mij niet laten vallen. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat ik in de tussentijd meerdere voorschotten heb gekregen, wat enorm veel rust gaf. Dankzij zijn vasthoudendheid en inzet is er uiteindelijk een mooi resultaat bereikt. Ik voelde me gehoord, gesteund en professioneel begeleid. Eerlijke, betrokken en doortastende advocaat – absoluut een aanrader!

11 de septiembre de 2025

Respuesta de Jurilex Letselschade

Wat een prachtige woorden — dank je wel, Brahim!
Het was een lang traject en jouw geduld en vertrouwen maakten écht het verschil. Fijn dat de voorschotten rust gaven en dat je je gehoord en gesteund hebt gevoeld. We zijn blij met het mooie resultaat en vooral dat jij verder kunt.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, je weet me te vinden.

Drs. R.R. (Rashwin) Parsowa, NIVRE-re

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb helaas een zeer negatieve…

Ik heb helaas een zeer negatieve ervaring gehad met mr. Tuynman. In plaats van mij serieus bij te staan in mijn letselschadezaak, heb ik het gevoel gehad dat mijn belangen nooit voorop stonden. Mijn psychische klachten zijn in deze periode alleen maar verergerd, mede door de manier waarop mijn zaak is behandeld.

De indruk die ik heb gekregen is dat het financiële belang voor haar belangrijker is dan het daadwerkelijk helpen van cliënten. Van de professionaliteit en toewijding die je van een advocaat mag verwachten, heb ik weinig gemerkt.

Ik raad daarom iedereen ten sterkste af om met haar samen te werken. Inmiddels heb ik ook een klacht ingediend bij de Orde van Advocaten.

29 de agosto de 2025

Begeleiding letselschade

Langdurend traject geweest. Vanaf het begin tot het eind is de begeleiding van Jurilex transparant geweest. Ondanks verschillende vertegenwoordigers van Jurilex. Men bleef in de zaak geloven. Men heeft ons gedurende de looptijd van onze zaak, bijna zeven jaar,goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Voor mijn gevoel het maximale bereikt.

21 de agosto de 2025

Respuesta de Jurilex Letselschade

Hartelijk dank voor de review. Het was inderdaad een lang traject met veel discussie, waarbij een deelgeschil procedure noodzakelijk was, voor de erkenning van de aansprakelijkheid.
Fijn dat je aangeeft dat wij je gedurende de looptijd van bijna zeven jaar goed op de hoogte hebben gehouden en na al die jaren het maximale resultaat hebben gehaald. Ik wens je het beste voor de toekomst.

^Mr. J.L.E. (Jellie) Lesterhuis
Senior Letselschadejurist

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.