Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At være i sorg og tage fornuftige beslutninger er ikke det nemmeste, men med Marie uvurdelige hjælp og omsorg gik det nemt. Hun tog billeder i kirken og sendte billeder fra gravstedet, mens vi ho... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Marie var en god lytter og vejleder. Vi følte os trygge. Da vi ville skifte kirkegård, sørgede hun for det. Fik gode råd. Meget empatisk i den svære situation.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aldrig sjovt at skal sige farvel - men med Marie's hjælp blev det så fint og gennemført - selvom det var sørgeligt. Tusind tak Marie :)

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

52 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At være i sorg og tage fornuftige…

Hun tog billeder i kirken og sendte billeder fra gravstedet, mens vi holdte den efterfølgende kaffe. hvor vores gæster kunne se deres blomster. en varm tanke som vores gæster ikke havde set før.

Så jeg og familien, kan på det varmeste anbefale mariesbegravelser til hvem som helst. Med venlig hilsen Gitte

4 de junio de 2026

Marie er helt fantastisk

Marie var helt fantastisk. Vi følte os trygge fra første samtale, og igennem hele forløbet. Marie er meget omsorgsfuld og vi blev lyttet til, samtidig med, at vi kunne mærke at det også betød meget for Marie at give vores datter en værdig og smuk afsked. Marie gav os nænsomt ideer til begravelsen og valgene op til, som var med til at gøre det til den smukke afsked vi ønskede.

24 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra vi mødte Marie følte vi os taget…

Fra vi mødte Marie følte vi os taget godt af, hun lyttede til vores ønsker og førte os trygt igennem en svær afslutning og afsked. Marie havde styr på alle detaljer. Vi er meget glade og taknemmelig for at vi endte hos Mariesbegravelser.

26 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En helt perfekt bisættelse i smukt solskin

Jeg og vores familie har været 100% tilfredse med Maries håndtering af forløbet op til og under bisættelsen af familiens gamle oldemor. Marie var effektiv og troværdig og svarede altid kompetent på spørgsmål. Samtidig har hun et vindende væsen og stor situationsfornemmelse. Vi giver hende vores allerbedste anbefalinger.

23 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Marie - en uvurderlig støtte fra start til slut

Marie stod for min farmors bisættelse, og jeg kan ikke forestille mig en smukkere og mere værdig afsked.

Fra det øjeblik vi skulle planlægge bisættelsen, var Marie en uvurderlig støtte. Hun var altid nærværende, hjælpsom og lynhurtig til at svare på spørgsmål, store som små. I en tid, hvor der er meget at forholde sig til, gav det en enorm tryghed at vide, at hun altid var tilgængelig og klar til at hjælpe. Og når der opstod udfordringer undervejs, var det Marie, der gik forrest, tog ansvar og fik styr på tingene. Det var en kæmpe tryghed for os som familie i en sårbar tid.

På selve dagen skabte hun en rolig og tryg ramme omkring afskeden og formåede med sit nærvær, sin omsorg og sin professionalisme at gøre en svær dag lidt lettere at komme igennem. Alt blev håndteret med stor respekt, varme og dedikation, og det var tydeligt at mærke, hvor meget hun brænder for sit arbejde.

Bisættelsen blev præcis den afsked, min farmor fortjente – personlig, værdig og fyldt med omsorg. Både jeg og resten af min familie følte os i de tryggeste hænder gennem hele forløbet, og flere har efterfølgende nævnt, hvor stor en forskel Marie gjorde på dagen.

En bisættelse eller begravelse er en af de sværeste dage i livet, men Marie var med til at gøre afskeden både smuk, rolig og mindeværdig. For det vil vi altid være dybt taknemmelige.

Jeg håber selvfølgelig, at der går mange år, før jeg igen får brug for en bedemand. Men hvis den dag kommer, vil jeg ikke være i tvivl om, hvem jeg skal kontakte.

Til alle, der står over for at skulle arrangere en begravelse eller bisættelse: Tøv ikke med at vælge Marie. Hendes omsorg, nærvær, handlekraft og professionalisme gjorde en verden til forskel for mig og min familie, og hun har min allerstørste tillid og varmeste anbefaling. Tak Marie!

23 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I en af de sværeste perioder i vores…

I en af de sværeste perioder i vores liv talte jeg med Marie fra Maries Begravelser, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre støtte.

Marie mødte os med varme, omsorg og en helt særlig ro, som gjorde en uoverskuelig situation mere håndterbar. Hun var nærværende, lyttende og hjalp os trygt gennem alle de praktiske beslutninger med stor respekt for både vores ønsker og vores sorg.

