Købte fire forskellige varer, men én af varerne var udsolgt. To uger efter har jeg fået refunderet beløbet for den manglende vare. De første dadler jeg fik tilsendt var tørre og kort før udløbsdat... Ver más
La empresa ha respondido
5 stjerne og endda 6 stjerne hvis jeg kunne!!! Tusind tak for en super god oplevelse. Varerne er smukke og i tiptop kvalitet. Jeg har købt en Kaaba koran med dens sølv holder og ét bedetæppe. De... Ver más
Fik bestilt en masse godt Halal slik hos Just Halal. Hvor er det fantastisk med en troværdig hjemmeside, hvor man med sindsro kan bestille 100% halal produkter, der leveres hurtigt hjem. Det er... Ver más
Rettelse: Jeg har ændret på fra 1 til 5 stjerner, da det er selvfølgelig ikke jeres skyld at Dao ikke har styr på det Jeg bestilte en pakke i sidste weekend og ventede tålmodigt helt til torsdag... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Just Halal kan du finde nyheder og informationer om det sidste nye inden for halal mad, samt finde spisesteder hvor der er mulighed for at få halal mad.
Ellekær 5K, 2730, Herlev, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
All around godt udvalg af gode produkter. Alt jeg har modtaget er jeg glad for. Alt fra slik til olier til bedetæpper. Kan kun anbefaldes
5 stjerne og endda 6 stjerne hvis jeg kunne!!!
Tusind tak for en super god oplevelse.
Varerne er smukke og i tiptop kvalitet.
Jeg har købt en Kaaba koran med dens sølv holder og ét bedetæppe.
Det var super nemt at komme igennem deres kundeservice og få rettet op på én fejl og fik også svar på alle mine spørgsmål.
Medarbejderens venlighed og tålmodighed samt de gode priser gøre at man føler sig velkommen og i centrum.
Mange tak for en fantastisk service!!!
Rigtig god butik med stort udvalg og ikke mindst meget venlig betjening
God Butik herfra og søde Personaler 😊
Ma Shaa Allah ❤️🤲🏼 kan virkelige godt anbefale at købe der hvis man vil have God slik og lære noget om Islam 🕌
Helt igennem perfekt, langt fra sidste gang jeg bestiller hos jer. Det eneste minus er at alle vare jeg få øjnen på bliver udsolgt på ingen tid 😄
Bogen jeg købte virkede brugt, brugsspor og lignende rundt omkring.

Respuesta de Just Halal
Super god hjemmeside, selv i butikken er de meget flinke bedste oplevelser jeg har haft der. Klart anbefales.
Jeg ringede til Just Halal, fordi jeg kunne se, at de havde lavet et fejl på deres hjemmeside. En vare var for billig. Det sagde de tak for, men tilbød mig at få varerne til den pris der stod.
Og så gik der ikke lang tid fra bestilling til varen i hånden!
De første dadler jeg fik tilsendt var tørre og kort før udløbsdato, men efter jeg kom i kontakt med kundeservice fik jeg tilsendt nye og friske dadler, som er prima kvalitet. Mange tak for god kundeservice.

Respuesta de Just Halal