Vanaf de intake was mijn ervaring ronduit positief. Men beoordeelde snel dat er 'brood' in mijn zaak was. Vervolgens kreeg ik een jurist toegewezen die mij volhardend heeft gesteund in mijn strijd... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heel goed geholpen bij de juridische afhandeling van mijn ongeval. Door het juridisch advies en hulp heb ik uiteindelijk een reële vergoeding gekregen voor de geleden schade. Waar aanvankelijk de aa... Ver más
Ik ben ontzettend goed geholpen door mevrouw M.E. Karsten van Jurilex Letselschade.nl. Na mijn ongeluk in augustus heeft zij mij vanaf het begin fantastisch begeleid. Ze nam de tijd om alles duidelijk... Ver más
La empresa ha respondido
Advokaat mr. koc is vanaf het begin betrokken geweest. Heeft ons gesteund met raad en advies in een ongeval zaak van mijn kleinzoon. Telefonisch en digitale ondersteuning ten top. Ondanks het vervelen... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Servicios legales
- Abogado litigante
- Oficina de asistencia jurídica gratuita
- Abogado de lesiones personales
- Oficina del Defensor del Pueblo
Escrito por la empresa
Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.
Información de contacto
Landzigt 16-19, 3354 PE, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Eindhoven, Deventer, Maastricht, Almere, Groningen en Friesland, Holanda
- 085 - 019 70 18
- info@letselschade.nl
- letselschade.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Slecht bereikbaar de mevrouw die mij…
Slecht bereikbaar de mevrouw die mij moest helpen 3 maanden zwanger schap verlof geen waarnemer aanwezig dus ook geen contact
Goede juridische afhandeling!
Heel goed geholpen bij de juridische afhandeling van mijn ongeval.
Waar aanvankelijk de aansprakelijke verzekeraar van de tegenpartij alleen de dagwaarde van mijn fiets wilde vergoeden.
Na weken geen contact en achter mijn…
Na weken geen contact en achter mijn rug afspraken maken met niks overleg met mijn!! Heeft deze onkundige bedrijf nooit naar mij geluisterd en ook niks voor mij gedaan dus aangereden niet mijn schuld en anderhalf jaar later paar voorschotjes en verder niks en dan mailtje dat ze mijn dossier sluiten niks met mij overlegd en nog steeds niks van ongeval!!! Dus neem deze oplichters niet aan of je wilt net als ik met niks eindigen!!!
De letselschade advocaat heeft mij…
De letselschade advocaat heeft mij enorm goed bijgestaan met vragen aan mij, en uitleg gegeven over de mogelijkheden en trajecten zoals,een schuldbekentenis, een medisch rapport getuigen,politierapport, therapeut bevindingen en arts dossier.
Ontzettend blij dat het zo netjes is afgehandeld.
Maarten is top!
Maarten is top!
Maarten heeft mij heel erg goed geassisteerd in een letselschade case. We zijn samen tot een gewenst resultaat gekomen, nogmaals erg bedankt.
Alles werd uit handen genomen wat echt…
Alles werd uit handen genomen wat echt super fijn....goed geregeld
Fijn contact, een aanrader
Fijn contact, goed geregeld binnen een redelijke termijn.
Top ervaring
Ik ben erg goed geholpen. Afspraken waren duidelijk. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Goed ervaring raad het zeker aan.
Beloftes nakomen.
Ik ben heel erg goed geholpen door…
Ik ben heel erg goed geholpen door Juriles Schadeletsel Advocaten. Zeer vriendelijk, begripvol en adequaat. Ik zou hun service zeer zeker aanraden.
Hartelijk dank voor de fijne samenwerking!
Ben super goed geholpen en een snelle…
Ben super goed geholpen en een snelle afhandeling.
Een 10 voor Jurilex
Vanaf de intake was mijn ervaring ronduit positief.
Men beoordeelde snel dat er 'brood' in mijn zaak was. Vervolgens kreeg ik een jurist toegewezen die mij volhardend heeft gesteund in mijn strijd met de tegenpartij.
Ik ben dus zeer tevreden met Jurilex: vijf sterren!
Ik heb een zeer goede ervaring gehad…
Ik heb een zeer goede ervaring gehad met Jeroen Bosch Advocaten. Vanaf het eerste contact werd ik snel en duidelijk geholpen. Mijn vragen werden vrijwel direct beantwoord en er werd goed met mij meegedacht over de beste aanpak van mijn situatie.
Wat ik vooral prettig vond, was de combinatie van professionaliteit en een persoonlijke benadering. Het team is vriendelijk, toegankelijk en neemt echt de tijd om alles helder uit te leggen. Daardoor voelde het hele proces een stuk overzichtelijker en minder stressvol.
Daarnaast werd er snel gehandeld wanneer dat nodig was. De communicatie verliep soepel en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Al met al een zeer positieve ervaring. Als je op zoek bent naar een advocatenkantoor dat snel reageert, deskundig is en prettig in de omgang, dan kan ik Jeroen Bosch Advocaten zeker aanbevelen.
Heb al een tijd geleden gebruik gemaakt…
Heb al een tijd geleden gebruik gemaakt van deze website en heel process gehad. Wij zijn goed geholpen door onze advocaat die we kregen via deze website en zijn super tevreden. Aanrader
Uitstekende ervaring
Korte lijnen, meedenken over de schade, alle gedoe met tegenpartij uit handen genomen waardoor wij ons konden richten op herstel

Respuesta de Letselschade.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.