Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over mijn lijnportret! Het hele proces verliep vlot en professioneel. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en het ontwerp werd zorgvuldig uitgewerkt. Het eindresultaat zag er precies... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dankzij Juuniek hebben we onze drie honden, die helaas niet meer onder ons zijn, op een extra mooie manier een plekje in ons interieur kunnen geven. Anneleen voegde de twee aparte foto’s samen in een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wauw, wat een super gaaf portret is het geworden. Heel erg blij mee. Echt iets unieks aan de muur hangen. Fijne communicatie gehad en super netjes geleverd. Gemakkelijk op te hangen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel blij met ons lijnportret. Op de website kan er een eerste preview gemaakt worden, maar de definitieve was nog veel mooier en gedetailleerder. Het fijne is dat foto’s kunnen worden samenvoegt zoda... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Jouw dierbaren en herinneringen vastgelegd in een uniek houten lijnportret, ontworpen op basis van jouw foto. 🤎

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,9

Todas las opiniones

51 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige herinnering aan het einde van…

Prachtige herinnering aan het einde van mijn zwangerschapsverlof periode. Iedereen die in mijn zoontje zijn kamer komt, zegt als eerste hoe mooi is dat?!

24 de enero de 2025
Opinión espontánea

Oh wat leuk om te horen, Anne! ☺️☺️

Uniek portret!

Vanaf het moment dat ik via via een houten lijnportret van Juuniek zag, was ik verkocht! Het contact met Anneleen verloopt supervlot, ze geeft raad indien je vragen hebt en niets lijkt te veel om aan te passen aan de lijntekening om ze helemaal naar je zin te krijgen. Ik heb intussen al 3 portretten besteld, 2 om als cadeau te geven en eentje voor mezelf! En ben er helemaal blij mee, zoiets (ju)uniek is altijd mooi om in huis te hebben!

25 de abril de 2025

🥰🥰 super Elien, dank u!!

Mooiste Moederdagcadeau

Waaw wat een mooi en tastbaar aandenken aan ons gezinnetje. Het mooiste cadeau voor Moederdag dat ik me kon wensen.

24 de abril de 2025

Wauw, wat een mooie feedback! Dank u Chloe! 😍

Prachtig, (Ju)uniek

Vlotte, open communicatie en zeer vriendelijke service. De deadline voor de pre-moederdagactie was door een misverstand al verstreken, maar toch nog een preview kunnen opvragen voor de definitieve bestelling. Van twee foto’s werd een mooi geheel gemaakt.
Het resultaat is prachtig en (Ju)uniek! Al heel veel complimenten over gekregen. Dank u dank u dank u!

19 de abril de 2025

Respuesta de Juuniek

Thank youuuuu, Hanne :) !

Super goeie ervaring gehad

Super goeie ervaring gehad. Er wordt geluisterd naar de wensen. En zo vriendelijk. Bedankt is een super mooie herinnering.

23 de abril de 2025

Respuesta de Juuniek

Heel erg bedankt, Laura! :)

Prachtig

Zeer prachtig resultaat. Vlotte communicatie en correcte verzending. Een aanrader!

16 de abril de 2025

Bedankt, Leen! :)

Mijn 3 hondjes…

Mijn 3 hondjes krijg ik niet mooi samen op 1 foto. Juuniek krijgt ze wel perfect samen in 1 houten lijntekening adhv verschillende foto’s!😍 Dit krijgt een mooi plekje in mijn huis. Super hard bedankt voor de goede service!

14 de mayo de 2025
Opinión espontánea

Bedankt, Marjolein! :)

Vereeuwigd

Fijne communicatie, snelle verzending en knappe afwerking!!! 😍

15 de abril de 2025

Bedankt, Emma! 😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ons kostbaarste portret vereeuwigd door Anneleen

Ik wilde iets moois in huis dat ons gezinnetje vertegenwoordigde. Een gezinnetje van 4 in ons hart, in het dagelijkse leven helaas maar met 3 want wij moesten tijdens onze zwangerschap op 27weken afscheid nemen van ons dochtertje Céline. Dit was dan ook de enige gezinsfoto die we hebben waarop we compleet zijn. Anneleen heeft deze voor ons o zo kostbare foto omgezet in een prachtige lijntekening. Perfect van de 1e keer. We bestelden dan ook direct het grote houten lijnportret en hebben traantjes gelaten wanneer hij thuis toekwam. Prachtig! Ik kijk ernaar uit om deze binnenkort eindelijk te kunnen ophangen in ons huisje. Dankjewel Anneleen want dit portret biedt ons zoveel troost en doet ons elke keer we ernaar kijken terugkijken naar het moment waarop ik met mijn zoontje op schoot mijn dochtertje in mijn armen en liefdevol omarmd door mijn vriend voor 1 keer ons gezinnetje helemaal compleet had.

16 de marzo de 2025

Wauw 🥹 dank u wel!!! X

Aanrader!

Prachtige producten, snelle service. Zorgvuldig verpakt.
Aanrader!

16 de marzo de 2025

Respuesta de Juuniek

Bedankt voor je mooie review, Liesbeth! :)

Mooie producten

Mooie producten, verzorgde verzending, snel antwoord op berichten. Top service!

18 de febrero de 2025

Dank u, Ines! 😍

Top service

Top service, geen enkele vraag is te veel, er wordt echt met je mee gedacht en geluisterd naar al jouw wensen. De producten zijn zeer mooi afgewerkt en zijn daarnaast ook echt van kwaliteit. Heel blij dat ik Juuniek heb ontdekt!

18 de febrero de 2025

Respuesta de Juuniek

Bedankt voor je mooie review, Evelyn! :)

Super bedankt

Zo blij met ons lijnportret. Echt prachtig gedaan. Top! ❤️

17 de febrero de 2025

Respuesta de Juuniek

Heel erg bedankt voor je mooie review, Kirsten! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een uniek en liefdevol gemaakt kunstwerk!

Wat een fantastische ervaring! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en persoonlijk geholpen bij het maken van keuzes voor ons houten lijnportret. Ik werd stap voor stap op de hoogte gehouden van het proces, wat het extra fijn en betrokken maakte.

Het eindresultaat? Prachtig! Helemaal ons ding en met zoveel zorg gemaakt. Dit stuk krijgt een speciaal plekje in ons huis.

Anneleen is enorm hartelijk en zorgt ervoor dat elk contactmoment aangenaam is. Ze voegt zelfs kleine extraatjes toe, zoals een lief kaartje, waardoor de hele ervaring nog specialer voelt.

Kortom: we zijn méér dan tevreden met onze aankoop bij Juuniek en raden het iedereen aan!

13 de febrero de 2025

Respuesta de Juuniek

Ook via hier bedankt voor je mooie review, Jelle! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anneleen maakte voor ons een houten…

Anneleen maakte voor ons een houten lijntekening van een foto waar ik ons dochtertje borstvoeding geef. Een mooi aandenken aan een onvergetelijke tijd. Het houten kunstwerk is heel mooi afgewerkt. Er was een fijne en vlotte communicatie. Kortom, niets op aan te merken! 😍

9 de febrero de 2025

Respuesta de Juuniek

Ook via hier bedankt voor je mooie review, Astrid! :)

8 consejos para escribir buenas reseñas.