Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik lymfedrænagemassage hos Manuela og er meget tilfreds med oplevelsen. Manuela er både dygtig, professionel og behagelig at være hos. Hun skabte en rolig og tryg atmosfære, og jeg følte mi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har et elektronisk gavekort som virksomheden efter lovgivningen er skal udbetale tilbage. Dog vælger de at ignorere samtlige henvendelser via mail, hvilket virker som en bevidst strategi fra deres... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Grundet hold i nakken og general ømhed valgte jeg en fysiurgisk massage. Oliver som masserede mig var god til at få en til at slappe af og hygge snakke under, han var dygtig og meget dybtegående. Fø... Ver más

Información sobre la empresa

1. Masajista
  2. Spa de día
  3. Spa de masaje

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Professionel massage i københavn. Vores terapeuter er erfarne og trænede i sportsmassage, fysioterapi, wellnessmassage. Og vi tilbyder naturligvis firmamassage og til massage til private.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,9

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God behandling

Hos Kaatsumassage, fik jeg en god behandling og det er effektive massører, som fik fixet mine problemer hurtigt. God service.

9 de diciembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kaatsumassage har givet mig muligheden…

Kaatsumassage har givet mig muligheden for at forbedre mine træningspasses, da jeg nu kan restituere meget hurtigere.
udover en 24 timers service, er der altid en nem og hurtig afvikling på de ønsker man kunne have.

9 de diciembre de 2019

Always a great experience

Always a great experience! I’m addicted of coming back to this place because of their professional and various massage techniques. I've never been disappointed. They scan my body correctly and help me understand why pain often occurs either in my back, neck or legs - In a very trustworthy, helpful and friendly way!
Besides this, I like to absorbe the atmosphere at this place. Very New York’ish and trendy!

13 de noviembre de 2019

Going back for more

It really feels like all the tension in my neck is better after just one visit. Felt so good that I already booked my next appointment.

6 de noviembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ganske enkelt en fornem professionel…

Ganske enkelt en fornem professionel behandling, Jim er en sublim massør, med forståelse for en krops funktioner. Kan kun anbefale Kaatsu massage. En stor nydelse.

Og det kan fås døgnets 24 timer - Tak!!

21 de octubre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

kan helt klart anbefales !!

Efter en lang og hård træningsperiode blev jeg forkælet igår med en gang massage hos Jim. Idag er mine muskler fuldstændig afslappet og jeg har en afslappet følelse i kroppen. Kan helt klart anbefales😀

Hilsen Christina

27 de septiembre de 2019

Kyndig behandling

Jeg har været til behandling hos Judith flere gange i forbindelse med smerter i armen og ryggen, og jeg er meget tilfreds. Judith ved hvad hun laver, og jeg føler mig i trygge hænder hos hende.

17 de septiembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft mange spændinger i nakke…

Jeg har haft mange spændinger i nakke og ryg, samt spændnings hovedpine. Så kom jeg i Anna’s hænder og fik den mest fantastiske massage, hvor der virkelig blev taget fat og gået i dybden. Jeg følte mig så tryg i hendes hænder og kom helt ned i min krop igen. Bagefter følte jeg mig fri i min krop og helt afslappet, uden alle spændingerne. Jeg er fan. Jeg kan så meget anbefale Anna og hendes fantastiske massage.

3 de septiembre de 2019

The treatment from Judith

The treatment from Judith was really one of the best I had in a long time. She found all the sore muscles in my back and through her treatment I felt like I am a completely new person.

2 de septiembre de 2019

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg vil gerne give en kæmpe anbefaling herfra. Jeg har været ved Kaatsu mange gange. Anne Mette (Islands brygge), der er fysioterapeut er rigtig dygtig. Hun har hjulpet mig meget med ryg/skulder smerter. Herudover får hun en til at føle sig tilpas, så man slapper rigtig af. Hun giver behandling ud over det sædvanlige, da hun er rigtig god til at snakke med en og råde, hvad man ellers kan gøre.

27 de agosto de 2019

Kan klart anbefale Kaatsu massage

Kan klart anbefale Kaatsu massage - var hos Annemette (Islands Brygge) med store smerter i lysken, jeg fik både løsnet op og fik gode råd til hvad jeg kan gøre/hvordan træne for at få det bedre. Annemette er en superdygtig massør og fysioterapeut og fik mig til at slappe af og føle mig tilpas med det samme.

23 de agosto de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Annemette is a wonderful trainer and…

Annemette is a wonderful trainer and very effective. She will first measure you and tell you what is realistic for you. Afterward she will see how your body works and then she will make a program that fits your body and goals. She motivates you and for me that is very important. I am very pleased with her, so i recommend her to anyone.

21 de agosto de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.