Kirkegaards Begravelsesforretning Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Funeraria

Escrito por la empresa

Hos Kirkegaards Begravelsesforretning hjælper vi med alt det praktiske i forbindelse med dødsfald. Vi sætter de pårørendes og afdødes ønsker i fokus. Vi dækker hele Storkøbenhavn, og tager telefonen hele døgnet. Ring gerne til os på tlf. 38 10 05 03 hvis du har spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende prisoverslag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

5 store stjerner!

Har brugt Andreas fra Kirkegaards Begravelsesforretning til både min mors (2018) og svigerfars (2026) bisættelser. Kan ikke anbefale ham nok! Yderst professionel og løsningsorienteret hvis noget går galt og ikke mindst behagelig og trykhedsskabende når man befinder sig i en sårbar situation.

6 de marzo de 2026

Så fint

Så fint, Tom Nielsens bisættelse til UG

8 de septiembre de 2024

Respuesta de Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe, og at vi har levet op til forventningerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

dejlig behagelig og god behandling.

dejlig behagelig og god behandling.
god hjælp på alle de fremad rettet ting mand skal foretage sig i situationen.

27 de junio de 2024

Respuesta de Kirkegaards Begravelsesforretning

Tusinde tak for de fine ord. Vi er glade for at kunne hjælpe jer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig professionel og så venlig i den…

Utrolig professionel og så venlig i den svære situation
Og tusind tak for de råd jeg fik
Så i får 5 stjerner
Venlig Hilsen Linda Garn

3 de abril de 2024

Respuesta de Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for den fine ros. Det er værdsat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god service nan får,og…

En rigtig god service man får,og behalig folk som er med en hele vejen fra start til slut og det virkelig rart

2 de abril de 2024

Respuesta de Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for din fine anmeldelse. Du beskriver netop, nogle af vores grundlæggende værdier, nemlig at udføre en god service og at de pårørende følges af den samme bedemand fra start til slut.

Kæmpe tak herfra

Jeg har kun gode oplevelser med Kirkegaards Begravelsesforretning.
Andreas har været super professionel og har sørget for yderst behagelige bisættelser for min mor og min søster.
Kæmpe tak herfra.

14 de junio de 2024

Respuesta de Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for din fine anmeldelse. Super dejligt at høre, at alt levede op til forventningerne.

Venlig, professionel oplevelse

Virkelig dejligt at være i trygge hænder fra start til slut. Hvad man har brug for i en forfærdelig tid.

27 de agosto de 2023

Respuesta de Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at kunne bistå i en svær tid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel håndtering af flere…

Professionel håndtering af flere bisættelser.
Stor forståelse og empatisk adfærd til de efterladte.
Den bedste anbefaling

25 de agosto de 2024

Respuesta de Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for din fine anmeldelse. Vi arbejder konstant på at have kunden i fokus, så dejligt at høre, at alt har levet op til forventningerne af flere omgange.

Kirkegaards Begravelsesforretning

Vi har brugt Kirkegaards Begravelsesforretning op til 2 gange.
Vi kan kun anbefale stedet som yderst professionel. Andreas 's dygtige rådgivning og meget behagelige væremåde, i en tid hvor man selv er i
sorg. Man var j gode hænder fra start til slut. Vi anbefaler meget gerne med 5 stjerner.
Med Venlig hilsen, Jytte Møller

9 de marzo de 2024

Respuesta de Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig igennem den svære tid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God personlig og professionel hjælp i…

God personlig og professionel hjælp i en ellers svær tid. Der bliver taget højde for at prisen ikke blir for høj samt at man ikke skal forholde sig til så meget. Vi har brugt begravelses forretningen flere gange og om nødvændigt gør vi brug af samme forretning igen.

25 de agosto de 2023

Respuesta de Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med det praktiske gennem den svære tid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I en svær situation er det en glæde at…

I en svær situation er det en glæde at møde så kompetent en bedemand, som jeg oplevede det her. Man er jo lidt sårbar, og så er det vigtigt med korrekt vejledning, god tid og en fornemmelse af at blive set og hørt. Det oplevede jeg hos Andreas Nielsen. Jeg kan kun anbefale og så i øvrigt glæde mig over en fair regning.

17 de febrero de 2021

Kirkegaards Begravelsesforretning

Andreas fra Kirkegaards Begravelsesforretning hjalp os i forbindelse med vores fars bisættelse. Andreas var respektfuld, professionel og lyttede til vores ønsker. Vi har været yderst tilfredse og kan varmt anbefale Kirkegaards Begravelsesforretning.

24 de octubre de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.