100% anbefaling herfra. Jeg synes personligt at det har været et super underviser hold med Chris som teori-lærer og med Rasmus Bækgaard som kørelærer. Det har været super med de teori time... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg vil kraftigt anbefale kørerkærergruppen til enhver der vil tage kørekort og få en ordentlig oplæring i at begå sig i trafikken. Teoritimerne hos Chris var solide og nemme at følge med i... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole. Min søn har haft et rigtig godt forløb fra start til slut. Kørelærer Rasmus var flink, rolig og tålmodig, hvilket har givet ham stor tryghed bag rattet. Mi... Ver más
La empresa ha respondido
OK køreoplevelse hos RBA køreskole, men obs, at man som forældre til mindreårig ikke kontaktes, når/hvis der "aftales" ekstra timer. I vores tilfælde = ekstraudgift på ca. 7000.- Der er selvfølgelig... Ver más
KørelærerGruppen har afdelinger i Aarhus C, Risskov og Højbjerg. Vi tilbyder kørekort til bil, bil med automatgear, lynhold til bil, stor trailer, generhverv og rutinelektioner. Kørelærer Gruppen startede i 2000 og har gennem årene kørt mange tusinde tilfredse elever igennem, hvoraf ca. 93 % kommer på anbefaling. Vi sørger for booking af manøvrebane, køreteknisk anlæg, førstehjælpskursus og transport + undervisning på banerne. Kørelære Gruppen har udviklet sit eget undervisningsprogram, der løbende opdateres. Vores kørelærere er nøje udvalgte, så du er sikret den bedste undervisning i trygge rammer. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos KørelærerGruppen - køreskoler i Aarhus, Risskov og Højbjerg
Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kørelærergruppen er virkelig en anbefalelsesværdig køreskole!
Teoriundervisningen i Risskov-afdelingen var super god og grundig, og førte også til en bestået prøve i første forsøg. Og kørelæreren Bente er virkelig noget for sig - hun er sød, tålmodig og bare et skønt menneske, der er så dygtig til sit arbejde! Selv en seminervøs elev som mig bestod i første forsøg med hendes undervisning!
Så jeg kan ikke andet end klart anbefale kørelærergruppen, hvis du vil have et super køre-forløb!
Jeg havde den mest forfærdelige kørelærer og oplevelse med kørelærer gruppen i Århus C. Jeg fik tildelt en relativt ung kørelærer ved navn Kenneth Andersen. Han var meget upædagogisk, og til tider virkede det som, at han nedgjorde mig (fx sagde han flere gange, at jeg ikke var god til at køre) for at få mig til at tage flere timer, så han kunne tjene flere penge. Han nedtrampede min selvtillid ift at køre bil fuldstændig, og jeg kan stadig mærke den usikkerhed dagen idag, selvom det er et års tid siden, jeg fik kørekørt. Jeg fik efterfølgende heldigvis en bedre lærer, som lærte mig at køre bil på ny (her havde jeg dog desværre allerede brug 20.000 på spildte køretimer).
Efter denne oplevelse føler jeg mig snydt og udnyttet. Jeg vil KLART FRARÅDE at tage kørekort hos kørelærergruppen! Det var en forfærdelig oplevelse!
Jeg tog mit kørekort hos Kørelærergruppen i Århus. Teoriundervisningen var god og grundig, og det selvlavede undervisningsmateriale rigtigt godt. Jeg havde Jakob Pedersen som kørelærer var god og seriøs. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, så et eller andet havde det lavet rigtigt :-)
3 uger efter bestået køreprøve og kun 2 uger med egen bil er nok til at jeg føler mig hjemme i trafikken. Undervisningen fra Kørelærergruppen har givet mig et rigtig godt fundament at bygge videre på, både teoretisk og praktisk.
Jeg tog kørekort hos Henrik Østergaard tilbage i 2001, og det var en rigtig god oplevelse! Han havde lige præcis den rette humor og situationsfornemmelse til at gøre det til en tryg og god oplevelse.