Alt blev håndteret professionelt og med stor menneskelig forståelse. Vi følte os set, hørt og hjulpet hele vejen, og Marie sørgede for, at afskeden blev både smuk, værdig og personlig.

Når man står midt i et tab, betyder det alt at møde et menneske, der både har styr på detaljerne og samtidig møder én med hjertet. Det gjorde Marie.

De varmeste anbefalinger til Maries Begravelser. ❤️

14 de junio de 2026

De varmeste anbefalinger

Maries måde at være på i en svær tid, har gjort en kæmpe forskel - hun hjalp med alt det praktiske ifm. bisættelse på en virkelig fin og kærlig måde, så vi kunne være i sorgen og føle os grebet.
Fra første kontakt har Marie været der for os og gået den ekstra mil for at opfylde vores ønsker.

De varmeste anbefalinger
Katja & Andreas

3 de junio de 2026

Marie er meget empatisk

Marie er meget empatisk, og når man står i en svær situation, er det vigtigt med støtte og vejledning. Der var Marie en stor hjælp. Tryghed giver ro og overskud i noget kaos.

13 de mayo de 2026

Meget fin oplevelse!!

Meget fin oplevelse med Maries Begravelse i en svær tid. Stemningen var rolig og respektfuld hele vejen igennem. Vi havde samtaler i tlf men også korrespondancer via sms af og til, hvilket var rart for mig

Ved afskeden tog Marie billeder og vi havde forinden en samtale, hvor Marie spurgte til om jeg havde husket forsk ting … meget hjælpsomt når jeg har alt muligt i hovedet

Marie skabte en smuk og værdig ramme om afskeden, hvor der var plads til både stilhed og nærvær. Vi følte os i gode hænder fra start til slut.
Får mine bedste anbefalelser

29 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan på det varmeste anbefale Maries…

Jeg kan på det varmeste anbefale Maries Begravelser når du har mistet en kær ❤️
Lige fra første minut i samtalen med Marie følte jeg mig tryg. Hun stod for det hele, og ringede op til flere gange for at følge op på forløbet, og fortælle at der var styr på det hele.
Vi fik opfyldt alle vores ønsker.
De smukkeste blomster på kisten.
Bisættelsen var meget smuk, og alle der deltog nævnte efterfølgende at det var den smukkeste bisættelse de havde været med til❤️
Da vi senere på dagen besøgte kirkegården havde Marie lagt blomsterne så smukt ud.
Man mærker tydeligt at der er et menneske bag Marie, hun støtter en i en svær tid.

9 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maries begravelser /Marie har gjort alt…

Maries begravelser /Marie har gjort alt for mig og vores familie . Marie har på den fineste og roligste måde hjulpet mig igennem ,så det blev alt hvad jeg kunne ønske mig , og det blev den fineste bisættelse /blomster på kisten samt til at lægge på til sidst havde Marie sørget for.Det var så Smukt .Vil altid anbefale dette fine firma til andre som skal igennem en svær tid .

15 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Marie var det perfekte valg for os

Marie var det perfekte valg for os midt i sorgen over at miste vores mor. Alt blev gjort med kærlig og kyndig hånd, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Marie prøvede ikke at sælge os mere end det, vi bad om.

4 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Marie hjalp os til et personligt farvel

Marie hjalp os til at få præcis den oplevelse ved bisættelsen, som vi ønskede. Hun har en god balance mellem empati og effektivitet og hjalp os til at få organiseret et godt, personligt farvel til vores elskede.

8 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Marie gjorde en stor forskel for os

Marie gjorde en stor forskel for os - hun var professionel, men man kunne i den grad fornemme hende som menneske, hendes empati kom tydeligt frem på en spørgende og lyttende måde, ikke påtagede ulykkelige miner om et menneske, som hun ikke kendte, men mødte os med en stor forståelighed og hjælp os igennem en meget svær dag - alle har brug for en Marie i den situation.

17 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Maries Begravelser.
Allerede fra første kontakt var kommunikationen klar, tydelig og tryg – præcis det, man har brug for i en svær situation.

Marie er et usædvanligt empatisk menneske. Hun giver plads, lytter oprigtigt og forstår meget hurtigt ens behov, ønsker og forventninger. Man mærker tydeligt, at det ikke bare er en funktion, hun udfylder – det er mennesket Marie, man møder.

Alt forløb præcis som aftalt. Ceremonien var smuk, rolig og varm, samtidig med at alt blev håndteret professionelt og med stor respekt. Det gav ro og overskud i en ellers tung tid.

En meget tryg og værdig oplevelse hele vejen igennem.

10 de enero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.