Información sobre la empresa

1. Fabricante de alimento para ganado

Escrito por la empresa

Justelund - Passioneret Planteavl. På Justelund tilstræber vi at producere grovfoder af den højeste kvalitet. Vi sætter en ære i at kunne levere den høje kvalitet, som mange heste-ejere leder efter - og det er til en pris der er overkommelig. Gården ligger ved limfjorden og her dyrker vi jordene, og laver hø, hø-wrap og halm. Vores primære fokus er en ensartet, høj kvalitet, selvfølgelig uden engbrandbægere og andet skidt. Ydermere fokuserer vi på at skabe et lavt sukkerindhold og høje strukturværdier – vi har stråfoder til enhver type hest.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snaskede jordbær til fuld pris

Køber en bakke jordbær 500g til formedelst 35 kroner.
Nedenståemde messenger kommunikation.
Det stemmer ikke overens med deres egen opfattelse af deres butik. 🤣🤣🤣🤣🤣

Hej med jer. Er det jer som har Våseboden?

Hej Torben. Ja det er det 😊

Okay, vil bare lige sige, at 35,- kroner for jordbær som er lettere "snaskede", nok lige er i overkanten 😳
Mvh Torben

Vi synes det er passende pris for de jordbær vi tilbyder, det står dig frit for at handle et andet sted.
God aften

29 de junio de 2023

Primaoplevelse

Lars og Peter er nok de rareste mennesker på denne jord - oveni laver de sublimt kvalitetshø og -wrap så jeg kan være sikker på at mine nøjsomme heste får det bedste mad. Jeg vil til enhver tid anbefale Justelund - grib fat i dem. Du vil ikke fortryde det for du og dine heste kommer i de bedste hænder.

3 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hø, wrap og service i top.

Lars har meget stor erfaring med fremstilling af hø og wrap og jeg ved, at han tjekker op på alle markerne løbende og ved også, at han nørder helt vildt i at få det absolute bedste resultat ud af græsset. Herfor kan han netop lave højkvalitets hø og wrap. Herforuden er Lars en virkelig flink mand, der får levering til at flaske sig hvad enten der er små eller store mængder.
De bedste anbefalinger herfra.

20 de noviembre de 2020

Fantastisk kvalitet

Bedre hø og wrap skal man lede længe efter. Kvaliteten og servicen er i top, og med deres analyser på alt deres grovfoder så ved man hvad man giver sine heste.
Glade heste leger bedst
Store anbefalinger herfra.

19 de noviembre de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.