Detgladejordbaer Opiniones 9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ågerpriser og dårlige kartofler.

Ågerpriser og dårlige kartofler.
Jeg købte 2 kg kartofler til 165 kr. der var rigtig mange grønne kartofler og en del kartofler med store sorte mærker langt ind i kartoflen, så 1/3 måtte skæres væk.
Det er det rene svineri og jeg handler det aldrig mere.
Fine nye kartofler fårs i supermarkederne til 20 kr kg.
Øv en dårlig oplevelse

6 de junio de 2026

Meget dyrt og dårligt

Købte to 250 g. bakker jordbær, hvor der i hver var knap 240 g. ved vejning hjemme. Rabatpris for to bakker 90 kr.
købte samtidig en pose nye kartofler, vægt 1980 gram. Pris 200 kr. Ja, prisen fremgik ikke af nogen skilte, og skulle selvfølgelig have spurgt inden betaling. Jordbærrenes kvalitet var i orden.
Kartoflerne lignede nogle, der var frasorteret som uegnede til almindelig salg. Dybe revner i mange af dem, og alle havde masser af dybe brune “øjne”. Øv et ærgerlig spild af penge.

7 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte 3 bakker jordbær og en pose “nye”…

Købte 3 bakker jordbær og en pose “nye” kartofler. Fik smagsprøver og en ufattelig masse snak om kartofler der var gravet op samme morgen og endte med at køre kortet igennem uden at regne efter! Endte med at betale 150 kr for en pose kartofler hvor langt over halvdelen var grønne da jeg havde fået skrubbet en masse jord af!

7 de junio de 2026

Uspiselige ærter

Betalte 150 kr for et kilo ærter 😵. Og endnu værre. De var umodne og uspiselige.
Har prøvet at kontakte firmaet - men ingen respons.
Det var en engangsoplevelse at handle der.

28 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Firmaet tager uhørt høje priser for…

Firmaet tager uhørt høje priser for deres varer.
Jeg købte tre små bakker jordbær for 125 kr og en - ganske vist ret stor, jeg er i tvivl om vægten! - pose ærter. Jeg fik ikke hørt prisen da jeg kørte kortet igennem, men så så der stod 390 kr. Det var ganske ok ærter, men der er jo ikke guld i dem. Derudover blev jeg lovet friske jordbær der sagtens kunne holde i køleskabet, og allerede morgenen efter, var en stor del triste at se på.

27 de mayo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ærter til ågerpris

Kan se, at jeg ikke er den eneste der har købt 1/2 kg ærter til 85 kr.
Skulle bruge en bakke jordbær, gik derfra med 3 bakker og 1/2 kg ærter.
Medarbejderens metoder var under al kritik. Fik nærmest proppet et jordbær i munden og en ærtebælg i hånden.
Vild oplevelse.
Inden jeg fik tænkt mig om, var der betalt.
Kendte ikke prisen inden jeg købte, så…
Det er sidste gang 😟

25 de mayo de 2026

Købte 1/2 kilo ærter pris 85 kr

Købte 1/2 kilo ærter pris 85 kr, det da totalt til grin, men vigtigt for mig at have lidt ærter med til en patient på Hvidovre Hospital, så derfor købet, men kommer ikke til at gentage sig og venner grinte af købet 🫛🫛🫛💶💶
Men friske var de 😅

25 de mayo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Alt for dyrt

Alt for dyrt, virkelig små bakker til 40 kr, var i Rema lige efter hvor de havde lige så flotte danske jordbær, i dobbelt så store bakker til kun 30 kr, føler mig snydt.

8 de julio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.