Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over mijn lijnportret! Het hele proces verliep vlot en professioneel. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en het ontwerp werd zorgvuldig uitgewerkt. Het eindresultaat zag er precies... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dankzij Juuniek hebben we onze drie honden, die helaas niet meer onder ons zijn, op een extra mooie manier een plekje in ons interieur kunnen geven. Anneleen voegde de twee aparte foto’s samen in een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wauw, wat een super gaaf portret is het geworden. Heel erg blij mee. Echt iets unieks aan de muur hangen. Fijne communicatie gehad en super netjes geleverd. Gemakkelijk op te hangen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel blij met ons lijnportret. Op de website kan er een eerste preview gemaakt worden, maar de definitieve was nog veel mooier en gedetailleerder. Het fijne is dat foto’s kunnen worden samenvoegt zoda... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Jouw dierbaren en herinneringen vastgelegd in een uniek houten lijnportret, ontworpen op basis van jouw foto. 🤎

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,9

Todas las opiniones

51 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tweede keer dat ik bestel - top!

Tweede keer dat ik bestel, nu als cadeau. Van begin tot einde zeer vlot gelopen. Snel mail gekregen met het eerste ontwerp. Kleine aanpassing gevraagd, en snel aangepast. Weer heel blij met het resultaat!

2 de enero de 2026

Respuesta de Juuniek

Super om te horen, Tahnee! :) Bedankt.

Top!

Heel fijn, de persoonlijke begeleiding. En ook het allermooiste cadeautje voor onder mijn kerstboom 🥰

16 de noviembre de 2025

Graag gedaan, Joelle! Bedankt voor je review 🤎

Vlotte bestelling

Je krijgt een voorbeeldje en kan nog allerlei aanpassingen vragen. Verloopt allemaal heel vlot 👌🏼.
Heel mooi resultaat!

20 de noviembre de 2025

Respuesta de Juuniek

Bedankt, C. 🥰 Veel plezier ermee!

TOP ervaring

Zeer goed geholpen! Anneleen heeft me correct geadviseerd. Prachtig ontwerp. Ik ben zeer blij met mijn ontwerp! Echte aanrader!

5 de diciembre de 2025

Respuesta de Juuniek

Dankjewel voor jouw mooie review, Jeroen!

Vlot, correct en aangenaam

Voor ik mijn bestelling geplaatst had, had ik een vraag via instagram gesteld. Hierop heb ik heel snel een duidelijk antwoord gekregen.
Ook na het plaatsen van de bestelling verliep de communicatie vlot en aangenaam. Ook heel blij met het resultaat! Ben heel benieuwd naar de reactie van de mensen aan wie ik dit cadeau ga doen!

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Juuniek

Dankjewel, Elke! Heel blij dat je tevreden bent :)

Mooi alternatief cadeau

Het lijnportret was mooier dan eerst gedacht. De prijs-kwaliteit was prima. Ik raad dit aan voor mensen die een mooie herinnering willen hebben.

24 de octubre de 2025

Respuesta de Juuniek

Bedankt, Sanne! Hopelijk krijgt het portret een mooi plekje bij je ouders :)

Lijntekening

Aanpassingen doen, hoe klein ook, waren telkens mogelijk. Een onberispelijke service met een schitterend resultaat!

5 de noviembre de 2025

Bedankt, Valerie! Veel plezier met jullie portret 😚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anneleen zat er boenk op!

Ik had meerdere foto's doorgestuurd met een hele uitleg van hoe ik graag wilde dat mijn lijnportret eruit zou zien. Ik had perfect in mijn hoofd hoe ik het graag wilde en Anneleen zat er boenk op! Superblij met ons lijnportret!

29 de agosto de 2025

Respuesta de Juuniek

Heel fijn om te zien dat je er nu nog steeds elke dag heel blij van wordt, Raisa 😚

Wederom een prachtig portret

Omdat we niet goed wisten waar we ons eerste portret moesten hangen hebben we meteen een tweede besteld. Beide portretten zijn prachtig. We zijn er enorm tevreden mee.

22 de junio de 2025

Het mooiste compliment ! 😚🫶🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een liefdevol beeld tot een prachtig kunstwerk

Ikzelf ben een eeuwige twijfelaar bij het kiezen van een juiste foto, maar Anneleen ondersteunt hier enorm goed in. Ze voelt snel aan waar je belang aan hecht binnen een beeld en helpt je in het maken van beslissingen. De communicatie verloopt enorm vlot en met passie. Aanpassingen worden snel gemaakt en gecommuniceerd.
Een liefdevol traject tot een prachtig kunstwerk aan je muur!

25 de julio de 2025

Respuesta de Juuniek

🫶🏻 heel blij om te lezen, Senna! Ik wens jullie nog heel veel plezier met jullie mooie portret 😚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg blij met ons portret!

Goede communicatie, heel fijn om kleine aanpassingen te kunnen doorgeven. Het eindresultaat is super mooi!

10 de julio de 2025

🫶🏻 bedankt Nina!

Topper!

Van verschillende foto’s zo een mooi resultaat maken is top! Dan ook nog is super snelle service maakt het helemaal geweldig!

31 de mayo de 2025

Dank u, Tessa! 😍

Top service!

Anneleen heeft ons van bij het allereerste contact zeer goed en eerlijk geholpen. Je voelt haar passie en liefde, ze wilt je oprecht het beste geven. Antwoorden op mailtjes en Instagram-berichtjes kwamen ook steeds supersnel (veel sneller dan verwacht) en bestellen ging vlot.
Heel erg bedankt voor de extreem goede service, Anneleen! Wij (en de ontvangers van lijnportret als cadeau) zijn zeer tevreden!

14 de mayo de 2025

Respuesta de Juuniek

Wauw, dank u Jessica 🥰 heel fijn om te horen!!

Aanrader

Aanrader. Mooie herinnering op een unieke manier vereeuwigd. Goede communicatie. Lijntekening werd nog aangepast (meer logische vormen). Gemakkelijk afspraak te maken voor afhaal. Heel mooi resultaat, nog mooier dan verwacht!

31 de mayo de 2025

Dank u, Sandra! ☺️

8 consejos para escribir buenas reseñas.